Jonge moeder licht het gedrag van haar ex – nu worden ze door duizenden toegejuicht
Connect with us

Nieuws

Jonge moeder licht het gedrag van haar ex – nu worden ze door duizenden toegejuicht

Uit elkaar gaan is nooit gemakkelijk, vooral als kinderen erbij betrokken zijn. Relaties eindigen niet zonder reden, en helaas is het gebruikelijk dat ouders hun vijandigheid en teleurstelling hun kinderen laten beïnvloeden. Daarom wilde een jonge moeder genaamd Jessica Singleton de wereld vertellen hoe haar ex zich na het uiteenvallen gedroeg.

Jessica Singleton en Jon Megason hadden samen een zoon genaamd Pearson. En toen ze uit elkaar gingen, wilden ze niet dat hun scheiding invloed had op hun kleine jongen. Ze besloten om elkaar respect te tonen en ze doen zelfs samen activiteiten voor hun zoon.

Om hulde te brengen aan haar ex en de extra moeite die hij doet om ervoor te zorgen dat hun zoon gezond en gelukkig opgroeit, schreef Jessica een bericht en plaatste het op zijn Facebook-pagina:

“Dit is mijn ex. Hij hier is meer waard dan goud. Dit is een man die geen dubbeltje laat betalen door de staat, want als mijn zoon nieuwe kleren nodig heeft, bel ik hem gewoon. Dit is een man die een bundel kinderfilms koopt op Vudu zodat ik ervan kan genieten met mijn zoon in mijn eigen huis. Een man die een doos vol boodschappen bij mijn voordeur afzet, want zo hoef ik niet naar de winkel te gaan.

Dit is een man die naar me luistert, als ik huil omdat ik gestrest ben. Dit is een man die tegen zijn zoon zegt dat hij mama’s nieuwe vriendje niet moet vergeten als hij zijn favoriete mensen opnoemt … Een man die gelijk aan kom rijden als we buitengesloten zijn of zijn avond omgooit om iets voor ons te regelen. ‘

“Dit is een man die de cadeaus bestempelde die hij voor zijn zoon had gekocht als van ‘mama’ omdat mama dat niet voor hem kon betalen. Een man die nog steeds op de kinderen van mijn zus past, zodat onze zoon bij zijn neven en nichten kan zijn. Iemand die met mij meegaat om vreemden uit Craigslist te ontmoeten om te zorgen dat we veilig zijn. Dit is de luiertas-dragende, chocolademelk makende, onzelfzuchtige, beschermende, gulle, volleerde VADER voor mijn zoon.

De hoeveelheid obstakels die we hebben moeten overwinnen om op dit punt te komen, is enorm. Dit was niet gemakkelijk, dit was een keuze. Stop met het geven van excuses en kom samen voor je kinderen. Ik ben de meest koppige persoon die ik ken en de vergeving kwam gemakkelijk voor ons omwille van onze zoon. En daarom zie ik mijn zoon elke dag. We zijn altijd blij met elkaars aanwezigheid.

Voor het geval ik je de laatste tijd niets heb verteld, ben ik je dankbaar. Het belangrijkste is dat je een geweldig individu bent en hoe je Pierson een fenomenaal rolmodel verschaft, ondanks de basis die je ooit hebt gehad. Ik hou van de hoeveelheid liefde die mijn zoon altijd van je zal hebben. ‘

Sinds Jessica haar eerbetoon schreef, is de post meer dan 130.000 keer gedeeld.

Hun kind op de eerste plaats zetten en het verleden niet in de weg laten lopen, is geweldig en niet iets waar iedereen toe in staat is.

Jessica en haar ex zijn echte inspiraties. Deel deze als je het ermee eens bent dat de belangen van je kinderen altijd eerst moeten komen.
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Patrick (58) is gestopt met werken omdat hij er moe van wordt: ‘Uitkering geeft stabiliteit’

De 58-jarige Patrick uit het Vlaams-Brabantse Hoeilaart is sinds juni vorig jaar werkloos. Hij werkte 42 jaar voor een bedrijf, maar dit ging plotseling failliet.

De man ging overal solliciteren voor een nieuwe baan. Hij kwam er algauw achter dat werken eigenlijk niet meer loont.

In gesprek met Het Laatste Nieuws legt hij uit waarom. “Als ik wil heb ik volgende week werk”, klinkt het.

“Maar ik heb alle kosten om te gaan werken en de inkomsten naast elkaar gelegd. Waarom zou ik moeite doen voor maar 200 euro extra?”

Bij zijn laatste werkgever had Patrick een auto van de zaak. Die moest hij uiteraard meteen inleveren.

Daarover zegt Patrick: “Ik zou dus moeten investeren in een nieuwe auto. Dat kost makkelijk rond de 15 à 20.000 euro. Ik wil ook geen wrak kopen. Maar over twee jaar zou ik die alweer verkopen, ik ga dan met pensioen.”

Vanwege zijn woonplaats wilde hij absoluut geen gebruik maken van het openbaar vervoer. “Voor een traject van 15 kilometer ben ik 2 uur onderweg.”

Een nieuwe auto zit er wel niet in. “Als je dan nog verzekeringen, inschrijvingsbelasting, onderhoud en kilometers moet betalen, dan kost alleen een auto me al zo’n 1.000 euro per maand.”

Naast het openbaar vervoer is er nog een groot probleem voor Patrick. Ook het salaris zit hem dwars.

Hij legt uit: “Ik krijg nu 1.400 euro werkloosheidsuitkering. Na een jaar zakt dat naar 1.200 euro. Stel dat ik een nieuwe baan zou krijgen met een loon van ongeveer 2.500 euro netto.”

“Min de kosten van de auto: dan hebben we het over een verschil van 100 tot 200 euro per maand. Dat neemt mijn motivatie wel weg, ja. En als ik dan werk zou aannemen waar je niets voor hoeft te kunnen wordt er nog minder betaald.”

Patrick heeft zich neergelegd bij de huidige situatie. Dat vindt hij helemaal prima. Naar eigen zeggen is hij zelfs niet arm.

“Ik heb ook spaargeld, dus ik eet geen boterham minder. Waarom zou ik risico’s nemen terwijl ik met een uitkering stabiliteit heb? Met alle respect, maar daar ga ik mezelf niet meer moe voor laten maken.”

Doorgaan met lezen

BNers

Video toont voorval: ‘Dronken Douwe Bob beschuldigd van mishandeling op minderjarige jongen!’

Douwe Bob kondigt onverwacht aan dat hij tijdelijk uit de schijnwerpers zal verdwijnen vanwege zijn problematisch alc0holgebruik.

Op Instagram deelde Douwe vandaag het volgende bericht: “Hoewel veel dingen op dit moment goed gaan, gaat er één ding volledig mis.
Douwe Bob

Ik worstel met een ernstig alc0holprobleem en ik ga nu professionele hulp zoeken.

Deze verslav!ng richt veel schade aan en veroorzaakt problemen voor mijn omgeving.
Douwe Bob

Ik zal een tijdje weg zijn, en als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer. Met liefde, Douwe x.”
Douwe Bob

De beslissing van de zanger heeft veel steun gekregen van zijn fans en de industrie.
Douwe Bob

Er moet echter een reden zijn geweest voor deze plotselinge wending in zijn leven.
Douwe Bob

Naast zijn alc0holprobleem blijkt er een incident te zijn geweest met een minderjarige jongen gisteravond.
Douwe Bob

Er is een melding van een confrontatie tussen jongeren en een dronken Douwe Bob geweest in Abcoude.

Het doorgaans betrouwbare Reality.FBI berichtte hierover: “Gisteren zou er een incident hebben plaatsgevonden in Abcoude waarbij Douwe betrokken was bij enkele jongeren.
Douwe Bob

Douwe zou een minderjarige jongen hebben gesl*gen terwijl hij onder invloed was.
Douwe Bob

Hoewel er reacties zijn geplaatst, zijn deze verwijderd.

We hebben echter met mensen gesproken die getuige waren van het incident.

Er schijnen beelden te zijn, maar deze willen ze niet delen.

De manager heeft de situatie wel bevestigd.”
Douwe Bob

Het is vaak slechts een kwestie van tijd voordat dergelijke beelden opduiken en openbaar worden gemaakt. Meer informatie volgt hierover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Nieuws

Amber (24) laat decolleté vol met tattoos bedekken – mensen reageren geschrokken als ze haar BH uittrekt

Amber Luke, een 24-jarige Australische, heeft een onconventioneel levensdoel. Ze streeft ernaar om haar hele lichaam te bedekken met tatoeages voordat ze 25 wordt.

Onlangs heeft ze een opvallende stap in die richting gezet door haar borsten te laten tatoeëren, zoals gemeld door de Daily Star.

Haar reis naar totale tatoeagebedekking begon toen ze slechts 16 jaar oud was, en sindsdien is haar fascinatie voor inkt uitgegroeid tot een levensveranderende passie.

Het volwassen zijn brengt veel voordelen met zich mee, waaronder de vrijheid om jezelf op verschillende manieren uit te drukken.

Mensen hebben de vrijheid om te dragen wat ze willen en te genieten van de entertainmentkeuzes die ze verkiezen, zolang ze binnen de grenzen van de wet blijven.

Het is deze vrijheid die Amber Luke heeft omarmd, zonder zich iets aan te trekken van de mening van anderen over haar persoonlijke keuzes.

Amber’s toewijding aan haar tatoeage-avontuur begon op jonge leeftijd, toen ze zich aangetrokken voelde tot de wereld van body art.

Sindsdien heeft ze gestaag gewerkt aan het transformeren van haar lichaam in een kunstwerk van permanente inkt.

Haar meest recente beslissing om haar borsten te laten tatoeëren, is slechts een van de vele stappen die ze heeft genomen om haar doel te bereiken.

Bij Leefspiritueel geloven we in het respecteren van ieders keuzes en levensstijl, ongeacht hoe onconventioneel ze kunnen lijken voor anderen.

We delen niet alleen lichtzinnige of humoristische verhalen, maar we volgen ook mensen die ervoor kiezen om hun leven op een unieke manier te leiden.

Amber Luke is een uitstekend voorbeeld van iemand die haar individualiteit omarmt en haar eigen weg volgt.

Amber’s toewijding aan haar tatoeages gaat verder dan alleen maar inkleding.

Het vertegenwoordigt haar persoonlijke reis van zelfexpressie en zelfontdekking.

Voor haar zijn tatoeages meer dan alleen inkt op de huid; ze zijn een manier om haar innerlijke wereld naar buiten te brengen.

Hoewel sommigen Amber’s keuze als extreem kunnen beschouwen, is het belangrijk om te onthouden dat individualiteit en vrijheid van expressie essentiële aspecten zijn van het volwassen zijn.

Het respecteren van elkaars keuzes en het erkennen van de diversiteit in levensstijlen is wat onze samenleving uniek en boeiend maakt.

Amber Luke’s reis om zichzelf te bedekken met tatoeages is een weerspiegeling van haar vastberadenheid en passie voor kunst.

Haar beslissing om haar borsten te laten tatoeëren markeert een belangrijke mijlpaal in haar ongebruikelijke levensreis.

Het is een herinnering dat het volgen van je eigen pad en het trouw blijven aan jezelf altijd bewonderenswaardig is, ongeacht hoe anders het kan zijn.

Amber Luke leert ons dat ware schoonheid ligt in het zijn van je authentieke zelf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending