Jongetje vindt pasgeboren baby onder een kerstboom, beseft dan het ondenkbare.
Connect with us

Nieuws

Jongetje vindt pasgeboren baby onder een kerstboom, beseft dan het ondenkbare.

Als je bent opgegroeid met een broer of zus, dan weet je alles van de intensiteit van de relatie tussen broers en zussen.

Of het nou de strijd om de aandacht van de ouders is of de strijd om letterlijk alles van elkaar te winnen winnen, het hebben van broers en zussen kan een enorm intense ervaring zijn. Tegelijkertijd kan het ook prachtig zijn.

Owynn is een jongen van 10 jaar oud die een vrij ongebruikelijke wens had voor kerstmis. Op zijn lijstje stond namelijk een broertje of een zusje…


Owynn’s vader en moeder, Stacey en Adam Lindsay, hadden altijd twee kinderen willen hebben. Stacey groeide op in een gezin van maar liefst 14 kinderen, dus zij was als geen ander bekend met het hebben van broers en zussen.

Het lukte Stacey en Adam echter maar niet om hun gezin uit te breiden. Na zeven jaar proberen was het nog steeds niet gelukt.

Gedoemd tot enigskind
Zoals te lezen is op haar site Love What Matters, onderging het koppel de pijn van maar liefst vijf miskramen, en daar bovenop nog een mislukte ivf-poging. Na stevige overpeinzingen besloten ze om niet voor pleegouderschap te kiezen, wat dus voor de kleine Owynn een vrijwel zeker bestaan als enigskind restte.


Toen het koppel op een dag werd voorgesteld aan een jonge vrouw die Kendra heette, veranderde alles. Kendra wilde haar baby opgeven voor adoptie en koos Stacey en Adam als de ouders voor het kleine meisje, meteen vanaf de geboorte. Het stel was dolgelukkig en besloot om het geheim te houden voor hun zoon.

Op 6 december van dit jaar beviel Kendra van een helemaal gezond meisje genaamd Naylee. Op 8 december kregen Stacey en Adam het kleine meisje mee naar huis.

Baby onder de boom
Het plannen van de verrassing kon eindelijk beginnen. De ouders hulden Naylee in warme dekentjes en plaatsten haar onder de kerstboom. Toen was het simpelweg wachten geblazen tot Owynn thuis zou komen en haar zou ontdekken…

Toen het zo ver was, ontstond er een tafereel dat op ieders gemoed zal werken. Zijn reactie was werkelijk perfect!

Om de verrassing te bekijken, kijk dan de video hieronder:


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending