Jutta Leerdam spreekt zich uit over relatiebreuk: “Zijn dingen gebeurd die niet oké zijn”
Connect with us

BNers

Jutta Leerdam spreekt zich uit over relatiebreuk: “Zijn dingen gebeurd die niet oké zijn”

Jutta Leerdam kijkt vooruit na breuk: “Ik heb respect voor Koen, maar focus me nu op mijn geluk met Jake Paul”


Jutta Leerdam straalt van geluk in haar nieuwe relatie met Jake Paul. Eerder was de schaatster samen met Koen Verweij, maar hun relatie kwam tot een einde.

In een interview met Shownieuws blikt de 23-jarige schaatster terug op de moeilijke periode toen haar relatie eindigde.

“Het is niet prettig als zoiets gebeurt in de week van de Olympische Spelen en het zo’n groot ding wordt”, vertelt Jutta. “Dat vond ik echt moeilijk.” Ze geeft echter geen verdere details. “Ik heb gewoon respect voor Koen… En natuurlijk zijn er dingen gebeurd die niet oké zijn, maar ik heb dat allang achter me gelaten en ik ben niet het type persoon dat wrok koestert…”

Jutta Leerdam heeft ervoor gekozen om zich te richten op haar geluk en vooruit te kijken. Ze heeft respect voor haar voormalige partner, Koen Verweij, en verkiest om de negatieve ervaringen achter zich te laten.

In plaats van zich te laten meeslepen door wrok, heeft ze ervoor gekozen om te groeien en te focussen op haar toekomstige doelen en haar nieuwe relatie met Jake Paul.

Het is begrijpelijk dat Jutta Leerdam de uitdagingen heeft ervaren van een publieke breuk, vooral in een periode van intense sportieve prestaties. Het is belangrijk om te erkennen dat iedereen zijn of haar eigen pad heeft en op zijn of haar eigen manier met moeilijkheden omgaat.

Het is bewonderenswaardig dat Jutta zich heeft gericht op persoonlijke groei en het cultiveren van positiviteit in haar leven. Door zich te richten op haar sportieve carrière en haar nieuwe relatie, laat ze zien dat ze sterker en veerkrachtiger is geworden.


Het is belangrijk om respect te hebben voor Jutta Leerdam’s keuzes en om haar de ruimte te geven om haar persoonlijke leven te leiden zoals zij dat wil. Het is haar recht om selectief te zijn in wat ze deelt en om haar privacy te beschermen.

Laten we Jutta Leerdam steunen in haar sportieve prestaties en haar persoonlijke geluk. Haar vermogen om vooruit te kijken en positieve energie te vinden, is inspirerend en verdient waardering.

Jutta Leerdam heeft geleerd om uit elke ervaring te groeien, ook uit de moeilijke momenten. Hoewel ze niet in detail treedt over de redenen achter de breuk met Koen Verweij, laat ze doorschemeren dat er dingen zijn gebeurd die niet in orde waren.

Het is bewonderenswaardig dat ze ervoor heeft gekozen om niet vast te blijven zitten in negatieve emoties of wrok, maar in plaats daarvan haar focus te verleggen naar haar eigen welzijn en geluk.
Jutta Leerdam

Met haar positieve instelling en veerkracht heeft Jutta Leerdam haar liefdesleven nieuw leven ingeblazen met haar relatie met Jake Paul.

Ze straalt van geluk en geniet van de nieuwe dynamiek in haar leven. Hoewel ze beseft dat er altijd uitdagingen zullen zijn in elke relatie, kiest ze ervoor om open te staan voor nieuwe kansen en om zichzelf volledig te omarmen in het huidige moment.

De steun en het begrip van haar fans zijn van onschatbare waarde voor Jutta Leerdam. Ze waardeert hun betrokkenheid en interesse, maar vraagt ook om respect voor haar privacy. Het is belangrijk om te onthouden dat bekendheden ook recht hebben op persoonlijke ruimte en het recht om selectief te zijn in wat ze delen met het publiek.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending