Jongens redden klein meisje van verdrinkingsdood: levenslang gratis hamburgers.
Connect with us

Meest bekeken

Jongens redden klein meisje van verdrinkingsdood: levenslang gratis hamburgers.

Voor een groep kinderen uit Jackson Park in de Amerikaanse staat Missouri was het een weekend als alle andere. Het zonnetje scheen dus gingen ze naar het park om een beetje in de vijver te zwemmen.

Maar door zware regenval van de voorbije dagen was het water tot boven de brug gestegen, waardoor er een gevaarlijke stroming was.

Toen de jongens aan het plonzen waren, zagen ze dat een meisje, dat ook in het water aan het spelen was, plotseling verdwenen was.

Aiden Kyle zei dat de groep merkte dat het kleine meisje plotseling uit het zicht was.

Hij vertelde: “We waren allemaal in het park. Het was aan het regenen en het water was hoger, over de brug, en we waren aan het zwemmen, plonzen en plezier aan het maken. Er was een klein meisje en we vroegen ons af waar ze was.”

De stroming had het meisje onder de brug gezogen.

Aiden vertelt: “Ik zag haar hand boven de brug, dus ik sprong erin en greep haar vast.”

De stroming was heel sterk en hij besefte dat hij haar niet alleen kon houden. Daarom riep hij zijn vriend Randol om hulp.

“Hij werd er samen met haar onder gezogen, dus sprong ik erin en greep haar hand vast en samen trokken we haar eruit”, zei Isiah. “Dan sprongen de andere twee jongens erin en er waren vier jongens nodig om het meisje eruit te trekken omdat de stroming zo sterk was.”

Gelukkig raakte de hele groep veilig op het droge en Kinsley werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

“Eet levenslang gratis bij ons.”

De ouders van het meisje zijn de jongens eeuwig dankbaar.

“We willen de jongens uit Kennys hartelijk bedanken. We hebben een hamburgerrestaurant. En we willen jullie laten weten dat jullie jongens bij ons levenslang gratis mogen eten. Want er is geen bedrag groot genoeg om te plakken op wat jullie deden”, vertelde de moeder van Kinsley.

Laten we deze helden overladen met hartjes!

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Rachel Hazes haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Dat Rachel Hazes en Monique Westenberg niet door één deur kunnen is inmiddels wel duidelijk. In de tijd dat André Hazes wat met zijn kortstondige nieuwe vlam Bridget Maasland had, was ze wel ineens dikke maatjes met de liefde van haar zoon. Maar ook toen het weer goed kwam tussen de zanger en de moeder van zijn kind bleef de spanning tussen de twee nogal hoog. Shownieuws en Story weten te melden dat de vrouw vanuit haar tweede huis in Barcelona met een nieuw boek bezig is. En er zijn ook wat aannames dat dit boek die spanning alleen nog maar meer gaat opvoeren.

Het boek van Rachel Hazes

Het overlijden van haar man, de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft, zal centraal staan in dit boek. Er zouden heel wat heftige dingen zijn gebeurd in deze periode. Maar Shownieuws en Story melden ook dat haar moeizame band met Monique niet onbesproken zal blijven. Ook zou ze schrijven over de slechte band die ze heeft met haar dochter, Roxeanne Hazes. Haar boek zal ‘Als je alles weet’ heten. De verwachtingen zijn dat deze nét zo’n bestseller zal zijn als haar eerste boek ‘Typisch André’ die 15 jaar geleden uitkwam.

Nieuwe Hazes-breuk?

Hoewel het de laatste tijd weer wat gemoedelijker lijkt te zijn in de familie Hazes kan daar behoorlijk wat verandering in komen. Tenminste, als we weekblad Story moeten geloven. De 50-jarige weduwe zou namelijk alles maar dan ook ALLES over de slechte verhouding tussen haarzelf en haar schoondochter gaan verklappen. En dan krijgen we uiteraard maar één kant van het verhaal te lezen. Ook zal ze schrijven over de ‘verwijdering’ van dochterlief Roxeanne. Wanneer het boek precies zal gaan uitkomen is nog niet bekend.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending