Journalist komt met Katja Schuurman-onthulling waar je echt rode oortjes van krijgt!
Connect with us

Meest bekeken

Journalist komt met Katja Schuurman-onthulling waar je echt rode oortjes van krijgt!

Het was bijna niet te missen: de breuk tussen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. De twee zijn na een paar jaar uit elkaar. In augustus 2020 beviel ze nog van hun dochter. In het begin van hun relatie zouden de twee zich niet schamen voor wat spannende momenten en public. Dat suggereert Privé-journalist Jan Uriot.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Journalist van het roddelblad Privé Jan Uriot zag namelijk de liefde tussen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk opbloeien tijdens een voorstelling van haar zus Birgit. Jan was aanwezig tijdens een voorstelling van Birgit Schuurman op de set van Meiden van Holland. Daar waren ook Katja en Freek aanwezig in het bijzijn van haar ouders: “Zes jaar geleden zat ik in meen ik de schouwburg van Gouda naar een voorstelling te kijken van Birgit Schuurman. Die speelde op het toneel, een heel mooie rol enzo”, aldus Jan. Het zou niet zo bijzonder moeten zijn, maar een klein detail zette de zintuigen van Jan op scherp.

En public

Katja was namelijk heel erg aan het wiebelen: “Op rechts zaten de vader en moeder Schuurman en op links zat Katja met die nieuwe liefde. Ik wist niet eens hoe hij heette toen nog. Zo pril was het nog. Nou, het licht gaat uit, die voorstelling wordt gespeeld en op een gegeven moment zit Katja zo te wiebelen naast me dat ik denk: kind, zit eens een keertje stil. Ze zat maar te wiebelen dat ik denk: wat gebeurt er nou? Dat weet ik eigenlijk nog niet, maar ik weet wel dat hij met z’n handen niet aan het applaudisseren was voor z’n schoonzuster”, zegt hij.

Stiekem

Jan denkt dat Freek iets te druk bezig was om zijn vingerkunsten te presenteren. Of Katja’s ouders het hebben meegekregen is niet duidelijk, maar ze zaten er wel heel vlakbij…

Celeberties

Knappe prinses Ariane valt enorm op in nieuwe gezinsfoto van Koninklijk Huis!

De feestdagen zijn weer in aantocht. Prinses Amalia, Alexia en Ariane zijn dus weer bij Koning Willem Alexander en Koningin Maxima om samen te zijn tijdens de feestdagen. Wie het Koninklijk Huis op Instagram volgt is altijd als eerste aanwezig om de nieuwste kiekjes te zien van het RVD. De drie dochters zien elkaar niet veel meer sinds dit jaar.

De oudste heeft sinds een paar dagen een nieuwe rol in Nederland te vervullen naast haar studie. Onlangs heeft ze namelijk haar zitting in de Raad van State genomen waar haar vader de voorzitter is. Vanwege haar achttiende verjaardag zou de prinses nu officieel Koningin van ons land kunnen worden. De middelste van de drie dochter zit tegenwoordig in Wales op school en is daardoor veel van huis. Voor zover wij weten heeft de jongste van de drie het nog niet zo druk, gelukkig. De veertienjarige prinses valt echter wel flink op tussen het gezin.

Prinses Ariane groeit de rest voorbij!

Het mag inmiddels duidelijk zijn, of er moet nog een groeispurt aankomen, dat Alexia de kleinste van de drie zal zijn. De achttienjarige Amalia lijkt haar moeder inmiddels voorbij te zijn gegroeid, maar vaderlief wint het nog steeds qua lengte als we de foto zien. Maar een nieuwe opvallende deelnemers lijkt de race te gaan winnen. De jongste van het stel lijkt namelijk haar oudste zus nu al in te gaan halen. Ze lijkt haar moeder en Alexia al voorbij te zijn. Amalia moet het inmiddels ook misschien al af laten weten. Gezien haar jonge leeftijd is het dus goed mogelijk dat ze over een paar jaar neer moet kijken op onze koning. Foto hieronder te zien:

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes: ‘Ik heb spijt van Sarah van Soelen’

De zanger voelt zich schuldig tegenover zijn ex-vriendin Monique. Na de breuk met Monique Westenberg verloor André Hazes zijn hart aan Sarah van Soelen. De twee lieten er geen gras over groeien en deelden binnen no time een hoop verliefde foto’s op Instagram. Iets waar André achteraf behoorlijk spijt van heeft.

Enorme ruzie

Onlangs besloot André zijn ex-verloofde te ontvolgen op Instagram, waarna er als snel geruchten de ronde deden dat hij niet meer door één deur kon met Monique. Dat de twee een heftige ruzie hebben gehad, is volgens de zanger maar een gerucht. “Ik behandel hen alle twee (Monique en zoontje Dré, red.) goed en zij zijn ook goed voor mij. We zijn echt lief voor elkaar”, vertelt hij aan Dag Allemaal. “Ja, papa is weg. Maar papa komt wel twee keer per week zijn zoon ophalen. Dus het gaat gewoon prima, dat hebben we onderling netjes geregeld.”

Volgens André is het dan ook grote onzin dat hij zijn zoon niet meer zou mogen zien. “Ik werd attent gemaakt op het verhaal dat ik van Monique Dré niet meer mag zien. Dat las ik terwijl die jongen gewoon in mijn armen lag.”

Veel te snel

Wat André ook niet lekker zit, is een van zijn eigen acties dit voorjaar. Niet lang nadat hij de verloving met Monique verbrak, plaatste hij al foto’s van zichzelf met zijn nieuwe lover Sarah online. “Ik had die foto’s nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen. Of in dit geval Monique. Dat was niet slim.”

Andere grote beslissingen wil de volkszanger dan ook niet te gehaast nemen. “Ik ben dol op kinderen en heb geen angst bij de gedachte om nog een kind te krijgen. Integendeel. Maar eigenlijk wil ik daar nu niet over nadenken. Wat gaan mensen denken? En is het niet te vroeg? We zijn er dus niet mee bezig. Voorlopig staan er geen kindjes op de planning.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Rachel Hazes gaat volledig uit de kleren voor een goed doel

Alle ogen zijn op dit moment op Rachel Hazes gericht omdat ze een wel heel bijzondere foto op haar sociale media heeft gedeeld. Bij de geplaatste foto schreef ze het volgende:

“KEN JIJ JE B*RSTEN? Ik sta op de KEN JE B*RSTEN campagnekalender van de Breast Care Foundation en hoop hiermee nog meer mensen bewust te maken van de 12 signalen van borstkanker. Ieder jaar krijgen nog 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker (incl voorloperstadium) en iedere dag sterven nog 9 vrouwen aan deze ziekte. Hoe vroeger borstkanker ontdekt wordt, hoe beter de overlevingskansen.”

Rachel Hazes volledig zonder kleding voor het goede doel

Met haar foto’s wil ze geld ophalen voor het goede doel en het goede doel schrijft er het volgende onder:

“De officiële prijs is €24,95 (inclusief verzendkosten). Een extra donatie is natuurlijk meer dan welkom! Met de opbrengst kunnen we nog meer belangrijke kennis delen.” Kopen en doneren kan op ‘stichtingbreastcarefoundation.com/kalender/‘.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending