Jongetje van 13 wordt door gemene pestkoppen in elkaar geslagen en zegt: 'Ik kan net zo goed zelfmoord plegen.'
Connect with us

Nieuws

Jongetje van 13 wordt door gemene pestkoppen in elkaar geslagen en zegt: ‘Ik kan net zo goed zelfmoord plegen.’

Een 13-jarige jongen zei dat hij “evengoed zelfmoord kan plegen” nadat gemene pestkoppen hem in een hinderlaag lokten en brutaal aanvielen.

Danial Elliott werd in elkaar geslagen toen hij vorige donderdag te voet van school naar huis onderweg was. De jongen werd langs achter aangevallen en in de rug en de nek geschopt, waarna de aanvallers wegvluchtten.

Aanvankelijk verborg de jongen zijn verwondingen voor zijn moeder, totdat ze thuis waren. De stress van de aanval en het pesten op school leidde ertoe dat de jongen ermee dreigde om zichzelf iets aan te doen.


Moeder Elliot uit East Yorkshire in het Verenigd Koninkrijk getuigde: “Hij zag er goed uit toen hij in de auto stapte. Hij zei niets, wat niet ongewoon is en omdat hij de oudste is in het gezin houdt hij zich kranig over het pesten.”

“We gingen naar binnen en hij maakte zich druk omdat ik bleef vragen wat er aan de hand was. We kregen een beetje een woordenwisseling en dan greep hij met zijn handen in zijn gezicht en zette zijn nagels in zijn eigen gezicht. Dan riep hij: ‘Ik kan net zo goed zelfmoord plegen.’”

De moeder van vier (32) zei dat Danial gepest wordt sinds de lagere school en dat kinderen hem viseren omwille van zijn darmproblemen.


Na de aanval werd Danial naar het ziekenhuis gebracht en werd zijn nek in een nekbrace gelegd voor extra bescherming. “Ze hadden hem kunnen doden”, zei mevrouw Elliot. “Een schop op de verkeerde plaats en ze hadden zijn nek kunnen breken of hem verlammen en de personen die dit deden moeten dit begrijpen.”

Het incident werd gemeld aan de politie, maar het kan nog niet bevestigd worden of het om dezelfde jongens gaat die zijn leven op school tot een hel maken.

Ondertussen is de jongen om begrijpelijke redenen niet klaar om terug naar school te gaan.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT DEZE JONGEN DRINGEND GEHOLPEN MOET WORDEN!
Als je vragen hebt over zelfmoord of sombere gedachten hebt, naam dan alsjeblieft contact op met de professionals van de zelfmoordlijn. In Nederland kan dit via de crisislijn 0900-0113 en in België via het nummer 1813.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending