John van den Heuvel: “Ook deze slachtoffers staan op het punt om aangifte te doen tegen Ali B”
Connect with us

Celeberties

John van den Heuvel: “Ook deze slachtoffers staan op het punt om aangifte te doen tegen Ali B”

Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft contact gehad met andere slachtoffers van Ali B, en heeft daaruit opgemaakt dat ze op het punt staan om aangifte te gaan doen.

Verkr*chtingszaak

zoals wij al wisten liggen er momenteel twee aangiftes van verkrachting, en daar gaan nog meer bijkomen, aldus John: “Ik weet gewoon dat er op dit moment ook nog andere slachtoffers zijn die op het punt staan om in elk geval met de politie te gaan praten en misschien ook wel aangifte te gaan doen. Dat betreft eigenlijk dezelfde feiten die nu bij BOOS aan het licht zijn gebracht”

Maar daar stopt het nog niet: “Dan inderdaad andere slachtoffers: ik heb contact gehad met mensen die deze uitzending hebben gekeken, net als wij allemaal, en dat zijn mensen die nog geen aangifte hebben gedaan en die mensen zijn letterlijk misselijk geworden. Ze hebben het uit moeten zetten.”

Misschien nog wel één van de meest opmerkelijke momenten uit de aflevering is, volgens Boulevard-verslaggever Aran: “Dat Ali zegt: ‘Ze gaan je nooit geloven!’, dat zegt iets over de gedachte waar hij mee leeft. Dat hij denkt: ik kom ermee weg en ik kan dit gewoon doen.”

Celeberties

Zien: Famke Louise reageert: “Heb jij aangifte tegen Ali B gedaan?”

Famke Louise is plots een veel besproken dame bij verschillende kanalen. Dit nadat er bekend is gemaakt dat er meerdere anonieme aangiftes gedaan zijn tegen Ali B. De video van Tim Hofman voor BOOS over The Voice heeft veel los gemaakt in Nederland en dat zorgt voor enorm veel speculaties. Er circuleerden een aantal berichten rond op social media dat deze zangeres wellicht degene zou zijn die aangifte gedaan zou hebben tegen de rapper.

Wat de reden voor deze verdenkingen zijn kunnen we niet met zekerheid zeggen. Wel weten we dat er onenigheid geweest is tussen de twee. Famke zou namelijk in 2020 plots zijn opgestapt bij Spec. Ali liet destijds het volgende weten op een vraag of Famke nog bij zijn label zat: “Nope, sinds vorige week niet meer. Ze heeft hier voor gekozen, zonder overleg met niemand van ons.” De precieze reden hiervoor is onduidelijk.

Famke Louise schept duidelijkheid!

De zangeres kreeg op Instagram dan ook veel vragen of ze wellicht degene was die een aangifte gedaan heeft. In haar verhaal op Instagram laat ze een vraag zien van iemand: “Er gaat een theorie rond dat jij degene was die anoniem aangifte heeft gedaan in de video van BOOS. Het is oké Famke, Ali is een viespeuk.“. De zangeres heeft hier een printscreen van gemaakt en er een tekst bij gezet. Ze zegt: “Ik wil even zeggen dat ik niet de persoon was die aangifte heeft gedaan tegen Ali. Ik heb hier verder niks mee te maken. Ik hoop dat jullie genoeg geïnformeerd zijn. Fijne avond!” Hieronder het bericht:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: veel ophef over deze foto van Bridget Maasland in té kleine bikini

Nadat André vaak in het nieuws is geweest mag Bridget natuurlijk niet achterlopen. Veel mensen vragen zich namelijk af waarom André zo verliefd is geweest op Bridget maar veel mensen snappen inmiddels waarom na het zien van de foto hieronder.

Bridget is al eenbeetje op leeftijd want ze is 45 jaar oud. Toch kunnen veel mensen wel stellen dat ze er erg goed uitziet op haar leeftijd. Ze begrijpen dan ook dat hij ook ooit een relatie met Bridget heeft gehad want die heeft namelijk dezelfde genen als Monique en Sarah van Soelen.

Bridget

Bridget deelde een foto waar ze heerlijk aan het genieten was in de zon en veel mensen zijn erg blij met deze foto maar er is ook wat ophef over ontstaan. Iemand reageerde namelijk op de foto met: ‘Deze bikini kan echt niet voor een vrouw op haar leeftijd!’. Ook iemand anders reageerde niet heel erg positief: ‘Bridget, ben je niet eenbeetje oud voor zo’n bikinitop?’.

Er was nog iemand die zei: ‘Je lijkt wel een tiener, Bridget!’.

Wij vinden in ieder geval dat de foto erg mooi gelukt is en je kan deze hieronder bekijken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Getrouwde Ali B. echte schuinsmarcheerder: met 2 vrouwen in Dubai, deelde stiekem bed met deze BN’ers

Een 19 jarig meisje dat na drie minuten seks met familieman Ali b. (40) 500 euro van hem kreeg om te zwijgen over zijn slippertje blijkt niet de enige vrouw met wie de rapper vreemdgaat. In Dubai, waar hij nu vakantie viert, paradeert Ali in zijn hotel met twee schaarsgeklede dames en ook Temptation Islands Hung deelde het bed met de al 15 jaar met Breghje getrouwde Ali, vader van drie zonen.

Volgens You Tuber Yvonne Coldeweijer gaat Ali B ‘héél veel vreemd’. Ze kondigt dan ook een video aan waarin ze alles zal vertellen over het vermeende vreemdgaan van de rapper, die volgens RoddelPraat presentator Dennis Schouten zijn sterrenstatus onlangs heeft gebruikt om vreemd te gaan met een 19-jarig meisje. Showbizzkenner Farja Farvardin vindt het allemaal ‘te smerig voor woorden‘, al heeft hij begrepen dat Ali’s vrouw Brechje hier al van weet.

Yvonne Coldeweijer zegt dat zij in ieder geval genoeg informatie heeft om er een aflevering van haar Popcorn Show mee te vullen. “Ik heb heeeel veel Ali-juice verzameld afgelopen jaar. Dat hij veel vreemdgaat kan ik bevestigen. Zal binnenkort in een video vertellen wat ik weet.”

Op dit moment is Ali vakantie op vakantie in zonnig Dubai. Coldeweijer: “Hij was in Dubai met twee meiden gespot in z’n hotel, vorige week! M’n beste vriendin woont in Dubai en daar is dit hot item. Waren twee schaars geklede dames. In z’n hotel aan beide arm een.” Juicekanaal Juice Channel weet te melden dat de rapper ook het bed heeft gedeeld met Hung, bekend uit Temptation Island.”

Ali B, zo weet Juice Channel, werd uiteindelijk gedumpt door Hung. “Zij dacht er op die manier misschien een mediacarrière uit te halen, maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puur voor lust was.”

Tot nu toe heeft Ali nog niet gereageerd op de aantijgingen over vreemdgaan. Wel heeft hij op Instagram de comments uitgezet vanwege de vele kritische en boze reacties. Overigens zou Ali’s vrouw Breghje Krommers op de hoogte zijn van het vreemdgaan van haar Ali. Showbizzkanaal FawryNotSawry “Ik hoor net van een goede bron dat zijn vrouw Breghje hier al lang van op de hoogte is.”, schrijft het kanaal op Instagram.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending