John van den Heuvel: ‘Marco Borsato wordt veroordeeld’
Connect with us

Celeberties

John van den Heuvel: ‘Marco Borsato wordt veroordeeld’

John van den Heuvel meldt op BNR Nieuwsradio dat het ingewikkeld is om een zedenzaak rond te krijgen. Het is vaak lastig om harde bewijzen te verzamelen. Toch schat John van den Heuvel de kans groot in dat Marco Borsato veroordeeld zal worden. Hij heeft namelijk met het slachtoffer en met de moeder van het slachtoffer gesproken. Hij zou ook bewijsstukken hebben gezien. Op basis daarvan denkt John van den Heuvel dat de kans groot is dat Marco Borsato veroordeeld zal worden.

Bewijzen verzamelen voor een zedenzaak is altijd lastig

John van den Heuvel geeft ook aan dat het bij een zedenzaak lastig kan zijn om uiteindelijk tot een veroordeling te komen. Zeker als het strafbare feit zich een langere tijd geleden heeft afgespeeld, is het moeilijk om nog bewijzen te kunnen overhandigen. In dit geval geeft John van den Heuvel dus wel aan dat er bewijzen zijn.

Het programma BOOS heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de zaak tegen Marco Borsato. Het programma heeft er namelijk aan bijgedragen dat meer slachtoffers zijn gaan verklaren.

Celeberties

Zien: Davina Michelle openhartig over recent WhatsApp-contact met Marco Borsato!

Davina Michelle heeft een interview gegeven aan het AD en dit is uiteraard over de veelbesproken schandalen in The Voice gegaan. Marco Borsato is een zanger met wie de zangeres een samenwerking heeft gehad, samen met Armin van Buuren. Het nummer heet ‘Hoe het danst’ en heeft gigantisch veel succes gehad, met bijvoorbeeld ruim 23 miljoen views op YouTube. Het is de grootste hit van Davina. De zangeres zegt onder andere het volgende: “Er moet zeker iets veranderen, ja. Absoluut. Mensen moeten gewoon hun tengels en hun woorden thuishouden.”

Ook wordt de zangeres gevraagd wat ze er van vindt dat haar grootste hit nu niet meer gedraaid wordt. Hierop antwoord ze logischerwijs: “Ja, nou ja… Dat is nu eenmaal zo. Ik moet zeggen dat ik in dit verhaal nul belangrijk ben. Als dit daadwerkelijk allemaal waar is, dan is dit nummer totaal niet boeiend. Dat is dan het minst belangrijke.”

Davina Michelle over contact met Marco!

De zangeres wordt gevraagd of er nog WhatsApp-contact is geweest, net zoals men dit bij Emma Heesters wilde weten. De zangeres antwoord: “Nee, contact hebben we niet gehad. Helemaal niet. Ik denk dat Marco genoeg aan zijn hoofd heeft nu, en ik zou ook niet weten wat ik zou moeten zeggen. Hij hoeft toch niet van mij te horen dat hij een zak is, als dit echt waar is? Dat zou wat zijn, zeg. Dat iedereen met wie hij ooit gewerkt heeft zoiets zou laten weten. Ik wist dit ook niet hè, toen ik een nummer met hem uitbracht, dat dit zou gebeuren. Dat dit überhaupt naar buiten zou komen. Het is een enorme nachtmerrie. Ik weet zelf ook niet wat ik hiermee aan moet. Ik wacht maar gewoon af.” Het mag duidelijk zijn dat de zanger zich niet alleen stil houdt naar de media maar ook naar zijn collega’s.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opgedoken foto’s van Ali B zorgen voor woedende reacties!

Ali B is een van de hoofdpersonen in de BOOS-video die het The Voice-schandaal openbaarde. Samen met Marco Borsato en Jeroen Rietbergen is ook de carrière van deze rapper vermoedelijk voorgoed voorbij. In ieder geval zijn publiekelijke carrière waarin hij in programma’s kan verschijnen. Rietbergen is een paar dagen na de bekendmaking van deze schandalen naar het buitenland vertrokken. De geruchten gingen dat hij naar een peperdure kliniek is gegaan in Amerika. Echter zijn er verschillende verhalen in het rond aan het gaan dat hij daar wellicht al weg is, zoals hier te zien is.

Borsato lijkt het land voorlopig niet te verlaten. De zanger is druk met de verhuizing va zijn zoon en hij lijkt steun te krijgen van zijn Leontine. De eerstgenoemde persoon in dit verhaal, de rapper, is al sinds het begin het land uit. De rapper zit namelijk nog steeds in Dubai.

Ali B nog steeds in Dubai!

Er waren afgelopen week verschillende berichten dat de rapper in Düsseldorf gespot was op het vliegveld. Dit zou volgens verschillende juicekanalen een goede tactiek zijn om Nederlanders en pers te ontlopen. Maar de koningin van de showbizzwatchers, Yvonne Coldeweijer, heeft gehoord van haar “spionnen” dat hij weer terecht is. Niet in Nederland of Düsseldorf, maar nog steeds in Dubai. Ze schrijft: “Ali wordt nog steeds gespot in Dubai. Het valt me op dat hij elke keer in z’n eentje in de Dubai Mall wordt gezien. Is shoppen nu zijn dagbesteding of zo?“. Eerder plaatste de showbizzwatcher al: “Ali tourt nog steeds een beetje rond in z’n Rolls Royce in Dubai like nothing ever happened!” Zou onderstaande crowdfunding gewerkt hebben:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van de 71-jarige Ron Brandsteder veroorzaakt gechoqueerde reacties: “Wat is er in hemelsnaam gebeurd?”

Velen die dit lezen zullen Ron Brandsteder kennen als een man met vele talenten. Een van de meest bekende voormalige televisiepresentatoren van Nederland. Hij is niet helemaal van het toneel verdwenen, want wekelijks is de alleskunner op vrijdagavond op NPO Radio 5 van Omroep MAX te horen. De presentator is niet achter de geraniums gaan zitten en is nog erg actief.

Echter lijkt het met zijn gezondheid en fysieke gesteldheid niet erg goed te gaan, zo laat weekblad Story weten. Het blad spreekt zelfs van een ‘mysterie’. De toestand van Brandsteder is vastgelegd door persfotograaf Edwin Smulders. Story schrijft: “Het mysterie rondom de sterk vermagerde Ron (71) is in de showbizz het gesprek van de dag.” En daar is weinig aan gelogen.

Als commentaar bij de foto is vervolgens nog te lezen: “Elke vrijdagavond is Ron te horen op NPO Radio 5 van Omroep MAX. Met zijn nog altijd zeer herkenbare stem vertelt hij het verhaal achter de platen die hij draait. Iets dat hij hoorbaar met veel plezier doet. Maar er zijn groeiende zorgen om hem.” Echter is er volgens veel volgers geen reden tot zorgen. Er valt te lezen: “Ik vind het heel normaal hoor. Hij is niet vermagerd, omdat hij ouder is nu lijkt het zo. We hebben het beeld van de jonge knappe man in ons hoofd, maar dat is hij nog steeds alleen we blijven er niet eeuwig jong uitzien.” Ook laat een volger weten: “Nee, Ron is wie hij is. Zonder botox. Niks niet nep aan!” Bekijk hieronder de desbetreffende foto:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending