Jonge pitbull werd in een godverlaten gat achtergelaten zonder eten of drinken
Connect with us

Lifestyle

Jonge pitbull werd in een godverlaten gat achtergelaten zonder eten of drinken

Op een wandelpad genaamd Folly Beach in de Amerikaanse staat South Carolina werd een jonge hond genaamd Zanny in de volle zon achtergelaten. Zanny, die nog niet eens een jaar oud was, zat met een korte riem vastgebonden aan een paal. Aan de paal hing een bord dat op ironische wijze aangaf dat het wandelpad verboden was voor honden.

De hond was hevig aan het ademen. Hij zal het wel ontzettend warm hebben gehad. Het arme dier was namelijk in ongelofelijke hitte achtergelaten, zonder een bakje water of iets dergelijks.

Aan het bord zat een handgeschreven briefje van zijn vorige baasjes geplakt. Er stond op:

“Hoi! Ik ben Zanny. Mijn baasjes konden mij niet meer houden. Ik ben er erg vriendelijk. Ik bijt niet en heb gewoon een huis nodig.”

Tanya Niketas en haar zoon Phin namen meteen contact op met de Pet Helpers organisatie, toen ze de jonge pitbull langs het wandelpad vonden.

De vrouw was erg onder de indruk van de kalmte en vriendelijkheid van de hond, ondanks zijn situatie. “Het is een prachtige en coole hond, en zo schattig. Hij was super vriendelijk met Phin en zat als een brave hond.” vertelde Tanya aan The Dodo.

Op het briefje stond aangegeven dat de hond Zanny heette, maar zijn redders in nood gaven hem een andere naam: Folly. Folly vervolgens geïnspecteerd door een dierenarts. Het bleek dat de hond erg fit en gezond was en dat zijn vorige baasjes goed voor hem hadden gezorgd.

Carrie Browning-Perez, een medewerker van Pet Helpers, verklaard dat het een erg warme dag was, toen Folly achter werd gelaten. Als de hond een paar uur later was gevonden, was het verhaal een heel ander einde gekregen.

We begrijpen niet waarom mensen zomaar hun hond achterlaten en dan nog wel in de volle zon! Als je hem dan echt niet meer kan houden, kan je hem toch naar een asiel brengen.

Gelukkig is het goed afgelopen voor Folly. Binnenkort zal hij klaar zijn voor adoptie en vindt hij hopelijk voor altijd een liefdevol thuis. Als je dit een aandoenlijk verhaal vond, deel het dan met je vrienden op Facebook!
[fblike]

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Grote zorgen om Martien Meiland “Dit ziet er niet rooskleurig uit!”

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt uitt de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Vorige maand is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending