Jongetje belt politie nadat hij in hete auto is achtergelaten, redt zichzelf en 6 andere kinderen
Connect with us

Meest bekeken

Jongetje belt politie nadat hij in hete auto is achtergelaten, redt zichzelf en 6 andere kinderen

Een auto in de zon wordt binnen de kortste keren een broeikas, helemaal als de ramen dicht zijn en de airco uit. Er wordt dan ook altijd gewaarschuwd om kleine kinderen en huisdieren NOOIT alleen in een hete auto achter te laten. Als dit toch gebeurt, kunnen de gevolgen desastreus zijn …

Een moeder (37) uit de Amerikaanse staat Maryland is gearresteerd, nadat een vierjarig jongetje de politie belde nadat hij samen met 6 andere kinderen in een hete auto was achtergelaten.

De vrouw (37) was naar een winkelcentrum in St. Charles gegaan. Ze had zeven kinderen in haar tweedeurs auto op de parkeerplaats achtergelaten. Twee van de kinderen zijn van haar en ze paste op de andere vijf.

Terwijl ze de kinderen had bevolen om in de auto te blijven, bleef de vrouw minstens 20 minuten in het winkelcentrum. Het was een hete dag en hoewel de deuren niet op slot waren, waren de ramen dicht.

De kinderen waren tussen de 2 en 4 jaar oud. Hoe langer ze wachten, hoe heter het in de auto werd. De temperatuur lag rond de 27 graden, maar in het voertuig was dat vele malen hoger.

Uiteindelijk gebruikte een vierjarig jongetje een telefoon in de auto om de alarmdiensten te bellen. Hij wist niet precies waar ze waren, maar dankzij de GPS wist de politie hun locatie te achterhalen.

Toen agenten aankwamen, lieten ze de kinderen uit de auto, ze waren “bang” en “zweterig”, berichtte de politie. Gelukkig waren ze allemaal ongedeerd.

De vrouw kwam zo’n tien minuten later naar de auto. Ze wilde niet zeggen wat ze had gedaan of waarom ze de kinderen alleen had gelaten. Ter plekke werd ze gearresteerd. Daarnaast was er ook maar één autostoeltje aanwezig.

De politie is de zaak momenteel aan het onderzoeken, alsmede de Amerikaanse evenknie van de Raad voor de Kinderbescherming.

Er is geen enkele reden om kleine kinderen alleen in een auto achter te laten, helemaal niet in zo’n gevaarlijke situatie!

Meest bekeken

Zeer droevig: Tweeling (3) overleden tijdens huisbrand terwijl ze elkaar hand vast hadden

Voor elke ouder die een kind heeft verloren, is het een pijnlijke tragedie – maar het is vooral moeilijk als de dood plotseling is en vermeden had kunnen worden. Door een onvoorstelbare tragedie is de kleine gemeenschap van Batlow, in New South Wales, Australië, aan het schudden. Twee onschuldige meisjes met een kussen eindigde met vreselijke gevolgen – die niemand zich ooit had kunnen voorstellen.

Het was op maandag dat de moeder van de meisjes, Tanyka Ford, 29, haar tweeling Aisha en Lailani zag spelen met een brandend kussen.

De 3-jarige meisjes hadden naar verluidt met het kussen gespeeld naast een houtvuur toen hun moeder het van hen weghaalde en het met haar 6-jarige zoon buiten, volgens The Daily Telegraph, weggooide.

Daarna deden de tweelingmeisjes de deur op slot nadat hun moeder naar buiten was gelopen.

Seconden later ontstond er een enorme brand in het huis en de vlammen strekten zich al snel hoog tegen de hemel aan. Tanyka raakte onmiddellijk in paniek – maar er was niet veel dat ze kon doen – de meisjes hadden zichzelf in het huis opgesloten.

Tanyka probeerde verwoed de ramen in te slaan om het huis binnen te komen, waarbij ze in haar wanhopige strijd om haar meisjes te redden snijwonden en wonden opliep, zo staat te lezen in de verslagen.

Volgens de politie konden zij en haar zesjarige zoon alleen maar toekijken hoe het huis afbrandde.

Politieagenten en brandweerlieden die zich naar de plek van het ongeval haastten, konden uiteindelijk het huis binnenkomen – en na een heroïsche poging slaagden ze erin de meisjes eruit te krijgen.

Maar toen was het al te laat.

7NEWS / Screenshot

De zusters worden verondersteld te zijn gestorven aan rookinhalatie. Ze werden bewusteloos gevonden en hielden elkaars handen vast.

Hun moeder schreef woensdag een emotioneel bericht over het hartverscheurende verlies van haar geliefde meisjes.

“Mama’s mooie baby’s, ik mis je meer dan woorden nu kunnen beschrijven.” Tanya schreef volgens 7News.

“Absoluut ontdaan zijn en mezelf haten omdat ik niet meer kan helpen.

“Mijn baby’s, ik hou zoveel van jullie, ik weet niet hoe ik ooit zal kunnen begrijpen hoe dit heeft kunnen gebeuren.”

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van de brand. Het onderzoek is op dit moment aan de gang en de politie zegt dat ze een open geest hebben en naar verschillende alternatieven kijken.

“De moeder sprak gisteravond met de rechercheurs. Zij was getraumatiseerd maar hielp onderzoekers voor zover zij dat kon,” de Bevelhebber van het District Riverina, het Edele Loodje, zei.

De tante Tammy Dubois van het meisje, 39, zei Tanyka bij de meisjes schreeuwde om de deur te openen omdat ,,er iets anders moet geweest zijn die in de voorkamer brandt,” de Dagelijkse gemelde Telegraaf.

“De meisjes konden niet spreken, ze hadden hun eigen speciale taal, ze aanbaden elkaar, ze werden gevonden in de voorkamer met elkaars hand in de hand,” zei ze.

7NEWS / Screenshot

“Onze harten zijn gebroken, mijn broer Geoffrey is buiten zichzelf, hij werd gevraagd om hun lichamen te identificeren in het ziekenhuis vandaag, maar hij kon het niet opbrengen om het te doen. Hij wil hier niet zijn.”

Tammy beschreef de tweeling als ‘wilde, kleine Tomboys’ die graag in het vuil speelden en een speciale taal hadden die alleen zij begrepen.

De familie heeft een inzamelingsactie opgezet met als doel Tanyka te steunen in deze moeilijke tijd.

De oom van de tweelingmeisjes, Levi Ford, schrijft dat ‘alles, hoe klein ook, wordt gewaardeerd’.

“Mijn zus verloor op tragische wijze haar driejarige tweelingdochters in een huisbrand, die niet alleen het leven van deze twee jonge kinderen, maar ook hun huis en bezittingen eiste”, schreef de heer Ford.

De tragische gebeurtenis laat diepe littekens achter in een reeds onrustige gemeenschap, volgens Riverina District Commander Superintendent Bob Noble.

“Er is een gemeenschap die zwaar getroffen is door de dood van deze twee jonge mensen, het waren baby’s, het waren tweelingmeisjes, en een gemeenschap heeft de verwoestingen van de afgelopen tijd met bosbranden meegemaakt,” zei hij.

Ik kan me niet eens voorstellen hoeveel pijn ze moeten doorstaan. Mijn hart voelde medeleven met de familie en vrienden.

Deze arme moeder zal waarschijnlijk de rest van haar leven doorbrengen met wat als over speelt in haar gedachten. Jij in dat moment van tragedie, ik weet zeker dat ze haar best heeft gedaan.

Ik stuur mijn condoleances. Moge de twee prachtige engelen hoog vliegen 🌈🧚♀🧚🏼♂️Rip kleintjes ❤️

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Hartverscheurend: vrouw met borstkanker geeft haar zoontje borstvoeding (foto’s)

Kate Murray uit Florida is fotografe met hart en ziel. Haar foto’s hebben honderden mensen wondermooie herinneringen geschonken. Maar deze ene bijzondere foto zal voor altijd in het geheugen van Kate gegrift zijn.

Het is de foto van een jonge vrouw die haar vroeg om de geboorte van haar eerste kind op foto vast te leggen. Het tragische: middenin haar zwangerschap krijgt de vrouw de schokkende diagnose: borstkanker in het derde stadium.

Er wordt een borst geamputeerd en ze moet met chemotherapie beginnen – dat alles terwijl ze haar ongeboren baby verder draagt.

Na 36 weken wordt de geboorte ingeleid en om de moeder zo snel mogelijk verder met chemo te kunnen behandelen – want ze koos ook uitdrukkelijk om haar kind te houden. Toen de pasgeboren kinderen aan de overgebleven borst van de moeder begon te zuigen, werd de hele kamer overmand door emoties.

En fotograaf Kate Murray kon deze scène van dichtbij fotograferen: “Dit is de definitie van kracht, liefde en pure schoonheid” schrijft ze op haar Facebookpagina.

“Deze jongen heeft al bij de geboorte bewezen dat hij de kracht van zijn moeder geërfd heeft. Deze foto breekt mijn hart, maar doet het tegelijk ook groeien.”

Een geboorte is op zich al een wonder maar in dit geval doet het nog meer emoties losweken. We kunnen ons nauwelijks voorstellen hoe ze zich na een wekenlange strijd voelt om eindelijk haar baby in de armen te kunnen sluiten. Wat een wonder!

Moeder en zoon blijken over geheimzinnige krachten te beschikken om het gevecht met de kanker aan te gaan. Als deze unieke foto’s ook op jou indruk hebben gemaakt.

DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Doorgaan met lezen

Animals

Cockerspaniël wordt gered van vrouw die hem constant mishandelde

Er was een golf van solidariteit voor nodig voordat Rudy, een cockerspaniël, eindelijk gered kon worden. Een buurtbewoner sloeg alarm, een dierenvereniging kwam in actie, sociale media kwam in beweging en de politie greep in. Nu wacht deze lieve hond op een liefhebbend gezin dat hem in staat stelt het misbruik te vergeten en van het leven te genieten.

Rudy is pas een jaar oud, maar heeft heel wat te verduren gekregen. Pesten, mishandeling en afranselingen waren dagelijkse kost voor de hond uit het Franse Saint-Mandé. De boosdoener was zijn eigenaar, een dakloze vrouw, zoals de Stéphane Lamart vereniging op Facebook uitlegt.

Een buurtbewoner die getuige was van een van zijn afranselingen, filmde het tafereel en deelde het op sociale netwerken. Een buurman, die de video tijdens zijn vakantie ontdekte, waarschuwde onmiddellijk de politie.

De politie greep vorig jaar op 5 augustus in, nam het dier in beslag en vertrouwde het toe aan de Stéphane Lamart vereniging. Er is aangifte gedaan tegen de vrouw wegens ernstige dierenmishandeling.

Rudy werd meegenomen naar de dierenarts, hij is ondervoed, heeft een “geïnfecteerde wond aan zijn poot, waarschijnlijk te wijten aan een grasaartje, zijn klauwen zijn ongewoon lang en hij heeft een oorontsteking. Het dier is geïdentificeerd, gevaccineerd en ontwormd.”

“Rudy is een buitengewoon aardige reu van het Engelse cockerspaniël ras die ernstige mishandelingen heeft meegemaakt. Rudy heeft veel geleden, daarom is hij angstig en onderdanig.”

“Er zal liefde, rust en geduld voor nodig zijn om Rudy in een knuffelige en speelse viervoeter te veranderen. Hij is een hond die gezelschap en ruimte nodig heeft vanwege zijn verleden. De aanwezigheid van een vriendelijke hond helpt enorm veel,” vertelde de vereniging. Gelukkig duurde het niet lang voordat een gouden mandje werd gevonden!

Hieruit blijkt dat actie ondernemen in het geval van dierenmishandeling een verschil maakt! Als u getuige bent van dierenmishandeling, onderneem dan actie. Proficiat aan iedereen die Rudy heeft helpen redden. We wensen hem het beste en dat hij eindelijk moge genieten van het leven omringd door liefde!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending