Jutta Leerdam vreemdgegaan: ‘Nu al uit elkaar met Jake Paul’
Connect with us

BNers

Jutta Leerdam vreemdgegaan: ‘Nu al uit elkaar met Jake Paul’

De Nederlandse schaatster Jutta Leerdam en de Amerikaanse superster Jake Paul maakten onlangs hun relatie bekend toen Jutta in Amerika was.


Jutta, die meer dan drie miljoen volgers heeft op social media, leek dolgelukkig met haar nieuwe vlam. Echter zijn er nu foto’s opgedoken waarop Jutta zondag in Den Haag is gespot met een andere man.

Jake schijnt nu terug te zijn in Amerika nadat hij afgelopen week in Nederland was om tijd door te brengen met de Nederlandse schaatsheldin.

Er gaan geruchten dat het feest tussen de twee alweer voorbij is, maar het zou ook onschuldig kunnen zijn.

Tijdens de Koningsspelen in Deventer werd Jutta gevraagd naar haar relatie met Jake Paul. Ze reageerde hierop schuchter en wilde weinig kwijt over de omgang met Jake.

Het is niet duidelijk of haar reactie opvallend is of juist nietszeggend. Het is afwachten hoe de relatie tussen Jutta en Jake zich verder zal ontwikkelen.

Het nieuws over Jutta en Jake’s relatie maakte veel los op social media. Veel fans waren enthousiast en feliciteerden het stel.

Anderen waren minder enthousiast en wezen op de omstreden reputatie van Jake Paul. De Amerikaanse superster heeft in het verleden veel kritiek gekregen vanwege zijn gedrag en controversiële acties op social media.

Zo heeft hij bijvoorbeeld il!egale feesten georganiseerd tijdens de coronapandemie en heeft hij zich schuldig gemaakt aan vandal!sme.

Jutta Leerdam

Toch lijkt Jutta zich weinig aan te trekken van de kritiek en geniet ze volop van haar relatie met Jake.


Het is niet de eerste keer dat Jutta in het nieuws komt vanwege haar liefdesleven. Eerder dit jaar maakte ze bekend dat haar relatie met schaatser Koen Verweij voorbij was.

Koen is inmiddels samen met voormalig schaatsster Jorien ter Mors. De schaatswereld kijkt dus met veel interesse naar de ontwikkelingen in het liefdesleven van Jutta.

Jutta Leerdam is een vijfvoudig wereldkampioene schaatsen en een bekende persoonlijkheid op social media.

Ze heeft meer dan drie miljoen volgers op Instagram en deelt regelmatig foto’s en video’s van haar leven en carrière.

Jutta is nog maar 22 jaar oud, maar heeft al veel indrukwekkende prestaties neergezet op het ijs. Zo won ze in 2020 de wereldtitel op de 1000 meter en de teamsprint.

Ook heeft ze meerdere medailles gewonnen tijdens Europese en Nederlandse kampioenschappen. Naast haar schaatscarrière heeft Jutta ook ambities om zich te ontwikkelen als influencer en presentatrice.

De relatie tussen Jutta Leerdam en Jake Paul zal ongetwijfeld nog veel besproken worden op social media en in de media.

Het is afwachten hoe de relatie zich zal ontwikkelen en of het stel samen zal blijven.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending