Jutta Leerdam toont ware gezicht en volgers zijn in shock!
Connect with us

BNers

Jutta Leerdam toont ware gezicht en volgers zijn in shock!

Het lijkt erop dat Jutta Leerdam een frisse start maakt op weg naar de Verenigde Staten, waar ze haar partner Jake Paul zal ontmoeten.

In een recente TikTok-video liet de atlete zich zien terwijl ze aan boord van een vliegtuig zat en ontbeet met een smakelijke hamburger. Wat haar volgers vooral opviel, was haar opvallende natuurlijke look, zonder de gebruikelijke eyeliner die ze tot aan haar oren draagt. Deze verandering in haar verschijning heeft een golf van positieve reacties teweeggebracht onder haar fans.

Normaal gesproken staat Jutta Leerdam bekend om haar kenmerkende make-upstijl, die haar een beetje doet lijken op “Amy Winehouse On Ice”, zoals sommigen het noemen. Ze trekt haar eyeliner vaak verder door dan gebruikelijk. Echter, tijdens haar vlucht naar Jake Paul en na een dutje van vier uur, besloot ze haar gezicht zonder make-up te laten zien. Dit was een verrassende verandering die meteen de aandacht van haar volgers trok. Velen vonden haar natuurlijke uitstraling verfrissend en mooi.

Haar fans uiten hun waardering en sommigen suggereren zelfs dat Jutta Leerdam haar kenmerkende make-up look voorgoed zou moeten achterwege laten. Een fan schreef: “Zonder die streepjes in je ooghoeken ben je echt zo veel mooier en frisser, love it.” Een andere fan voegde eraan toe: “Zonder make-up ben je veel mooier.”

Jutta Leerdam lijkt te genieten van haar nieuwe look en de positieve reacties van haar fans. Of deze verandering permanent zal zijn, is nog niet duidelijk, maar het lijkt erop dat ze haar reis naar de Verenigde Staten begint met een vernieuwde uitstraling en een hoop enthousiasme.

Haar fans zullen ongetwijfeld blijven volgen wat de toekomst voor haar in petto heeft, zowel op het gebied van haar uiterlijk als haar carrière.

Het is opmerkelijk hoe een kleine verandering in uiterlijk soms grote reacties kan oproepen. Voor Jutta Leerdam lijkt haar natuurlijke uitstraling in de smaak te vallen bij velen, en het is interessant om te zien hoe deze keuze zich in de toekomst zal ontwikkelen. Haar fans lijken haar te steunen, wat haar ook besluit te doen.

Naast haar persoonlijke leven blijft Jutta Leerdam zich richten op haar sportieve carrière en haar passie voor schaatsen.

Ze heeft al indrukwekkende prestaties behaald en is vastbesloten om haar naam te blijven vestigen als een van ’s werelds topatleten in de schaatswereld. Haar toewijding aan haar sport en haar doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig en inspirerend voor velen.

Terwijl Jutta Leerdam haar reis voortzet, zowel op persoonlijk vlak als in haar sport, zullen haar fans haar blijven steunen en bewonderen.

Haar keuze om haar natuurlijke schoonheid te omarmen toont haar zelfverzekerdheid en authenticiteit, eigenschappen die haar nog meer geliefd maken bij haar trouwe aanhang. We kunnen alleen maar afwachten welke verrassingen en prestaties de toekomst voor haar in petto heeft.

@juttaleerdamAnd it was great♬ Worth It. (Sped Up) – RAYE

BNers

Katja Schuurman is klaar met alle regels en gooit haar voorgevel wéér online

Katja Schuurman heeft haar frustratie geuit nadat een van haar Instagram-posts werd verwijderd wegens vermeende schending van de richtlijnen tegen na*ktheid.

De foto, waarop ze zwemmend te zien was, was zorgvuldig gecensureerd om geen expliciete delen te tonen. Desondanks werd de foto verwijderd, wat bij Katja tot onbegrip en irritatie leidde.

Op haar Instagram Story deelde Katja een screenshot van de melding die ze ontving, waarin stond dat haar content niet voldeed aan de richtlijnen.

Ze kon niet begrijpen wat er mis was met de foto, aangezien er geen expliciete inhoud te zien was.

Verward en geërgerd deelde ze vervolgens foto’s van mannenborsten, met de vraag of dit wel was toegestaan volgens de regels van Instagram.

De actrice voelde de noodzaak om kritiek te uiten op de dubbele standaard van Instagram, waarbij foto’s van mannenborsten wel worden getolereerd, maar die van vrouwen niet.

Katja Schuurman maakte haar ongenoegen duidelijk over de censuur van vrouwelijke lichamen op het platform.

Eerder deelde Katja haar gedachten over het tonen van de ‘kwetsbare’ kant op Instagram, waarbij ze pleitte voor authenticiteit en het doorbreken van maskers.

Ze betoogde dat het absurd was dat gruwelijke beelden wel worden toegestaan, maar dat het tonen van vrouwelijke borsten wordt gecensureerd.

Met haar acties wil Katja een discussie aanwakkeren over gendergelijkheid en vrijheid van expressie op sociale media.

De reactie van Katja Schuurman werpt een belangrijk licht op de kwestie van gendergelijkheid en de behandeling van vrouwelijke lichamen op sociale mediaplatforms.
Katja Schuurman

Haar kritiek op Instagram is niet alleen gericht op de verwijdering van haar eigen foto, maar ook op het bredere patroon van discriminatie en censuur tegenover vrouwen.

Het is een oproep tot meer gelijke behandeling en respect voor de vrijheid van expressie van vrouwen op sociale media.

Katja’s standpunt is een krachtig voorbeeld van hoe bekende figuren hun platform kunnen gebruiken om belangrijke sociale kwesties aan de kaak te stellen en verandering te bevorderen.

Doorgaan met lezen

BNers

Trijntje Oosterhuis schreeuwt tegen een kassamedewerker: “Ken je mij niet dan?”

Trijntje Oosterhuis lijkt in opspraak te raken na een incident in een winkel. De bekende zangeres kwam in conflict over het gebruik van een toilet voor personeel. Volgens berichten werd ze erg boos toen haar verzoek werd geweigerd. “Je hebt geen idee wie ik ben!” zou ze uitgeroepen hebben.

Een oproep op het Instagram-account Juicechannel om negatieve ervaringen met bekende Nederlanders te delen, bracht dit verhaal aan het licht.

Volgens een winkelmedewerker had zij een onplezierige ontmoeting met Oosterhuis, gerelateerd aan een dringende behoefte om het toilet te gebruiken.

Toen haar werd verteld dat ze geen gebruik mocht maken van het personeelstoilet, zou de zangeres zich verbaal hebben laten gaan. “Ik werd uitgescholden en ze benadrukte: ‘Je moet toch weten wie ik ben?’”

Dit incident staat niet op zichzelf. Een andere werknemer deelde een vergelijkbare ervaring, waarbij Oosterhuis ook toegang tot het personeelstoilet eiste en opnieuw met ongenoegen reageerde toen dit werd geweigerd.

“Ze leek klaar om me te slaan na een heftige discussie over wie ze wel niet was, maar droop uiteindelijk af,” aldus de medewerker.

Een derde persoon voegde toe dat Oosterhuis’ gedrag ook bij andere gelegenheden te wensen overliet. Tijdens een optreden voor het Longfonds zou ze alleen enthousiast zijn geweest voor de camera.

Zodra deze uitging, zou haar houding drastisch veranderen. “Ze stond dan mokkend en chagrijnig op haar telefoon te kijken,” werd gedeeld.

Kortom, deze verhalen schetsen een beeld van Trijntje Oosterhuis dat ver afstaat van haar publieke persona, waarbij ze net zoals bij het Songfestival niet veel lof oogst.

Doorgaan met lezen

BNers

Amalia heeft een bijna 10 jaar oudere nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, is officieel woonachtig in Nederland, maar de laatste tijd brengt ze veel tijd door in het buitenland, met name in het bruisende Madrid, Spanje.

Hoewel ze officieel als single door het leven gaat, zijn er onlangs details naar buiten gekomen over haar nieuwe vriend, en het blijkt dat hij een zeer bekend persoon is.

Iets meer dan anderhalf jaar geleden werd bekend dat Prinses Amalia op kamers in Amsterdam zou gaan wonen. Er werd een pand aangekocht, en de hele buurt was al snel op de hoogte van het feit dat de Kroonprinses in hun straat zou gaan wonen. Helaas bleek dit van korte duur te zijn.

Niet veel later kwam het nieuws naar buiten dat er bedreigingen waren geuit tegen Amalia, waardoor ze ineens niet meer zonder beveiliging over straat kon en zelfs het huis niet meer kon verlaten.

Dit waren bijzonder trieste ontwikkelingen voor iemand die op dat moment pas 19 jaar oud was. Tegenwoordig verblijft ze dus vaak in Spanje, waar ze wat meer anoniem over straat kan gaan.

Nu is er echter nieuws over een nieuwe liefde in het leven van Prinses Amalia. In haar biografie liet ze optekenen dat ze een voorkeur heeft voor Duitse jongens, vanwege hun naar haar mening “meer galante en betere” indruk dan Nederlanders. Maar het lijkt erop dat ze haar hart heeft verloren aan iemand met een andere nationaliteit.

De gelukkige is niemand minder dan de 26-jarige Boris Saxe-Coburg-Gotha. Hij is inmiddels meerdere keren gespot met Amalia, en er is zelfs al een eerste foto van hen samen verschenen. Libelle heeft wat onderzoek gedaan naar Boris en meldt dat hij de zoon is van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo.

Prins Kardam kwam tragisch om het leven in 2015 op 52-jarige leeftijd als gevolg van een noodlottig auto-0ngeluk dat al in 2005 plaatsvond. De nieuwe vriend van Prinses Amalia blijkt dus een echte prins te zijn, met een indrukwekkende koninklijke connectie. Dit roept natuurlijk de vraag op of we Boris Saxe-Coburg-Gotha in de toekomst naast Prinses Amalia zullen zien zitten in de Gouden Koets.

De koninklijke familie van Nederland heeft altijd de aandacht van het publiek getrokken, en de relaties van de leden van het koningshuis zijn vaak onderwerp van speculatie en discussie.

De Nederlandse bevolking kijkt met belangstelling naar de ontwikkelingen in het liefdesleven van Prinses Amalia, en de relatie met Boris Saxe-Coburg-Gotha voegt zeker een nieuw hoofdstuk toe aan haar levensverhaal.

De toekomst is onzeker, maar de mogelijkheid dat Boris Saxe-Coburg-Gotha een grotere rol zal spelen in het leven van Prinses Amalia en mogelijk zelfs in het koninklijke protocol is zeker interessant.
prinses Amalia

De Nederlandse bevolking zal ongetwijfeld met belangstelling blijven volgen hoe deze relatie zich ontwikkelt en welke wendingen het koninklijke liefdesverhaal van Prinses Amalia in de komende jaren zal nemen.

Doorgaan met lezen

Trending