Jongetje (2) vriest dood terwijl ouders bij buren zitten met babyfoon op schoot
Connect with us

WOW

Jongetje (2) vriest dood terwijl ouders bij buren zitten met babyfoon op schoot

Voorbije nacht is in Oostenrijk een jongetje doodgevroren. De ouders waren bij de buren en hadden de babyfoon op hun schoot. Het kind slaagde er toch in om naar buiten gaan tijdens de ijskoude nacht.

Het incident vond plaats in Vorderweissenbach, vlakbij de grens met Tsjechië. De ouders waren bij de buren. De kleine Simon lag te slapen en ze hadden voor alle zekerheid de babyfoon meegenomen. Ze hadden de deur niet afgesloten. Toch slaagde de jongen, alleen gekleed in een pyjama, erin om te ontsnappen.

Toen de ouders thuiskwamen, zagen ze hem niet in bed liggen. Om 5 uur ’s ochtends is de jongen dan zwaar onderkoeld gevonden. Simon was levenloos en alle reanimatiepogingen waren tevergeefs.

De politie startte een onderzoek en sluit moord door nalatigheid niet uit. De ouders krijgen psychologische begeleiding. De moeder is zwanger van een tweede kindje.

Meest bekeken

Zien: Foto’s van Anne Rose, de nieuwste bloedmooie vriendin van André Hazes!

Meneer Hazes weet de showbizzwereld nooit te vervelen. Al maandenlang spelen de gekste geruchten in de media over vermeende relatiebreuken en herenigingen. De zanger heeft vorig jaar behoorlijk wat los gemaakt toen hij plots 3 maanden een relatie had met de veel oudere Bridget Maasland. Vervolgens kwam hij terug bij Monique, vroeg hij haar ten huwelijk en ging hij er weer vandoor met Sarah van Soelen.

Wekenlang heerst er al de vraag of de zanger Kerst gaat vieren met Sarah of Monique. Beide lijken te denken met de winst er vandoor te gaan. Maar André is André niet wanneer hij gewoonweg het compleet tegenovergestelde doet van wat iedereen maar kan verwachten. Want daar is plots Anne Rose, vriendin van de familie, ook van Sarah en Monique. De zanger is al meerdere malen met de brunette gespot. Nu blijkt dat de brunette en de zanger zelfs al een weekendje weg geboekt hebben.

Anne Rose, de nieuwe vriendin van André!

De vraag heerst nu dus, wie is deze dame? De brunette en nieuwe vriendin van Hazes lijkt niet veel weg te geven online. Haar profiel op Instagram is afgeschermd maar er valt wel te lezen dat ze ‘Sales manager’ bij ‘MAMA KELLY’ is in Amsterdam. Een soort over de top-roze restaurant met als motto: “Pink is not just a color it’s an attitude.” Dan weet je het wel. Nu schijnt het ook zo te zijn dat de dame de administratie van Rachel doet. Vandaar dat ze waarschijnlijk veel in contact is gekomen met André. En misschien is Anne zelfs de reden dat André zo vaak bij zijn moeder is de laatste tijd. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer laat weten dat de brunette bevriend is (nu waarschijnlijk was) met Monique én Sarah. Hieronder foto’s, onder de video van Coldeweijer die de nieuwe aanwinst van André uitvoerig bespreekt:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nog een vrouw beschuldigt Marco Borsato!

Marco Borsato zit aardig in penarie nu hij een aangifte wegens onzedelijk gedrag aan zijn broek heeft hangen. Volgens Marco zijn de aantijgingen niet waar en heeft hij dan ook aangifte gedaan tegen de vrouw en haar moeder wegens smaad en laster.

Alleen vergeet Marco dat er nog twee andere slachtoffers zijn die waarschijnlijk binnenkort aangifte gaan doen. Daarnaast beweert John van den Heuvel dat er een geluidsopnamen is waarin Marco toegeeft dat hij het eerste slachtoffer heeft misbruikt. En is er een psycholoog waarbij Marco tijdens een sessie met het slachtoffer en haar moeder ook heeft toegegeven dat hij dit gedaan heeft en zelfs zijn excuus heeft aangeboden aan het slachtoffer en haar moeder.

De Story komt met nu met een verhaal van een ander slachtoffer. Dit slachtoffer was een crewlid van Marco en werkte altijd achter de schermen bij zijn concerten. Dit crewlid beweert dat Marco ook haar onzedelijk heeft betast. Ze was toen het gebeurde niet minderjarig, maar het heeft wel een grote impact op haar gemaakt. Of ze aangifte gaat doen is niet duidelijk. De beerput lijkt steeds dieper en dieper te worden. Het is toch echt wel zorgelijk voor Marco dat er nu zoveel vrouwen beweren dat Marco dingen heeft gedaan die niet door de beugel kunnen. Als al deze vrouwen ook aangifte gaan doen wordt het een moeilijk verhaal voor Marco om zich hier nog uit te praten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Lang Leve de Liefde-deelnemer raakt iets té opgewonden: ‘Nog net geen kwijl langs zijn mondhoek’

In het programma Lang Leve de Liefde kun je soms de meest bonte figuren voorbij zien komen. Ook in de nieuwste aflevering is het weer volop prijs. Deelnemer David raakt namelijk net even iets té opgewonden. Veel kijkers vinden hem dan ook nogal creepy, zo blijkt uit de vele reacties.

Lingeriesetje

David komt tijdens een gesprek met zijn date met de stelling wat er zou gebeuren als hij een lingeriesetje voor haar zou kopen en laat vervolgens zijn fantasie de vrije loop. Terwijl zijn date zich steeds ongemakkelijker begint te voelen, gaat David steeds verder en krijgt het daarbij steeds warmer: “Dan zou ik je zo beetpakken en hatsikidee…

Creep!

Het fragment op de Facebookpagine van Lang Leve de Liefde wordt dan ook overspoeld met reacties van kijkers die David wel eerg creepy vinden. Zo schrijft Ellen: “Creep! Opdringerige no no bah. Wat denken ze nou? Daar knap je toch gelijk op af? Hoe oud is hij helemaal? Zijn driewielertje staat nog buiten,” en Tony: “Hoor hem die vrolijke snuiter heeft er zin in ..er loopt nog net geen kwijl langs zijn mondhoek”, en ene Steffiej: ‘Zijn glimlach is niet het enigste wat groeit #ouwesnoeperd.’

Check het fragment met de iets té opgewonden LLDL-deelnemer hier:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending