John's vrouw overlijdt uit het niets, maar 1 week later vind hij een schokkende foto op haar mobiel.
Connect with us

Nieuws

John’s vrouw overlijdt uit het niets, maar 1 week later vind hij een schokkende foto op haar mobiel.

Michelle en John kenden elkaar al sinds de middelbare school en met 31 en 30 jaren waren ze nog steeds erg verliefd en gelukkig samen.

Maar verdrietig genoeg nam het leven een donkere wending toen Michelle ziek werd en plotseling stierf. John zijn hele wereld stond op zijn kop.

Een week na haar dood ging hij door de telefoon van zijn vriendin, en hij vond een foto die hem volledig deed breken.

Er wordt gezegd dat echte liefde alles overwint en dat leek zeker het geval voor John Polo en Michelle. Op de middelbare school al verliefd, en ze vonden elkaar weer als volwassenen. Iets voor een romantische film.

In 2013 besloten ze dat ze wilden trouwen en hun liefde bezegelen. Maar de bruiloft waarvan ze droomden kwam er nooit van.

Datzelfde jaar informeerden de artsen dat Michelle een ongewone en ernstige vorm van kanker had. Toen de ziekte zich verspreidde in 2015, begon het koppel hun dagen te tellen. Daarom besloten ze hun grote bruiloft, waar ze altijd van gedroomd hadden, te plannen, rapporteert de The Daily Mail.

Maar verdrietig genoeg overleed Michelle twee weken voor hun trouwdag – John in shock achterlatend omdat de ziekte haar leven zo snel had beëindigd.

Een week na de door van Michelle, lag John op een dag in bed en had genoeg moed om door de telefoon van zijn geliefde overleden vrouw te gaan.

Toen zag hij de foto die zijn hart nog zwaarder maakte dan dat het al was.

“Ik was blij en gebroken op hetzelfde moment, maar als ik één overheersende emotie zou moeten kiezen om te beschrijven hoe ik me voelde zou het ´trots´ zijn,” vertelde hij de Daily Mail. “Ik voelde me trots dat ze mijn vrouw was.”

In haar telefoon stond een foto die Michelle hem nooit had laten zien. Een foto waar op ze erg blij was en haar trouwjurk droeg. De jurk die ze aangehad zou hebben toen ze John ging trouwen.

“Dat is mijn vrouw. In haar trouwjurk,” schrijft John in een emotionele post op zijn Facebookpagina. “Een trouwjurk waarin ik haar nooit heb gezien.”

De publicatie gaat vergezeld met de foto, en werd geplaatst op een Facebookpagina die John gemaakt heeft en ‘Better Not Bitter Widower’ heet. Een pagina voor hemzelf om zijn rouw te verweken, alsmede een manier om zijn vrouw te eren.

We verliezen misschien degene van wie we houden, maar de liefde sterft nooit.

Voel je vrij om dit ontroerende, mooie verhaal over echte liefde te delen.

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending