John van den Heuvel vindt harde steun op Instagram na verlies dochter!
Connect with us

Celeberties

John van den Heuvel vindt harde steun op Instagram na verlies dochter!

John van den Heuvel (58) laat via Instagram weten dat het vandaag een moeilijke dag is voor hem en zijn vrouw. Op 11 april 1991 kwam hun eerste kindje na negen maanden zwangerschap levenloos ter wereld. ‘Een bijzondere dag vandaag, met een voor ons verdrietig randje’, aldus de misdaadjournalist.

“De korte tijd dat Kirsten in ons leven was, koesteren we nog altijd en zullen we nooit vergeten”
In zijn autobiografie uit 2015, De spiegel van het recht, vertelt John dat hun meisje al in de buik van zijn vrouw Mariëtte overleed. ‘De geboorte is – hoe tegenstrijdig dat misschien ook klinkt – een ontroerend en mooi moment’, valt te lezen.

Na het kunstmatig opwekken van de weeën, die ruim 24 uur duren, komt dochter Kirsten op 11 april 1991 ter wereld. Vandaag zou ze 30 jaar zijn geworden. ‘Na Kirsten kregen we drie zoons, met wie we uiteraard zielsgelukkig zijn. Maar de korte tijd dat Kirsten in ons leven was, koesteren we nog altijd en zullen we nooit vergeten’, laat de voormalig politieagent weten in het beladen bericht.

Bloedonderzoek wees later uit dat Kirsten leed aan de aandoening trisomie 18, ‘een meestel niet met het leven verenigbare chromosomale afwijking in het achttiende chromosoom’.

Onder de post laat (bekend) Nederland weten met John mee te leven, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weekers, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. ‘In gedachten bij jullie’, schrijft ook Maik de Boer.

Een bijzonder emotionele dag dus voor John en zijn gezin – die normaal zelf niet vaak het middelpunt van de belangstelling is en met regelmaat aanschuift in RTL Boulevard om het over criminele zaken te hebben, zoals Taghi.

Celeberties

Zien: Gerard Joling open over relatie met Thierry Baudet!

Ondanks de vele foto’s van Gerard Joling en Thierry Baudet die met regelmaat op sociale media voorbij komen, zijn de zanger en Forum voor Democratie-politicus niet bevriend. „Hij is gewoon een kennis”, benadrukt Joling in Hoge Bomen.

„Ik heb een paar keer met hem gezongen, want hij speelt ook piano. En sindsdien drinken we af en toe een wijntje”, verklaarde Gerard toen hem gevraagd werd naar het contact met Baudet. Joling stelde bovendien dat zijn politieke voorkeur daar ook niets mee te maken heeft. „Ik ben het met heel veel dingen met hem eens maar ook met heel veel niet. Ik heb de laatste paar jaar wel geleerd dat je daar heel voorzichtig mee moet zijn. Je wordt zo ergens neergezet en daar moet je voor uitkijken.”
Jeroen van der Boom stipte ook zijn band met Gordon aan, maar daar reageerde Joling aanzienlijk minder spraakzaam op. Hoewel hij opnieuw moest ’gieren’ bij het zien van oude fragmenten, is het contact tussen de mannen de laatste jaren verslechterd. „Ik heb helemaal niet zo’n geweldige relatie met hem vriendschappelijk, maar ik haat hem ook niet”, verklaarde Gerard, die later ook vertelde altijd te hebben geweten dat Gordon verslaafd was en dat ook toen al lastig vond om mee om te gaan.

Hans Klok

De zanger herhaalde in de uitzending ook zijn wens om een biografie over zijn leven te pennen. Als Van der Boom hem confronteert met het gerucht dat Gerard met 4500 mensen het bed zou hebben gedeeld, reageert Joling al zijn geheimen te zullen delen in het boek. „Daar zaten ook politici tussen, dat is echt zo. Dat gaan de mensen nog wel een keer lezen, dat ga ik nu nog niet vertellen.”
Een van die mannen met wie hij het bed heeft gedeeld was zaterdagavond ook aanwezig in het programma: Hans Klok. De illusionist en Joling zijn al jarenlang bevriend en hebben in het verleden ook wel eens een avontuurtje beleefd. Als Jeroen daarnaar vraagt ontstaat meteen enige hilariteit. „Nou we hebben een keer seks gehad in de Van Gogh-zaal in The Holiday Inn”, begint Joling zijn verhaal, waarna hij meteen in de war raakt over waar het nu was. Een ding weet hij wel zeker: het had met Van Gogh te maken. „Wat was het ook alweer?”, vraagt hij uiteindelijk aan Klok. „Het was in het Novotel in de Johan Vermeer-zaal… Een andere schilder, maar dat terzijde!”, lacht hij.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland ontspoorde helemaal tijdens vakantie met Andre Hazes

Nu het ene na het andere verhaal opduikt over Andre Hazes en zijn nieuwe liefje Sarah is het heel opvallend dat er vandaag ook een heel opmerkelijk verhaal opduikt over Bridget Maasland en de veel besproken vakantie op Curacao die ze had met Andre Hazes waar alles misging en Andre weer terug bij Monique kwam.

Paparazzi fotograaf Ferry was hier namelijk bij en deelt nu zijn verhaal. Volgens Ferry hield Bridget, net als Dre, ook wel van een drankje. Of tien. Hij onthult dat de alcohol op het tropische eiland niet aan te slepen was voor de presentatrice. Bridget was een drankorgel ze was vaak zo lam als een konijn.

Ferry was erbij toen Bridget zichzelf bezatte op het eiland. Het liep dusdanig vaak uit de hand, dat de presentatrice werd weggestuurd. ,,We gingen daar een keer uit eten, met André naast en Bridget tegenover me. Na twee uurtjes was ze zo total loss, dat we haar maar naar huis hebben gestuurd.”

Is het dan de drankverslaving geweest en het gedrag van Bridget waardoor Andre terug verlangde naar de stabiliteit van Monique en haar weer in de armen sloot op het eiland?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes ging ook vreemd met K3-lid Karen Damen

Dat Andre Hazes meerder keren vreemd is gegaan met zijn nieuwe liefje Sarah voordat hij het uit maakte met Monique is al langer bekend. Maar wij krijgen nu ook verhalen binnen dat Andre Hazes toen hij ook nog een relatie had met Monique nog meer op zijn kerfstok heeft.

Andre Hazes zou namelijk ook vreemdgegaan zijn met ex K3-lid Karen en we moeten zeggen ze konden het wel erg goed vinden met elkaar tijdens het Belgische tv-programma Liefde voor muziek dat in Nederland bekend staat als het programma Beste zangers.

Daar blijft het overigens niet bij, want er wordt nog veel meer beweerd zie onderstaand gesprek.

Doorgaan met lezen

Trending