Jongetje vindt pasgeboren baby onder een kerstboom, beseft dan het ondenkbare.
Connect with us

Meest bekeken

Jongetje vindt pasgeboren baby onder een kerstboom, beseft dan het ondenkbare.

Als je bent opgegroeid met een broer of zus, dan weet je alles van de intensiteit van de relatie tussen broers en zussen.

Of het nou de strijd om de aandacht van de ouders is of de strijd om letterlijk alles van elkaar te winnen winnen, het hebben van broers en zussen kan een enorm intense ervaring zijn. Tegelijkertijd kan het ook prachtig zijn.

Owynn is een jongen van 10 jaar oud die een vrij ongebruikelijke wens had voor kerstmis. Op zijn lijstje stond namelijk een broertje of een zusje…

Owynn’s vader en moeder, Stacey en Adam Lindsay, hadden altijd twee kinderen willen hebben. Stacey groeide op in een gezin van maar liefst 14 kinderen, dus zij was als geen ander bekend met het hebben van broers en zussen.

Het lukte Stacey en Adam echter maar niet om hun gezin uit te breiden. Na zeven jaar proberen was het nog steeds niet gelukt.

Gedoemd tot enigskind
Zoals te lezen is op haar site Love What Matters, onderging het koppel de pijn van maar liefst vijf miskramen, en daar bovenop nog een mislukte ivf-poging. Na stevige overpeinzingen besloten ze om niet voor pleegouderschap te kiezen, wat dus voor de kleine Owynn een vrijwel zeker bestaan als enigskind restte.

Toen het koppel op een dag werd voorgesteld aan een jonge vrouw die Kendra heette, veranderde alles. Kendra wilde haar baby opgeven voor adoptie en koos Stacey en Adam als de ouders voor het kleine meisje, meteen vanaf de geboorte. Het stel was dolgelukkig en besloot om het geheim te houden voor hun zoon.

Op 6 december van dit jaar beviel Kendra van een helemaal gezond meisje genaamd Naylee. Op 8 december kregen Stacey en Adam het kleine meisje mee naar huis.

Baby onder de boom
Het plannen van de verrassing kon eindelijk beginnen. De ouders hulden Naylee in warme dekentjes en plaatsten haar onder de kerstboom. Toen was het simpelweg wachten geblazen tot Owynn thuis zou komen en haar zou ontdekken…

Toen het zo ver was, ontstond er een tafereel dat op ieders gemoed zal werken. Zijn reactie was werkelijk perfect!

Om de verrassing te bekijken, kijk dan de video hieronder:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending