Johan Derksen vindt dat Nederlands Elftal WK Qatar moet boycotten, spelers zwijgen opvallend genoeg
Connect with us

Meest bekeken

Johan Derksen vindt dat Nederlands Elftal WK Qatar moet boycotten, spelers zwijgen opvallend genoeg

The Guardian heeft op basis van overheidsbronnen uit vijf Aziatische landen waar de migranten vandaan komen die werkzaamheden doen in Quatar voor het WK voetbal in 2022 uitgezocht dat er tot nu toe meer dan 6500 arbeidsmigranten om het leven zijn gekomen. Ja, dat getal lees je goed, 6500 mensen zijn om het leven gekomen tijdens het bouwen van alles wat nodig is zodat de wereld kan kijken naar een potje voetbal.

Zou je natuurlijk denken dat spelers van het Nederlands Elftal absoluut niet mee willen werken aan een project waar “slaven” zijn ingezet, maar Johan Derksen denkt dat de spelers braaf naar Quatar zullen afreizen om daar te gaan ballen.

Terwijl een aantal spelers er als de kippen bij waren om Veronica Inside te boycotten om uitspraken van Johan Derksen. Nog een jaar niet meedoen aan een groot toernooi is natuurlijk ruk, maar ook in deze heeft Johan Derksen waarschijnlijk wel weer gelijk.

Celeberties

Tatjana Simic zette onlangs nooit eerder vertoonde beelden van Flodder online, bekijk het hier:

Op haar instagram deelt Tatjana allerlei inkijkjes uit haar leven met haar 40.000 volgers. Ze woont inmiddels al een tijdje in Monaco, maar niet alleen de Mediterraanse zon fleurt haar tijdlijn op: dat doet vooral Tatjana’s zonnige karakter.

Ze mag zich dan tegenwoordig iedere dag onder de rijksten der aarde begeven, wie haar filmpjes kijkt weet: Tatjana is nog steeds even ontwapenend als altijd.

Zo zette ze onlangs op haar Instagram-account nooit eerder vertoonde beelden van Flodder, de serie die nu nog dagelijks te zien is op televisie. Heerlijk toch? Check de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mediawereld: ‘Hugo de Jonge verslaafd aan cocaïne’

Er wordt in de mediawereld volop gespeculeerd over vermeend drugsgebruik door Hugo de Jonge, maar niemand treedt daarover naar buiten. Dat stelt opiniemaker Marianne Zwagerman op Twitter.

Zorgminister Hugo de Jonge wordt vaak neergezet als een ijdeltuit en iemand die zichzelf wel héél graag hoort praten. Of zingen… De tv-kijker sloeg vrijdagavond stijl achterover van verbazing toen de gevallen CDA-ster in de talkshow Beau ineens White Christmas begon te zingen. Dit was niet de stem van Lucky TV-maker Sander van der Pavert, maar Hugo de Jonge zélf.

Trippende Hugo

Er circuleert op Twitter nóg een fragment waarop Hugo de Jonge zich ietwat merkwaardig gedraagt voor het oog van de camera (zie onderstaand). “HUGO DIE AAN HET TRIPPEN IS… Even een drugstest bij hem doen”, staat erbij.

Opiniediva Marianne Zwagerman retweet het filmpje en het bovenstaande commentaar, en schrijft daarbij: “Niemand in het Haagse / de mediawereld zegt het hardop maar dit gespeculeer hoor je nogal eens. Maar misschien is het alleen vermoeidheid. Of is hij al gevaccineerd. Je weet het niet 😲

.”

Ene Dibbus reageert daarop: “Wouter de Winther zei bij Beau op de avond dat bekend werd dat hij was afgetreden als lijsttrekker als antwoord op de constatering dat Hugo er niet moe uitzag: daar heeft hij zijn middelen voor. Als dat geen hint was weet ik het niet meer.”

Snuivende Thierry

Diezelfde Wouter de Winther beweerde eind november nog in De Telegraaf dat Hugo’s collega Thierry Baudet in elk geval wél van een snuifje houdt. “Baudet verkeert nogal eens onder invloed”, zou een minister hem hebben toevertrouwd. Die bewering werd door Thierry stelling ontkend.

Nu is het Hugo die in verband wordt gebracht met drugsgebruik. Wat ook de reden was van zijn ietwat bizarre muzikale optreden bij Beau, één ding is volgens Marianne Zwagerman zeker: het was zwaar ongepast dat zijn gezang een serieus tv-interview met staatssecretaris Paul Blokhuis verstoorde.

“Dit is zoveel ondermijnender dan de bruiloft van Grapperhaus. Dit is een trap in het gezicht van alle ondernemers die alleen maar kunnen janken met kerst”, vindt de Twitter-blondine.

Twitter-fragment:
Het bovengenoemde Twitter-fragment:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zeer droevige dag voor Tino Martin

Het is een trieste dag voor Tino Martin. Het is dinsdag namelijk precies twee jaar geleden dat zijn dierbare zus Kim overleed.

“Vandaag missen we jou alweer 2 jaar… Je was lief, sterk, knap, eerlijk en oprecht”, vertelt Tino op zijn Instagram-pagina. “Hou van je! Heb het leven lief”, sluit hij zijn bericht af. Bij de tekst plaatst hij een foto van het graf van Kim. Hij kan op veel steun van zijn fans rekenen. “Sterkte vandaag lieve Tino”, schrijft een fan. Een andere fan herkent zichzelf behoorlijk in Tino’s verdriet: “Heel veel sterkte! Vergeten doe je het nooit, een plek geven bestaat niet, maar de scherpe kantjes gaan er langzaam jaar na jaar af. Helaas heb ik hetzelfde meegemaakt met mijn jongere broertje!”

Als Kim ongeveer dertien jaar wordt komt het vreselijke nieuws. Er wordt een tumor bij haar geconstateerd die niet weggehaald kan worden. Het gezin kwam in contact met een arts die ervoor zorgde dat Kim nog jaren kon leven met de ziekte. Uiteindelijk overleed Kim op 41-jarige leeftijd aan de ziekte. De zanger scoorde het afgelopen jaar een grote hit met het nummer Zij Weet Het, en dat droeg hij op aan zijn zus. In de bovenstaande video legt Tino uit waarom.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending