Jonge moeder licht het gedrag van haar ex – nu worden ze door duizenden toegejuicht
Connect with us

Lifestyle

Jonge moeder licht het gedrag van haar ex – nu worden ze door duizenden toegejuicht

Uit elkaar gaan is nooit gemakkelijk, vooral als kinderen erbij betrokken zijn. Relaties eindigen niet zonder reden, en helaas is het gebruikelijk dat ouders hun vijandigheid en teleurstelling hun kinderen laten beïnvloeden. Daarom wilde een jonge moeder genaamd Jessica Singleton de wereld vertellen hoe haar ex zich na het uiteenvallen gedroeg.

Jessica Singleton en Jon Megason hadden samen een zoon genaamd Pearson. En toen ze uit elkaar gingen, wilden ze niet dat hun scheiding invloed had op hun kleine jongen. Ze besloten om elkaar respect te tonen en ze doen zelfs samen activiteiten voor hun zoon.

Om hulde te brengen aan haar ex en de extra moeite die hij doet om ervoor te zorgen dat hun zoon gezond en gelukkig opgroeit, schreef Jessica een bericht en plaatste het op zijn Facebook-pagina:

“Dit is mijn ex. Hij hier is meer waard dan goud. Dit is een man die geen dubbeltje laat betalen door de staat, want als mijn zoon nieuwe kleren nodig heeft, bel ik hem gewoon. Dit is een man die een bundel kinderfilms koopt op Vudu zodat ik ervan kan genieten met mijn zoon in mijn eigen huis. Een man die een doos vol boodschappen bij mijn voordeur afzet, want zo hoef ik niet naar de winkel te gaan.

Dit is een man die naar me luistert, als ik huil omdat ik gestrest ben. Dit is een man die tegen zijn zoon zegt dat hij mama’s nieuwe vriendje niet moet vergeten als hij zijn favoriete mensen opnoemt … Een man die gelijk aan kom rijden als we buitengesloten zijn of zijn avond omgooit om iets voor ons te regelen. ‘

“Dit is een man die de cadeaus bestempelde die hij voor zijn zoon had gekocht als van ‘mama’ omdat mama dat niet voor hem kon betalen. Een man die nog steeds op de kinderen van mijn zus past, zodat onze zoon bij zijn neven en nichten kan zijn. Iemand die met mij meegaat om vreemden uit Craigslist te ontmoeten om te zorgen dat we veilig zijn. Dit is de luiertas-dragende, chocolademelk makende, onzelfzuchtige, beschermende, gulle, volleerde VADER voor mijn zoon.

De hoeveelheid obstakels die we hebben moeten overwinnen om op dit punt te komen, is enorm. Dit was niet gemakkelijk, dit was een keuze. Stop met het geven van excuses en kom samen voor je kinderen. Ik ben de meest koppige persoon die ik ken en de vergeving kwam gemakkelijk voor ons omwille van onze zoon. En daarom zie ik mijn zoon elke dag. We zijn altijd blij met elkaars aanwezigheid.

Voor het geval ik je de laatste tijd niets heb verteld, ben ik je dankbaar. Het belangrijkste is dat je een geweldig individu bent en hoe je Pierson een fenomenaal rolmodel verschaft, ondanks de basis die je ooit hebt gehad. Ik hou van de hoeveelheid liefde die mijn zoon altijd van je zal hebben. ‘

Sinds Jessica haar eerbetoon schreef, is de post meer dan 130.000 keer gedeeld.

Hun kind op de eerste plaats zetten en het verleden niet in de weg laten lopen, is geweldig en niet iets waar iedereen toe in staat is.

Jessica en haar ex zijn echte inspiraties. Deel deze als je het ermee eens bent dat de belangen van je kinderen altijd eerst moeten komen.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending