Jongetje vindt pasgeboren baby onder een kerstboom, beseft dan het ondenkbare.
Connect with us

Nieuws

Jongetje vindt pasgeboren baby onder een kerstboom, beseft dan het ondenkbare.

Als je bent opgegroeid met een broer of zus, dan weet je alles van de intensiteit van de relatie tussen broers en zussen.

Of het nou de strijd om de aandacht van de ouders is of de strijd om letterlijk alles van elkaar te winnen winnen, het hebben van broers en zussen kan een enorm intense ervaring zijn. Tegelijkertijd kan het ook prachtig zijn.

Owynn is een jongen van 10 jaar oud die een vrij ongebruikelijke wens had voor kerstmis. Op zijn lijstje stond namelijk een broertje of een zusje…

Owynn’s vader en moeder, Stacey en Adam Lindsay, hadden altijd twee kinderen willen hebben. Stacey groeide op in een gezin van maar liefst 14 kinderen, dus zij was als geen ander bekend met het hebben van broers en zussen.

Het lukte Stacey en Adam echter maar niet om hun gezin uit te breiden. Na zeven jaar proberen was het nog steeds niet gelukt.

Gedoemd tot enigskind
Zoals te lezen is op haar site Love What Matters, onderging het koppel de pijn van maar liefst vijf miskramen, en daar bovenop nog een mislukte ivf-poging. Na stevige overpeinzingen besloten ze om niet voor pleegouderschap te kiezen, wat dus voor de kleine Owynn een vrijwel zeker bestaan als enigskind restte.

Toen het koppel op een dag werd voorgesteld aan een jonge vrouw die Kendra heette, veranderde alles. Kendra wilde haar baby opgeven voor adoptie en koos Stacey en Adam als de ouders voor het kleine meisje, meteen vanaf de geboorte. Het stel was dolgelukkig en besloot om het geheim te houden voor hun zoon.

Op 6 december van dit jaar beviel Kendra van een helemaal gezond meisje genaamd Naylee. Op 8 december kregen Stacey en Adam het kleine meisje mee naar huis.

Baby onder de boom
Het plannen van de verrassing kon eindelijk beginnen. De ouders hulden Naylee in warme dekentjes en plaatsten haar onder de kerstboom. Toen was het simpelweg wachten geblazen tot Owynn thuis zou komen en haar zou ontdekken…

Toen het zo ver was, ontstond er een tafereel dat op ieders gemoed zal werken. Zijn reactie was werkelijk perfect!

Om de verrassing te bekijken, kijk dan de video hieronder:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending