John de Mol reageert voor het eerst op The Voice-seksschandaal
Connect with us

WOW

John de Mol reageert voor het eerst op The Voice-seksschandaal

John de Mol gaat pas na de aflevering van BOOS reageren op de huidige tumult rond The Voice. Zoon Johnny zei in de talkshow HLF8 dat de mediabons nog met te veel vragen zit om nu al uitspraken te doen.

Johnny zei vanavond: “Ik heb maandag al best een en ander hierover gezegd, toen werd mij verweten dat ik de woordvoerder van John zou zijn. Nou bij dezen doe ik dat dan maar even weer. De reden dat hij nog niets gezegd heeft, is omdat hij de uitzending wil afwachten.”

John de Mol in talkshow

John de Mol zal zijn verhaal vermoedelijk doen in een talkshow. Dat zal wel niet in die van zoon Johnny zijn. “Ook niet bij RTL 4 maar bij een van de andere.”

Johnny zegt dat hij aangeslagen is over het nieuws dat zijn oom zich bezondigde aan seksueel wangedrag. “Het nieuws over Jeroen is net binnen. Ik heb nog niemand kunnen spreken. We zijn hier natuurlijk, ik althans, wel weer even door geraakt. En nogmaals, ik heb het al eerder gezegd, onze eerste gedachten gaan uit naar de mensen die nare dingen hebben meegemaakt.”

Meest bekeken

Bekijk hier BOOS-aflevering over The Voice: ‘Heftige aflevering’

Nu RTL de afleveringen van The Voice of Holland heeft stilgelegd wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik, is het afwachten op de onthullingen in de aflevering van het BNNVara-programma BOOS, dat wordt gepresenteerd door Tim Hofman. Wanneer en waar de bewuste uitzending te zien is, wordt in dit artikel uitgelegd.

De redactie van het programma BOOS stuurde eerder deze week een e-mail naar RTL waarin aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik rondom The Voice of Holland werden aangekaart. De zender noemde de beschuldigingen ‘zeer ernstig en schokkend’. RTL stelde nooit iets te hebben meegekregen, maar besloot op basis van de e-mail het programma per direct op te schorten.

Bandleider Jeroen Rietbergen bekende later die dag ‘contact van seksuele aard te hebben gehad’ met meerdere vrouwen die betrokken waren bij het programma. Er ligt inmiddels ook een aangifte tegen coach Ali B., die de aantijgingen naar het rijk der fabelen verwijst. Maar er worden nog meer namen genoemd.

Tim Hofman, die al langere tijd onderzoek doet naar de misstanden binnen The Voice of Holland, liet weten niet eerder uit te zenden. ‘Wij maken onze uitzending inclusief wederhoor en verwerking van nieuwe verhalen die binnen komen zorgvuldig af. Belangrijk, gezien de gevoeligheid van de zaken’, aldus de presentator.

Wanneer en waar de aflevering van BOOS dan wel te zien is? Donderdag 20 januari om 16.00 uur verschijnt de uitzending op het YouTube-kanaal van BOOS.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “André Hazes grijpt nu zijn kans bij vrijgezelle Linda de Mol!”

Een hoop break-ups de laatste tijd in showbizz-land, waaronder André Hazes die Anne Rose aan de kant gezet heeft. Maar ook Linda de Mol is sinds een aantal dagen vrijgezel. Eerstgenoemde is wel vaker plotsklaps vrijgezel, maar we weten ook dat dat niet lang hoeft te duren. Laatstgenoemde van deze twee is al ruim 12 jaar niet meer vrijgezel geweest. De break-up heeft, zoals je waarschijnlijk wel weet, dan ook alles te maken met de huidige The Voice-rel. Wanneer we kijken naar de vriendinnetjes van de afgelopen tijd van de zanger dan valt er iets op.

Ze waren namelijk allemaal blond, met uitzondering van zijn laatste vriendin. Wellicht dat dat de reden is dat het maar een paar weken duurde. Ook weten we dat de zanger wel vaker op wat oudere vrouwen valt, daarbij waren Anne Rose én Sarah ook wel uitzonderingen. Blond en ouder, snap je waar we naartoe gaan?

André Hazes en Linda de Mol, een match made in heaven?

Oké, we verklappen vast dat dit om een grapje gaat welke op social media rondgaat. Het toeval wil dat deze twee tegelijkertijd vrijgezel zijn en de een toch wel flink in de smaak zal vallen bij de ander. Of het écht iets zou kunnen worden tussen de twee betwijfelen we. Maar waarom Bridget wel en Linda niet zou je toch denken. Hoe heftig alle showbizz-perikelen de laatste tijd ook zijn, een gepast grapje moet natuurlijk wel kunnen. Daarmee is onderstaande een allesomvattende schot in de roos:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nu ook John de Mol in grote problemen: “Deed dit met meisjes op de werkvloer”

In de hele geschiedenis van het nieuws en de media hebben wij nog nooit zoveel heftig nieuws geschreven als de afgelopen weken. Het begon met Marco Borsato, gevolgd door Ali B. Toen kwam Jan Smit die dingen met maan zou hebben gedaan en dan hebben we het nog niet eens over de ex man van Linda de Mol.

Er komen nu echter ook berichten naar buiten over John de Mol en zijn acties. Volgens een aantal werknemers van een van de rijkste mensen van Nederland schijnt hij namelijk een enge man te zijn. Hij schijnt driftbuien te hebben en mensen schijnen echt bang voor hem te zijn.

John de Mol

In een gesprek met het AD hebben meerdere oud werknemers een boekje open gedaan over de Mol. Zo zei iemand: “Zijn humeur is vaak niet best, maar er zijn uitschieters naar beneden. Dan waarschuwt iedereen elkaar: pas maar op. Staat hij een meisje op de werkvloer uit te foeteren, omdat de koffie te koud is.”

Ook Radio-dj Erik de Zwart, die directeur was van Talpa Radio International, is het hiermee eens: “Iedereen is bang voor hem. Als John de Mol de werkvloer op loopt, klikt het personeel met de hakken. Bang voor de grote baas. Ga je er tegenin, dan is het exit voor je.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending