Jongen met Down-syndroom ontmoet pasgeboren broer voor de eerste keer. Zijn reactie is absoluut geweldig
Connect with us

Lifestyle

Jongen met Down-syndroom ontmoet pasgeboren broer voor de eerste keer. Zijn reactie is absoluut geweldig

Wanneer een gezin hun tweede of derde kind verwacht, weten ze nooit echt hoe hun oudste kinderen zullen reageren.

Zullen ze jaloers zijn, proberen ze zoveel mogelijk aandacht te krijgen of een extra vader of moeder te worden die alles doet om de pasgeborene te helpen?

Kent is een prachtige 5-jarige jongen die is geboren met één chromosoom teveel. Hij is geliefd bij zijn familie, en iets meer dan een jaar geleden kreeg zijn familie een nieuwe toevoeging. Kent was dolgelukkig.

In maart 2017 ging Kent naar het ziekenhuis om zijn broertje Noah te ontmoeten.

Hun ouders wisten dat het een speciale bijeenkomst zou zijn, dus besloten ze om het te filmen.

Dit is wat een van de grootouders van Kent, Cindy Merryman, schreef op sociale media, volgens NTD:

“Mijn kleinzoon Kent is de meest liefhebbende jongens ter wereld, hij wordt deze zomer vijf. Kent heeft ook het downsyndroom. We waren gezegend met de kleine Noach op 2 maart. Kent’s reactie op het voor de eerste keer zien van zijn kleine broertje is een van de mooiste dingen die ik in een zeer lange tijd heb gezien. Echte liefde!”

En het was echt een mooie ontmoeting. Kent snelde door de hallen van het ziekenhuis naar de kamer waar zijn moeder en pasgeboren broertje zaten, terwijl ze een blauwe teddybeer voor de kleine Noah vasthielden.

Toen Kent’s vader hem optilde om eindelijk een glimp van zijn kleine broertje te krijgen, straalde hij. Hij boog zich voorzichtig voorover en kuste Noach op het voorhoofd.

Na een tijdje mocht Kent zijn kleine broertje zelf vasthouden en je kunt echt zien dat hij trots is als een pauw om een ​​grote broer te zijn.

Wanneer Noah zijn voet uitstrekt en Kent zijn tenen ziet, kan hij zijn kleine broertje eindelijk kietelen.

Zie de mooie bijeenkomst hier:

Dit was echt een leuke ontmoeting, een die ik denk dat Kent en zijn familie niet snel zullen vergeten. En hoe mooi was het dat ze een camera klaar hadden staan?

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook, zodat meer mensen deze onvergetelijke eerste ontmoeting tussen twee broers zien. Ik ben er absoluut van overtuigd dat Kent een geweldige grote broer zal zijn!
[fblike]

Celeberties

Droevig nieuws: ‘Gezondheid Rob de Nijs gaat steeds achteruit’

Rob de Nijs kan met een gerust hart afscheid nemen van de muziek. De 77-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, is erg blij met zijn vrijdag verschenen slotakkoord ’t Is mooi geweest. Ondanks dat hij op voorhand al had aangegeven geen live-optredens meer te doen op tv, kon hij het niet laten om mee te zingen met Paskal Jakobsen en Danny Vera. Ook vertelt hij over zijn gezondheid en dat hij denkt dat hij het coronavirus heeft gehad.

De Nijs vindt het heel spannend hoe het publiek op zijn werk gaat reageren. „De release van een plaat is het summum van wat wij beleven als je in dit vak zit. Ik ben zelf gek van die plaat”, zei de zanger vrijdagavond in Op1. „Ik ben heel blij en ik heb het gevoel dat andere mensen dat ook zouden vinden.”

Volgend jaar is De Nijs van plan om ook laatste optredens te geven. „Er staan een heleboel dingen in de planning, ik wacht het gewoon af”, zegt hij doelend op de coronacrisis.

Goed

Ondanks dat zijn gezondheid langzaam achteruit gaat, voelt de zanger zich goed. „Mijn gezondheid is sowieso niet de beste van Nederland, maar ik voel me goed verder.” Wel denkt De Nijs dat hij besmet is geweest met het coronavirus en dat hij daardoor is verslechterd. „Ik merk dat ik niet ben waar ik was voor die tijd.”

Maar de zanger is in goede handen. „Ik heb het geluk dat mijn neuroloog een van de beste mensen op zijn gebied is in de wereld. Dat geeft mij veel zekerheid op een bepaalde manier van: nou het valt allemaal wel mee.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

Zorgen

De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending