Jonge neushoorn ligt naast moeder die door stropers gedood werd voor haar hoorns.
Connect with us

Lifestyle

Jonge neushoorn ligt naast moeder die door stropers gedood werd voor haar hoorns.

Een zeldzame witte neushoornbaby werd gered van een zekere dood nadat het in het Zuid-Afrikaase Kruger National Park gewond werd aangetroffen naast zijn dode moeder. Zijn moeder werd door stropers afgeslacht voor haar hoorns, en de wrede moordenaars vielen het kalfje aan toen het zijn moeder probeerde te beschermen.

De witte neushoornbaby, nu Arthur genoemd, werd jammerend van de pijn aangetroffen met een jagerspijltje in zijn ribben en zware verwondingen aan zijn rug.

Toen de parkwachters Arthur en zijn moeder op 20 mei van dit jaar vonden, werd het kalfje meteen overgebracht naar het Care for Wild Rhino weeshuis waar zijn verwondingen behandeld werden.

Hij kreeg de naam Arthur de Dappere als verwijzing naar de moed en trouw voor zijn moeder, en hoewel Arthur langzaam geneest, roept hij nog altijd om haar. Vrijwilligers omschrijven de roep van de baby om zijn moeder als “een hartverscheurend geluid dat niemand ooit zou moeten maken.”

Personeel van een dierentuin in het Verenigd Koninkrijk “adopteerden” het kleintje om zo geld in te zamelen voor zijn rehabilitatie.

De manager van de South Lakes Safari Zoo in Lancashire, Karen Brewer, zei: “Arthur is op de goede weg, hij maakte vriendjes met een ander weesje Summer, en is de lieveling van zijn verzorgers. In het wild blijft een neushoornkalfje drie jaar bij zijn moeder. De moeder van Arthur werd op jonge leeftijd van hem afgenomen. Arthur roept nog altijd om zijn moeder, hij zal nog lang de emotionele littekens dragen.”

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending