Jongens redden klein meisje van verdrinkingsdood: levenslang gratis hamburgers.
Connect with us

Meest bekeken

Jongens redden klein meisje van verdrinkingsdood: levenslang gratis hamburgers.

Voor een groep kinderen uit Jackson Park in de Amerikaanse staat Missouri was het een weekend als alle andere. Het zonnetje scheen dus gingen ze naar het park om een beetje in de vijver te zwemmen.

Maar door zware regenval van de voorbije dagen was het water tot boven de brug gestegen, waardoor er een gevaarlijke stroming was.

Toen de jongens aan het plonzen waren, zagen ze dat een meisje, dat ook in het water aan het spelen was, plotseling verdwenen was.

Aiden Kyle zei dat de groep merkte dat het kleine meisje plotseling uit het zicht was.

Hij vertelde: “We waren allemaal in het park. Het was aan het regenen en het water was hoger, over de brug, en we waren aan het zwemmen, plonzen en plezier aan het maken. Er was een klein meisje en we vroegen ons af waar ze was.”

De stroming had het meisje onder de brug gezogen.

Aiden vertelt: “Ik zag haar hand boven de brug, dus ik sprong erin en greep haar vast.”

De stroming was heel sterk en hij besefte dat hij haar niet alleen kon houden. Daarom riep hij zijn vriend Randol om hulp.

“Hij werd er samen met haar onder gezogen, dus sprong ik erin en greep haar hand vast en samen trokken we haar eruit”, zei Isiah. “Dan sprongen de andere twee jongens erin en er waren vier jongens nodig om het meisje eruit te trekken omdat de stroming zo sterk was.”

Gelukkig raakte de hele groep veilig op het droge en Kinsley werd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

“Eet levenslang gratis bij ons.”

De ouders van het meisje zijn de jongens eeuwig dankbaar.

“We willen de jongens uit Kennys hartelijk bedanken. We hebben een hamburgerrestaurant. En we willen jullie laten weten dat jullie jongens bij ons levenslang gratis mogen eten. Want er is geen bedrag groot genoeg om te plakken op wat jullie deden”, vertelde de moeder van Kinsley.

Laten we deze helden overladen met hartjes!

Meest bekeken

Heftig: Marieke Elsinga doet schokkende uitspraak over Humberto Tan

Marieke Elsinga vertelt in een interview in het Parool over de stappen die ze heeft genomen in haar carrière.

Humberto de boosdoener?

Ze vertrok namelijk dit jaar als presentatrice bij RTL Late Night om bij RTL Boulevard aan de slag te gaan. Ze werkte in de zomer samen met Beau van Erven Dorens (bij RTL Summer Night) en de rest van het seizoen met Humberto Tan. Nu is ze eerlijk over hoe en wat er allemaal is gebeurd in deze roerige tijd. Iedereen vroeg zich af: lag haar vertrek aan Humberto of juist aan iets of iemand anders?

Gebrek aan chemie

“Er is veel geschreven over de verstandhouding tussen mij en Humberto. Ja, de chemie tussen mij en Beau was ook beter. Dat kan ik met droge ogen zeggen, omdat iedereen het kon zien. Dat is toch niet erg? Ik heb als nieuweling op tv de kans gehad om met twee grote presentatoren te werken en ook te voelen hoe verschillend dat kan zijn.”

Gestopt

Ze gaat verder: “Beau gaf mij veel ruimte. Als Humberto dat bij Late Night ook meer had gedaan, had de kijker misschien sneller de Marieke gezien die mensen in de zomer konden zien. Wel zegt ze eerlijk dat ze hoe dan ook na 1 seizoen al weg wilde gaan bij de talkshow. Dat lag niet aan de presentatoren. “Toch, als Beau, hypothetisch gezien, Late Night was gaan presenteren, zou ik alsnog gestopt zijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

KEIHARD: Frank en Rogier halen snoeihard uit naar Bridget Maasland!

Frank en Rogier zijn goed bevriend met Rachel Hazes. Ook haar zoon André vinden ze een geweldige jongen, zo schrijft Ditjes & Datjes. Maar over zijn ex-vriendin hebben ze weinig goeds te zeggen weten we nu. We hebben het natuurlijk over Bridget Maasland waar de zanger kortstondig een relatie mee heeft gehad.

In het weekblad Weekend halen ze namelijk flink uit naar de blonde presentatrice. Ze geven aan dat ze vermoeden dat de blondine gewoon op de bekendheid en populariteit van de zanger is gevallen. “Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt. Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond. Volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.” geeft Frank aan in het blad.

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

Hij geeft ook aan dat hij denkt dat de blonde presentatrice nooit op de zanger was gevallen als hij niet zo populair geweest was. De jonge zanger zou dat volgens hem op een gegeven moment door hebben gehad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter R. de Vries is helemaal klaar met koning Willem-Alexander: ‘Arrogante kl**tzak’

Dat Peter R. de Vries (63) geen groot fan is van het Nederlandse koningshuis is geen geheim. Door de recente ophef rondom de Oranjes stelt Peter R. nog meer vraagtekens bij de positie die ze bekleden. Nu haalt hij hard uit naar koning Willem-Alexander (53).

“Zal wel over de kerstvakantie gaan”

De afgelopen dagen is er ophef ontstaan rondom Willem-Alexander en Máxima omdat zij ondanks de huidige coronacrisis tóch besloten om op vakantie te gaan. Toen daar veel kritiek op kwam, braken zij hals overkop hun vakantie af en keerden ze terug naar Nederland.

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

In RTL Boulevard ging het ook over de acties van het Nederlandse koningshuis. En of het besluit om op vakantie te gaan de monarchie in Nederland aan het wankelen bracht. Ook in die discussie was Peter R. flink uitgesproken over de Oranjes.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending