Johnny de Mol graaft zijn eigen graf: “Dit wordt hem fataal!”
Connect with us

Celeberties

Johnny de Mol graaft zijn eigen graf: “Dit wordt hem fataal!”

Johnny de Mol mag gaan uitkijken wanneer het gaat om de zendtijd die hij van zijn vader gekregen heeft bij HLF8. De peperdure talkshow loopt namelijk voor geen meter gezien de kijkcijfers bij ‘kijkonderzoek’. Het format is leuk, maar om de een of andere reden blijven de kijkers ver weg van de show. Het programma doet niet eens mee aan de grote talkshowoorlog die altijd gaande is in Nederland. Vorige week werden de beroerde prestaties van miljardairszoon uitvoerig besproken bij VI Vandaag door Angela de Jong: “Weet je wat ik het gekke vind? Als ik het zit te kijken ’s avonds, dan vind ik het best aardig. Het is altijd best wel gezellig. Maar als het eenmaal afgelopen is vraag ik me altijd af wat ik heb zitten kijken. Het beklijft niet.” Er werd hierbij zelfs een voorstel gedaan om HLF8 te laten vallen voor VI Vandaag. Maar toen…

Johnny de Mol graaft eigen graf!

Wie gisteren naar HLF8 keek zag dat Johnny plotseling een behoorlijke metamorfose heeft doorgemaakt. Zonder dollen, de presentator was éénmalig (zeggen “ze”) vervangen door Hélène Hendriks. Hendriks liet weten: “Johnny is niet katjelam carnaval aan het vieren. Die is morgen weer beter, heb ik besloten.” De onverwachte wissel heeft nog niet voor de stijging in kijkcijfers gezorgd die vaderlief John wellicht zou willen zien. De talkshow bleef volgens ‘Kijkonderzoek’ hangen op 307.000 kijkers.

Geen schrikbarende cijfers voor HLF8 kunnen we je vertellen. Maar dat kan natuurlijk komen door het feit dat het een ‘onverwachte’ wisseling was. Op Twitter waren er meer geluiden betreft de uitzending waar Johnny in vervangen is vanwege ziekte. En het lijkt erop dat dit voor veel mensen een aangename verassing is geweest. Heeft Johnny hiermee zijn eigen graf gegraven en zal er gedacht worden aan vervanging? Als we dit allemaal lezen behoort dat tot de mogelijkheden:

Celeberties

Thierry Baudet loopt woedend weg tijdens interview – ‘zo dommig’

Thierry Baudet is tijdens een interview voor de camera van journalist Jaïr Ferwerda, weggelopen. Nadat hij enkele kritische vragen kreeg besloot hij weg te lopen.

Pro-Russisch

De uitspraken waarin Baudet sympathie uitspreek voor Poetin zorgde voor veel verontwaardiging. Enkele momenten voordat Rusland de oorlog in Oekraïne begon, liet Thierry Baudet weten: “Poetin toont zich steeds duidelijker de leider van conservatief Europa. Prachtige vent. En hij heeft zo gelijk over de NAVO-agressie en de absurde oorlogszucht van EU, WEF, etc.”

Interview Jaïr Ferwerda

Jaïr Ferwerda besloot de FvD lijsttrekker daarover te vragen in zijn rubriek in de talkshow van Jinek: “Dat gedweep van u met Poetin, waar komt dat toch vandaan?”

Waarop Thierry antwoordde: “Ik dweep niet.” Hierop reageerde Jaïr: “Nou ja, om hem één week voor die inval een prachtvent te noemen, dat is toch wel een beetje dwepen, toch?”

“Ik weet het niet, is dat dwepend?” Aldus Thierry. Jaïr: “Nou, om hem een prachtvent te noemen, ja, vind ik wel, ja. Waarom noemt u hem een prachtvent dan?”

Nu raakte Thierry enigszins geïrriteerd: “Nou, er zijn natuurlijk heel veel dingen gebeurd, hè? De situatie is veel complexer geworden en ik zou in het midden van een oorlog mensen geen prachtventen noemen. Waar ik me tegen verzet is het Mickey Mouse-denken dat in Nederland domineert: the good guys en the bad guys. De wereld als een soort Hollywood-film.”

Jaïr besloot door te vragen: “Nee, dat snap ik, maar in deze crisis kun je toch wel zeggen dat hij the bad guy is? Dat kun je toch wel heel duidelijk stellen?”

De reactie van Thierry Baudet sprak boekdelen. Je kan het hele fragment hieronder bekijken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jaimie Vaes heeft logboek met foto’s van haar mishandelde lichaam

De vriendenkring van Jamie Vaes lekte dat ze veel vaker mishandeld is door Lil’ Kleine dan het grote publiek weet. De verloofde van de rapper heeft alle mishandelingen minutieus gedocumenteerd.

Voor de laatste mishandeling in Amsterdam bevestigde de raadkamer maandag de verdere aanhouding van de rapper. Lil’ Kleine verblijft de komende twee weken in de cel. Vreemd genoeg deed Jaimie nog geen aangifte. Dat houdt ze achter de hand om een goede financiële regeling af te dwingen.

Als de brunette daadwerkelijk naar de politie stapt, dan is het einde verhaal voor de artiest. Haar vriendenkring geeft aan dat Jaimie veel vaker is mishandeld. “Dit werd voorafgegaan door mishandelingen in Dubai, waar Lil Kleine afgesproken had met zijn vrienden en Jaimie hem vergezelde.”

Maar ook hier in Nederland is Jaimie meer mishandeld dan we nu weten. “In het Amsterdamse Okura-hotel zou Jaimie al eens als een boksbal gefungeerd hebben.”

Bewijzen

Jaimie heeft hierover altijd de lippen stijf gehouden. Dat zeggen haar vriendinnen in de Privé. “Maar ze heeft die mishandelingen wel minutieus gedocumenteerd met foto’s van haar gehavende gelaat en lijf. Foto’s, die volgens die vriendinnen als Jaimie ze openbaar maakt zeker het einde van de carrière van de kleine rapper zouden kunnen inluiden.”

De ruzies tussen het koppel zouden vooral gaan over het constante overspel van de rapper en geld. Alleen Jorik mag het geld uitgeven. “Hij nam haar haar pinpas af en Jaimie moest vragen om geld voor boodschappen en het kopen van luiers voor hun zoon.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monique Westenberg volledig terneergeslagen: “Woest op André Hazes!”

Monique Westenberg heeft de gemoederen rondom het liefdesleven van André Hazes flink bezig gehouden nadat het uit ging met zijn laatste vriendin. Dré zou Anne Rose op vakantie de deur hebben gewezen waarna het er op heeft geleken dat hij weer terug zou gaan naar Monique. We zijn nu al een paar maanden verder en kunnen stellen dat dit niet het geval is.

Yvonne Coldeweijer plaatste onlangs het volgende bericht: “André sliep elke dag bij Moon en er werd zelfs gesproken over een tweede kind. Wat denk je? We zijn natuurlijk weer twee weken verder. En Hazesweken lopen altijd wat vlotter dan onze weken. André is inmiddels weer compleet afgehaakt.” Dat hij zou afhaken werd door meerdere mensen voorspelt, dat was geen verrassing. Dit echter wel: “Monique had corona en had wat hulp nodig met het ophalen van mini Dré uit school.” En daar zitten de problemen.

Monique Westenberg is woest!

Coldeweijer vervolgt: “André heeft hem met moeite een paar keer opgehaald, maar het ging allemaal niet van harte. Kwam vaak te laat of kwam niet opdagen.” Verschillende roddelmedia stellen dat dit voor flinke woordenwisselingen en een woeste Monique heeft gezorgd. Iets wat we ons kunnen voorstellen mocht Coldeweijer het bij het rechte eind hebben. Het is ook weer een tijdje geleden dat we de zanger in het verhaal van Monique gezien hebben. Dat er fikse ruzie is geweest, of nog steeds aan de gang is, is wel te stellen. Inmiddels is de zanger veel in het uitgaansleven gespot en is hij momenteel zelfs alleen naar Las Vegas gegaan. De zanger lijkt meer tijd voor zichzelf nodig te hebben. Echter maken fans zich behoorlijke zorgen door de opgedoken foto’s uit een casino in Las Vegas. Alle foto’s hieronder te zien:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending