John's vrouw overlijdt uit het niets, maar 1 week later vind hij een schokkende foto op haar mobiel.
Connect with us

Meest bekeken

John’s vrouw overlijdt uit het niets, maar 1 week later vind hij een schokkende foto op haar mobiel.

Michelle en John kenden elkaar al sinds de middelbare school en met 31 en 30 jaren waren ze nog steeds erg verliefd en gelukkig samen.

Maar verdrietig genoeg nam het leven een donkere wending toen Michelle ziek werd en plotseling stierf. John zijn hele wereld stond op zijn kop.

Een week na haar dood ging hij door de telefoon van zijn vriendin, en hij vond een foto die hem volledig deed breken.

Er wordt gezegd dat echte liefde alles overwint en dat leek zeker het geval voor John Polo en Michelle. Op de middelbare school al verliefd, en ze vonden elkaar weer als volwassenen. Iets voor een romantische film.

In 2013 besloten ze dat ze wilden trouwen en hun liefde bezegelen. Maar de bruiloft waarvan ze droomden kwam er nooit van.

Datzelfde jaar informeerden de artsen dat Michelle een ongewone en ernstige vorm van kanker had. Toen de ziekte zich verspreidde in 2015, begon het koppel hun dagen te tellen. Daarom besloten ze hun grote bruiloft, waar ze altijd van gedroomd hadden, te plannen, rapporteert de The Daily Mail.

Maar verdrietig genoeg overleed Michelle twee weken voor hun trouwdag – John in shock achterlatend omdat de ziekte haar leven zo snel had beëindigd.

Een week na de door van Michelle, lag John op een dag in bed en had genoeg moed om door de telefoon van zijn geliefde overleden vrouw te gaan.

Toen zag hij de foto die zijn hart nog zwaarder maakte dan dat het al was.

“Ik was blij en gebroken op hetzelfde moment, maar als ik één overheersende emotie zou moeten kiezen om te beschrijven hoe ik me voelde zou het ´trots´ zijn,” vertelde hij de Daily Mail. “Ik voelde me trots dat ze mijn vrouw was.”

In haar telefoon stond een foto die Michelle hem nooit had laten zien. Een foto waar op ze erg blij was en haar trouwjurk droeg. De jurk die ze aangehad zou hebben toen ze John ging trouwen.

“Dat is mijn vrouw. In haar trouwjurk,” schrijft John in een emotionele post op zijn Facebookpagina. “Een trouwjurk waarin ik haar nooit heb gezien.”

De publicatie gaat vergezeld met de foto, en werd geplaatst op een Facebookpagina die John gemaakt heeft en ‘Better Not Bitter Widower’ heet. Een pagina voor hemzelf om zijn rouw te verweken, alsmede een manier om zijn vrouw te eren.

We verliezen misschien degene van wie we houden, maar de liefde sterft nooit.

Voel je vrij om dit ontroerende, mooie verhaal over echte liefde te delen.

Lifestyle

Studie: overmatig schoonmaken kan schadelijk zijn voor de gezondheid

Veel mensen dromen van een huis dat altijd vlekkeloos schoon is. Maar is dat echt zo goed? Overmatig schoonmaken kan volgens een nieuwe studie schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus Environmental Working Group.

Een studie gepubliceerd door het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine heeft aangetoond dat te veel schoonmaken schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Dit komt omdat overmatige reiniging de neiging heeft om de reactie van ons immuunsysteem op de externe omgeving te verzwakken, vanwege een combinatie van agressieve chemicaliën en een gebrek aan bacteriën in de omgeving.

Dit is geanalyseerd door een Noors onderzoeksteam dat huishoudelijke schoonmaakmiddelen heeft onderzocht om te zien hoe deze de longfunctie van mensen beïnvloeden.

In het onderzoek zijn ongeveer 6000 vrouwen meer dan 20 jaar onderzocht om te zien hoe reinigingsmiddelen over een langere periode longen kunnen aantasten.

De conclusie van het onderzoek was dat regelmatig schoonmaken een vermindering van longcapaciteit met zich mee brengt. In sommige gevallen werd het dagelijks gebruik maken van chemische schoonmaakmiddelen vergeleken met het roken van een pakje sigaretten, elke dag lang, 10 tot 20 jaar lang.

De schoonmaakproducten die in de studie werden gebruikt, waren vrij algemene producten, zoals wasmiddelen, schoonmaaksprays en bleekmiddelen.

Aanbevelingen van onderzoekers

We kunnen natuurlijk niet in een smerig huis rondlopen, dus de onderzoekers gaven enkele aanbevelingen. Ze suggereren om ons lichaam zo min mogelijk bloot te stellen aan chemische schoonmaakmiddelen.

Ook wordt aangeraden erg voorzichtig met schoonmaaksprays te zijn. Het laatste advies is om microvezeldoeken te gebruiken om de oppervlakken van het huis schoon te maken in plaats van alleen maar af te stoffen.

Het is altijd goed om op dit soort dingen te letten. Wist jij dit al?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Baasje neemt zijn terminaal zieke hond mee in kruiwagen naar zijn favoriete berg

Ontroerende foto’s tonen een man die zijn stervende hond in een kruiwagen meeneemt naar zijn favoriete berg.

De tienjarige Monty genoot er met volle teugen van om samen met zijn baasje, Carlos Fresco (57) uit Londen, de vele heuvels te verkennen van het VK.

Een van hun favoriete trips was naar Pen y Fan in de Brecon Beacons in Wales.

Monty had kanker en zijn gezondheid ging hard achteruit. Daarop besloot Carlos om nog een trip te maken met zijn geliefde labradoodle, ditmaal met behulp van een kruiwagen!

De viervoeter was al zwak, maar genoot van alle aandacht en de omgeving. “De mensen op de heuvels waren zo aardig en ook zo verdrietig over zijn verslechterende toestand,” vertelde Carlos aan de Daily Mail.

Veel vreemden boden aan om hem een stukje vooruit te duwen en menig traantje werd gelaten.

Vorig jaar, op 21 juni, stierf de geliefde viervoeter na een strijd van 18 maanden tegen leukemie. Een hele fijne reis naar de regenboogbrug, lieve Monty.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Tweeling snapt niet dat ze geboren zijn, weigert te stoppen met knuffelen zoals in de baarmoeder

Een tweeling hebben kan iets ongelooflijks zijn. Iemand hebben die er altijd voor je is vanaf het begin van je leven, met dezelfde leeftijd en een band voor het leven.

Een ongelooflijke video laat zien hoe diep die band is, zelfs al voor de geboorte: twee pasgeboren tweelingjongens weigeren te stoppen met elkaar te knuffelen zoals ze deden in de baarmoeder!

In een filmpje die al bijna 50 miljoen keer werd bekeken op YouTube, krijgen de baby’s, die nog geen twee maanden oud zijn, een badje en blijven ze elkaar vasthouden. Daarbij slaan ze hun armpjes en beentjes om elkaar heen.

De tweeling krijgt een wel heel bijzonder babybadje, een techniek ontwikkeld door Sonia Rochel. Zij is kraamverzorgster en is zelf grootmoeder, en woont in Parijs, Frankrijk.

De techniek is ontworpen voor baby’s jonger dan twee maanden, omdat het de bedoeling is het gevoel van in de baarmoeder na te bootsen.

Dit zou kunnen verklaren waarom de tweeling zo knuffelig is met elkaar. Ze willen dicht bij elkaar zijn zoals ze waren voordat ze geboren werden.

Bekijk de video hieronder:

Wat een ongelofelijk filmpje! Het toont de echte liefhebbende band aan tussen tweelingen, vanaf de geboorte.

Doorgaan met lezen

Trending