John van den Heuvel maakt gehakt van indringer in RTL Boulevard-studio!
Connect with us

Meest bekeken

John van den Heuvel maakt gehakt van indringer in RTL Boulevard-studio!

Voordat je denkt dat dit om een serieuze indringer gaat die John van den Heuvel heeft aangevallen. Dat is het niet. De journalist stond deze week aan de desk van RTL Boulevard zijn verhaal te doen betreft infiltratiezaken en uitspraken van advocaten over deze zaken. Echter worden de mannen geteisterd door een indringen die “de best beveiligde studio” is binnen gedrongen.

Terwijl de journalist een serieus gesprek probeert te voeren met Eddy Zoëy, die ook aan de desk staat, worden ze plots lastig gevallen. De indringer weet als eerste John als slachtoffer te kiezen. Daar wordt hij al snel weggejaagd. De infiltrant besluit vervolgens Eddy tot zijn slachtoffer te maken maar daar krijgt hij al gauw een tik. Het lijkt erop dat de aanval afgeblazen moet worden en een tijdje blijft het rustig aan de desk.

John van den Heuvel maakt korte metten met indringer!

Wat deze wesp hier precies te zoeken heeft in deze tijd van het jaar is onduidelijk. Wel kunnen we stellen dat de indringer voor een behoorlijke portie hilariteit zorgt tijdens het bespreken van een serieuze zaak aan de desk. Het lijkt er even op dat Eddy de indringen verslagen heeft. Dat was slechts een illusie. Niet veel later wordt John opnieuw aangevallen. De twee heren aan de desk weten hun slag te slaan wanneer de infiltrant even uitrust op de mouw van Eddy.

Celeberties

Opnieuw commotie rond Meilandjes vanwege ernstig racisme

Gisteren schreven we over de Noordwijkse villa van de Meilandjes die alweer te koop staat. Deze villa staat nu voor een astronomisch bedrag op Funda. Deze Nederlandse versie van ‘Chateau Meiland’ viel niet alleen op vanwege de prijs. Veel mensen vielen namelijk over een lamp die te zien is in de advertenties. Twitter ging, zoals altijd, meteen los.

Meilandjes gaan weer verhuizen

Het is dus alweer tijd om te verhuizen voor de Meilandjes. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Een tijdje geleden kwam Erica onder vuur te liggen door racistische uitspraken over Moslims. Nu is het een lamp die de aandacht trekt. Het blijkt te gaan om een lamp die bij veel mensen in het verkeerde keelgat is gevallen.

De familie heeft deze lamp zo’n anderhalf jaar geleden gekocht, maar staat nog steeds prominent te shinen in de villa van de Meilandjes in het gezellige Noordwijk. In het programma waren mensen al verbaast over de lamp, nu hij in de Funda advertentie te zien is vallen mensen er wederom over. Racistisch of niet, het is sowieso een foeilelijk ding.

Twitter gaat los

“Lekker racistisch lampje” zeggen mensen op Twitter. Dit is een van de vele reacties op het platform. De Meilandjes verkopen de villa omdat ze geen privacy hebben in Noordwijk. Zo zijn er elke dag fans die aan de deur staan. Het sterrenleven gaat niet altijd over rozen.

De bedrijven stonden al in de rij om de familie te cancelen. Deze commotie zal ook niet erg bevorderlijk zijn voor de samenwerkingen. We verwachten dat de familie daar maling aan zal hebben. Wordt vervolgd.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gordon compleet uitgekotst: ‘Luidruchtige aandachtstrekker’

Evert Santegoeds laat geen spaander heel van Gordon. Hij snapt niet dat de presentator verhuisde naar Dubai voor meer rust, maar toch constant de aandacht blijft opzoeken.

Gordon kwam vorige week nog in het nieuws omdat de strafzaak omtrent zijn mishandeling op zijn eigen verzoek is geseponeerd. Eind 2020 is de grijze vos naar eigen zeggen brutaal overvallen in zijn woning. Daarna rende hij naakt de straat op. De zanger en presentator wilde nooit zeggen hoe de overvallers bij hem zijn binnengeraakt.

Argwaan

Het is inderdaad best raar dat Gordon het nu uitpraatte met de verdachte, aan wie hij vroeger nog de doodstraf toewenste. “Dit is echt een verhaal waarvan ik denk: hier weten we nog niet de helft van van wat we zouden moeten weten om er een juist oordeel over te vellen”, zegt Santegoeds.

Evert maakt gehakt van Gordon

Santegoeds heeft geen goed woord over voor de presentator. “Ja, en dan is het ook nog niet eens succesvol wat hij doet. Hij trekt maar de aandacht met een hondje en hij trekt de aandacht met hoe geweldig het is in Dubai en hoe fantastisch hij daar woont. Het zal allemaal wel, maar hij ging ernaartoe voor zijn rust en waarom moet dat dan allemaal op Instagram?”

De showbizzexpert heeft geen medelijden met de man. “Ik begrijp werkelijk niet dat als je het nou werkelijk zo zat bent hier en alle aandacht zo beu bent, dat je dan de hele week nog van je moet laten horen. Voor iemand die voor zijn rust naar Dubai gaat, vind ik hem behoorlijk luidruchtig.”

Uit de hand gelopen date

Santegoeds stelt zich hardop vragen bij de zogenaamde overval. “In elk geval dat naakt op straat is een beetje raar. (…) Je gaat je afvragen: wat is er werkelijk gebeurd? Is het een uit de hand gelopen seksdate geweest? Wat er ook gebeurd is: het lijkt niet zomaar een overval geweest te zijn op het huis van Gordon, ook al doet hij dat altijd zo voorkomen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Chantal Janzen haalt snoeihard uit naar Linda de Mol

Dat Linda de Mol afgelopen week in ‘TV-Quaran-Tine’ aangaf vooral te vrezen voor haar vakantie, werd haar niet bepaald in dank afgenomen. En het lijkt er nu sterk op dat haar opmerking ook bij Chantal Janzen niet helemaal lekker viel.

Chantal leek vrijdagavond tijdens ‘Jinek’ namelijk een subtiele sneer uit te delen naar de zus van John de Mol.

Vakantieplannen in duigen

Het begon allemaal met een opmerking van Linda in de ‘TV-Quaran-Tine’ van Paul de Leeuw. Linda liet namelijk weten dat ze vooral bang was dat haar vakantie niet zou doorgaan: “Misschien moeten we in juli en augustus ineens keihard gaan werken en dan hebben we helemaal geen vakantie. Ik vind het ook zo erg dat we helemaal geen plannen kunnen maken. Dat we niet kunnen zeggen van: ‘Nou, gezellig, over een paar weken als het mooi weer is gooien we die Big Green Egg aan en kom je leuk bij me barbecueën.”

‘Gênante’ aankondiging

De uitspraak van Linda schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat en blijkbaar ook bij Chantal. De presentatrice was namelijk vrijdagavond te gast bij Eva Jinek, waar ze werd aangekondigd met: “Chantal Janzen moest door corona haar hele agenda omgooien.” Een aankondiging waar ze zich niet helemaal in kon vinden. “Ik schaam me een beetje,” zo vertelt Chantal: “Ik vond het een beetje gênant. Er is hier veel aan de hand en sowieso de hele wereld staat in fik en toen zei jij: ‘Chantal moest haar agenda leegmaken’. Toen dacht ik: o god, dit zijn niet mijn woorden.”

Sneer

De presentatrice laat weten absoluut niet bij het groepje ‘klagende BN’ers’ te willen horen. “De wereld staat in de fik en dan gaan wij praten over: o, wat jammer dat het Songfestival niet doorgaat.” Chantal en Jinek stellen allebei dat er momenteel grotere problemen in de wereld zijn, zoals mensen die verhongeren en de coronacrisis. En terwijl Eva nog even doorgaat met een opsomming, lijkt Chantal een subtiele sneer uit te delen naar Linda: “Niets met BN’ers die niet op vakantie kunnen,” aldus Chantal.

Bron: Jinek, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending