Jutta Leerdam laat ‘per ongeluk’ teveel zien: ‘Ik zie je tepel!’
Connect with us

BNers

Jutta Leerdam laat ‘per ongeluk’ teveel zien: ‘Ik zie je tepel!’

Jutta Leerdam geniet momenteel van een welverdiende vakantie met haar vriendje Jake Paul.

Na net haar laatste wedstrijd van het seizoen te hebben gereden, waar ze redelijk tevreden mee is, neemt Jutta nu de tijd om te ontspannen.

Tegelijkertijd moet Jake nog flink aan de bak, aangezien hij op 20 juli een groot gevecht heeft gepland tegen Mike Tyson.

Jutta heeft de afgelopen tijd te kampen gehad met een hardnekkige blessure aan haar enkel, wat haar motivatie om door te schaatsen verminderde.

Gelukkig ging haar laatste wedstrijd stukken beter en behaalde ze zelfs een baanrecord.

Nu ze geniet van wat rust, hoopt ze dat haar enkel voldoende tijd heeft om te herstellen, zodat ze in het volgende schaatsseizoen weer betere prestaties kan leveren.

Terwijl Jutta en Jake genieten van hun vakantie in Amerika en Puerto Rico, waar Jake woont, lijken ze de hele wereld over te vliegen in Jake’s privéjet.

Van ontbijtjes in Beverly Hills tot middagduiken in Costa Rica, het leven lijkt Jutta momenteel goed toe te lachen.

Ondanks de luxe etentjes in dure restaurants, blijft Jutta echter hard werken in de sportschool om haar fitheid op peil te houden.

Op Instagram deelt ze regelmatig updates van haar avonturen.

Maar zelfs tijdens haar luxueuze uitstapjes naar chique restaurants, blijft Jutta haar fans betrekken bij haar dagelijkse bezigheden.

Zo heeft ze een uitgebreide garderobe met prachtige jurken, die ze graag showt op sociale media.

Recentelijk merkten enkele oplettende volgers echter op dat haar ‘voorgevel’ wel erg prominent aanwezig was in een van haar video’s.
Jutta Leerdam

Sommigen van hen vroegen zich af of ze iets meer zagen dan alleen de jurk.

De reacties varieerden van luchtig tot nieuwsgierig, maar het is niet duidelijk of dit een stukje bh was of slechts een illusie.

Toch blijven Jutta’s fans haar steunen en volgen ze haar avonturen met veel belangstelling.

BNers

André van Duin nam zeer drastisch besluit na verschrikkelijk nieuws

Na het tragische verlies van zijn man Martin in 2020 heeft André van Duin een drastisch besluit genomen dat zijn leven aanzienlijk heeft veranderd.

In een openhartig interview met weekblad Weekend deelt de geliefde komiek en presentator hoe hij na het heengaan van Martin besloot om volledig te stoppen met alc0h0l drinken.

Dit besluit markeert een belangrijke stap in zijn rouwproces en persoonlijke groei.

Stoppen met Drinken

André van Duin vertelt dat hij al weinig dronk, maar na de ziekte en het heengaan van Martin besloot hij volledig te stoppen met alc0h0l.

“Nou, ik dronk al niet zoveel, maar nu inderdaad helemaal niet meer,” onthult hij. Hij legt uit dat hij met drinken stopte toen Martin ziek werd, omdat Martin ook moest stoppen.

Na Martins heengaan besloot André om niet weer te beginnen met drinken. “Dan ga je misschien in je verdriet te veel drinken en dat helpt toch niet, dus laat ik dat nou maar niet doen,” zegt hij.

“Ik heb het volgehouden en dat bevalt prima. Het leven is eigenlijk makkelijker daardoor. Je gaat wat eerder weg op verjaardagen bijvoorbeeld, als mensen dezelfde verhalen gaan vertellen.”

André van Duin nam drastisch besluit na verschrikkelijk nieuws

Nieuwe Liefde en Gezond Leven

Momenteel is André van Duin weer gelukkig in de liefde met zijn partner Fernando.

Hij benadrukt dat ook Fernando geen alcohol drinkt en niet rookt, wat hun levensstijl naadloos op elkaar afstemt.

“Mijn huidige partner Fernando drinkt ook niet, en hij rookt ook niet, dus dat sluit naadloos aan,” vertelt André. Deze gedeelde levensstijl lijkt een positief effect te hebben op André’s welzijn en geluk.

Het Afgeblazen Huwelijk

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat het geplande huwelijk tussen André en Fernando was afgeblazen.

In plaats daarvan hebben ze gekozen voor een samenlevingscontract. “We hebben een samenlevingscontract bij de notaris getekend,” vertelde André destijds aan Story.

Hij benadrukte het belang van goed geregelde administratieve zaken voor het geval er iets gebeurt. “Daar staat alles in wat noodzakelijk is. Het belangrijkst is dat de administratieve zaken goed geregeld zijn voor het geval dat je er niet meer bent.” Volgens André zou trouwen alleen nog maar voor het feest zijn.

Een Nieuwe Start

Het besluit van André van Duin om te stoppen met alcohol en zijn keuze voor een samenlevingscontract met Fernando markeren belangrijke mijlpalen in zijn leven na het verlies van Martin.

Deze beslissingen reflecteren zijn wens om een gezonde en stabiele levensstijl te behouden, terwijl hij nieuwe herinneringen opbouwt met zijn partner.

Het verhaal van André toont hoe persoonlijke keuzes en aanpassingen kunnen bijdragen aan herstel en welzijn na een ingrijpend verlies.

Het openhartige verhaal van André van Duin biedt een inspirerende kijk op hoe hij omgaat met rouw en persoonlijke groei.

Door te stoppen met alc0h0l drinken en te kiezen voor een samenlevingscontract, heeft hij belangrijke stappen gezet naar een gezonder en stabieler leven.

Zijn verhaal is een herinnering aan de kracht van persoonlijke keuzes en het belang van ondersteuning en begrip in tijden van verdriet.

André’s reis naar een nieuw begin, samen met zijn partner Fernando, laat zien dat er altijd ruimte is voor hoop en nieuwe mogelijkheden, zelfs na een groot verlies.

Doorgaan met lezen

BNers

Wende: “Mijn vriend verbiedt mij een cappuccino te bestellen na 11 uur”

Toen Wende vijf jaar geleden stage liep in Milaan, had ze niet verwacht tot over haar oren verliefd te worden op een Italiaanse man. “Mauro woonde in het appartement naast mij. Toen ik net verhuisd was, bood hij aan wat kleine klusjes uit te voeren. We hadden een klik en Mauro nam mij mee op sleeptouw. Op zijn scooter reden we door de stad, haalden samen ijsjes, dronken wijn op het terras en konden tot diep in de nacht kletsen. Sinds drie maanden woont Mauro in Nederland. En dat loopt een stuk minder soepel dan verwacht…” 

Liefde hield stand

Na haar stage moet Wende terug naar Nederland en mist ze Mauro enorm. “We woonden daar praktisch samen en zagen elkaar iedere dag. Het liefst was ik bij hem in Milaan gebleven, maar ik moest naar Nederland om mijn studie af te maken. Mauro studeerde ook nog en kon niet zomaar vertrekken. Bijna vijf jaar lang hadden we een langeafstandsrelatie en spraken we elkaar vooral via FaceTime en WhatsApp. Dit zorgde voor flink wat spanningen, maar onze liefde hield stand.”

Mist Italië

Na zijn afstuderen in september, ging Mauro op zoek naar een baan in Nederland. “Hij werkt nu bij een internationaal bedrijf in Amsterdam. Hij vindt het werk leuk, maar aan Nederland moet hij enorm wennen. Alles is hier anders dan in Italië en dat vindt hij moeilijk. Het tempo ligt hier hoger, onze dagen zijn voller en er is minder tijd voor vrienden en familie. Hij mist de Italiaanse levensstijl echt enorm.”

Eetgewoontes

Eén van de dingen waar Wende aan merkt dat Mauro nog niet echt is ingeburgerd, zijn de eetgewoontes. “Ontbijten doet hij met een cappuccino en een croissantje. Daar hoor ik hem niet over. Maar met de lunch op zijn werk heeft hij veel moeite. In Italië is de lunch de belangrijkste maaltijd van de dag en nam hij hier uitgebreid de tijd voor. Zelfs als hij moest studeren of werken zat hij twee tot drie uur aan tafel. Op zijn kantoor in Nederland heeft hij maar een half uur de tijd om iets te eten. Meestal een broodje of kom soep in de kantine. Elke dag komt hij moe en hongerig thuis.”

Zo gezellig

Om Mauro tegemoet te komen en te zorgen dat hij zich thuisvoelt, luncht het stel in het weekend extra uitgebreid. “Dat doe ik voor hem, maar ik vind het zelf ook heerlijk. Elke zondag gaan we met een groep vrienden en familie lunchen. Soms doen we dit bij iemand thuis, maar meestal gaan we naar een Italiaans restaurant. Hier zitten we uren te kletsen, te eten en te drinken. Het is zó gezellig en deze traditie houden we er absoluut in.”

Cappuccino na de lunch

Hoe leuk en gezellig de lunch ook is, ook hier is iets waar Mauro zich niet prettig bij voelt. “Mijn moeder, zus en ik bestellen na het eten vaak een cappuccino. Dat doen we al jaren en dat is hier in Nederland heel gebruikelijk. In Italië is dat anders. Hier drinken ze na 11:00 uur ’s ochtends geen koffie met melk meer en gaan ze voor een espresso na de maaltijd. Als ik in Italië ben haal ik het niet in mijn hoofd om na de lunch een cappuccino te bestellen, maar in Nederland kan dat gewoon. Alleen Mauro is daar zó op tegen, dat hij het mij wil verbieden.”

So embarrassing

Toen Mauro zijn vriendin, schoonmoeder en schoonzus voor het eerst een cappuccino hoorde bestellen na de lunch, viel hij van zijn stoel van verbazing. “Hij was zo verbaasd, dat hij bijna boos werd. ‘Honey, are you crazy? Why are you doing this? It’s so embarrassing!’, zei hij tegen mij. Eenmaal thuis legde ik uit dat het in Nederland helemaal niet ongebruikelijk is en dat dingen hier anders gaan dan in Italië. Hij vond het enorm gênant en zei dat ik dit niet meer in zijn bijzijn mag doen.”

Hij moet zich aanpassen

Hier is Wende het niet mee eens. “Dingen gaan nou eenmaal anders hier. Toen ik stage liep in Italië paste ik me aan. Hier in Nederland zal hij dat ook moeten doen. Natuurlijk doe ik er alles aan om hem zich thuis te laten voelen, maar om echt in Nederland te aarden zal hij moeten accepteren dat het leven hier niet is zoals in Italië. Ik vind het leuk om elke zondag op z’n Italiaans te lunchen, maar als ik zin heb in een cappuccino dan bestel ik die. Punt uit.”

Geschrokken

Elke zondag blijft de cappuccino van Wende onderwerp van gesprek. “Hij is het er echt niet mee eens en zegt dat iedere week. Ik houd voet bij stuk en bestel hem gewoon. Mijn moeder is zo geschrokken van de reactie van Mauro, dat zij niet meer naar een cappuccino durft te vragen. Ze bestelt nu (als Mauro erbij is) een espresso na het eten. Ik weet dat ze dit niet eens lekker vindt en het puur doet om haar schoonzoon te pleasen. Ik vind dat belachelijk en blijf lekker doen wat ik doe. Mauro past zich maar aan.”

Afbeelding: Unsplash

Doorgaan met lezen

BNers

Zien: Grote baas komt eindelijk met duidelijkheid over de diskwalificatie van Joost Klein

Joost Klein is volledig terecht gediskwalificeerd. Dat stelt het internationale bestuur van het Songfestival in gesprek met website Eurovoix. De voorzitter van de groep delegatiehoofden, Bakel Walden, gaat dieper in op de beslissing van de European Broadcast Union (EBU).

Juiste beslissing

Walden zegt er het volgende over: ”De beslissing was de juiste: er was onacceptabel gedrag tegenover iemand van de productie.”
De voorzitter heeft veel respect voor het besluit van de EBU. ”Als er meer dan duizend mensen veilig samen willen werken, dan moeten er niet alleen duidelijke gedragsregels zijn, maar moeten die ook vooral consequent worden toegepast. “En dat is wat de verantwoordelijke leden van de EBU hebben gedaan.”

Cameravrouw

De EBU besloot Joost eruit te smijten nadat de Europapa-Fries een cameravrouw bedreigd zou hebben. Dat is volgens de advocaat van Klein niet aan de orde.
Die stelt dat Klein alleen een camera heeft weggeduwd. Hij zou haar niet bedreigd hebben. Begin juni zal Joost naar Zweden moeten afreizen, waar hij zich moet melden bij de rechtbank om tekst en uitleg te geven over wat er is gebeurd.

‘Huiswerk uit Malmö’

De afgelopen editie van Eurovisie was een bijzondere. Zo beweerde winnaar Nemo dat hij de non-binaire vlag moest meesmokkelen, omdat die geweigerd werd.
In de toespraak die Nemo na de winst gaf, zei de non-binaire deelnemer dat de EBU best een opknapbeurt kan gebruiken.
Walden sluit zich daarbij aan en belooft in gesprek te gaan met de deelnemende landen en met artiesten. Hij spreekt van ‘huiswerk uit Malmö’.

Doorgaan met lezen

Trending