Juultje Tieleman: ‘Ik date alleen mannen met geld’
Connect with us

BNers

Juultje Tieleman: ‘Ik date alleen mannen met geld’

Influencers beantwoorden soms vragen van hun volgers op hun social media kanalen. Juultje Tieleman deed onlangs hetzelfde op Instagram. De internetberoemdheid gaf een nogal eigenzinnig antwoord op een vraag over haar datingleven.

bekend

Juultjes bekendheid begon in 2016 toen ze in contact kwam met YouTuber Gio Latooy. Ondertussen zijn haar Instagram-volgers gegroeid tot maar liefst een miljoen. Het is dan ook geen verrassing dat ze ook iets terugvraagt ​​als het gaat om de mensen met wie ze uitgaat.

sarcastisch antwoord

Een volger vroeg aan Juultje of hij alleen bekende mensen wilde daten of dat vreemden ook een kans kregen. “Nee, alleen de rijken en beroemdheden,” antwoordde ze. Ze probeerde sarcastisch over te komen toen ze een foto plaatste van haar droge gezichtsuitdrukking. Niemand weet dit, dus ze heeft natuurlijk veel kritiek gekregen. Juultje heeft inmiddels duidelijk gemaakt dat het om een ​​sarcastische grap ging.

BNers

Hélène Hendriks voor het eerst gespot met haar veel oudere vriend: “Die is wel heel oud”

Hélène Hendriks, een van de meest gerespecteerde sportpresentatrices van Nederland, heeft haar stempel gedrukt op programma’s als ‘De Oranjezomer’, ‘De Oranjewinter’ en ‘De Oranjezondag’.

Hoewel ze regelmatig te zien is op televisie, heeft ze altijd haar persoonlijke leven afgeschermd voor de media.

Recentelijk is echter wat licht geworpen op haar privéleven, toen Hélène voor het eerst openbaar werd gespot met haar levenspartner, Frans Vinju.

De eerste publieke verschijning van het stel vond plaats op een terras in Breda, waar ze samen werden gezien en de eerste foto’s van het paar werden gemaakt.

Hélène, 43 jaar oud, en Frans, 65 jaar oud, delen een leeftijdsverschil van 22 jaar.

Volgens Evert Santegoeds, een bekend entertainmentjournalist, heeft Hélène een voorkeur voor oudere mannen en is ze niet geïnteresseerd in zogenaamde ’toyboys’.

Hoewel ze geen details delen over een mogelijk huwelijk, hebben Hélène en Frans wel een samenlevingscontract ondertekend.

Santegoeds merkt op dat Hélène weliswaar een zwak heeft voor een feestelijke dag met vrienden, maar dat ze tegelijkertijd zeer gesteld is op haar privacy. Dit maakt het onwaarschijnlijk dat ze snel in het huwelijksbootje zal stappen.

De relatie van Hélène met Frans brengt nu ook de aandacht naar Frans zelf, een figuur die tot nu toe grotendeels onbekend was bij het grote publiek.

Details over hun leven samen blijven schaars, maar het paar lijkt te genieten van hun tijd samen, ver weg van de media-aandacht.

De onthulling van deze relatie heeft zowel interesse als respect gewekt voor Hélène’s privacykeuzes.

Fans en media respecteren over het algemeen haar wens om privézaken niet publiekelijk te bespreken, terwijl ze ook nieuwsgierig zijn naar de dynamiek tussen haar en Frans.

De recente foto’s van Hélène met Frans hebben wat licht geworpen op haar persoonlijke leven, maar laten tegelijkertijd zien dat ze vastbesloten blijft haar privéleven privé te houden.

Dit nieuws bevestigt dat Hélène, net als veel andere publieke figuren, een balans zoekt tussen haar publieke en persoonlijke leven, waarbij ze de grenzen van haar privacy respecteert.

Fans en volgers blijven geïnteresseerd, maar respectvol naar de keuzes die zij maakt.

Doorgaan met lezen

BNers

Wendy van Dijk legt werk opnieuw neer: Gaat vreselijk slecht met haar zieke dochter

Zoals de meeste mensen inmiddels weten, heeft de dochter van Wendy van Dijk te maken met een zeldzaam gezondheidsprobleem, wat uiteraard de nodige gevolgen met zich meebrengt.

Begrijpelijkerwijs wil Wendy zich nu volledig richten op het welzijn van haar dochter.

Hoewel Wendy van Dijk financieel geen zorgen hoeft te maken, blijft ze toch graag werken.

Aanvankelijk zou ze een rol spelen in de reboot van de serie ‘Medisch Centrum West’.

Echter, vanwege de gezondheidstoestand van haar dochter heeft ze besloten niet meer deel te nemen aan dit project.

“Een woordvoerder verklaarde eerder deze week: ‘Wendy zou een rol gaan spelen in Medisch Centrum West.

Vanwege het herstel van haar dochter kan Wendy voorlopig haar werkzaamheden niet hervatten en zal zij helaas niet kunnen meewerken aan de opnames van deze serie’”, aldus de verklaring.

Hoewel de productie van ‘Medisch Centrum West’ teleurgesteld is dat Wendy niet langer beschikbaar is, hebben ze wel begrip voor haar situatie.

Wendy’s werkgever, Talpa, staat achter haar en blijft in contact met haar om te zien wanneer ze weer beschikbaar zal zijn voor werk.

De serie ‘Medisch Centrum West’ wordt momenteel nieuw leven ingeblazen door Talpa. De originele serie was te zien bij de TROS van 1988 tot 1994.

Wendy was aanvankelijk gecast voor de hoofdrol in de reboot, maar door haar persoonlijke omstandigheden kan ze nu niet deelnemen aan het project.

Wendy van Dijk heeft altijd haar werk met toewijding en professionaliteit benaderd, maar haar prioriteit ligt nu bij de gezondheid van haar dochter.

Het is begrijpelijk dat ze ervoor kiest om tijdelijk een stap terug te doen om er voor haar gezin te zijn.

De steun van haar werkgever, Talpa, is een belangrijke factor in deze periode van onzekerheid.

Het feit dat ze begrip tonen voor haar situatie en in contact blijven, zal ongetwijfeld een geruststellende gedachte zijn voor Wendy.

Hoewel het annuleren van haar deelname aan ‘Medisch Centrum West’ een teleurstelling is voor zowel Wendy als de productie, is het belangrijkste dat ze nu de tijd kan nemen om zich te concentreren op haar dochter en haar gezondheid.

Het is een reminder dat, ondanks professionele verplichtingen, familie altijd op de eerste plaats komt.

Wendy’s beslissing om zich terug te trekken uit het project getuigt van haar sterke toewijding aan haar gezin.

De fans van Wendy zullen ongetwijfeld begrip hebben voor haar keuze en haar steunen tijdens deze uitdagende tijd.

We wensen Wendy en haar familie alle kracht en steun toe terwijl ze deze periode van herstel doormaken.

Doorgaan met lezen

BNers

Vreselijk: Ex-partner van Gordon dood gevonden

Begin april kondigde Gordon aan dat zijn koffiezaakje deze zomer weer opengaat.

Ondanks deze positieve ontwikkeling keerde hij terug naar Nederland terwijl hij door een bijzonder moeilijke periode gaat.

De zanger, zoals hij nog steeds wordt genoemd, onthulde dit in de podcast Mischa!.

In de podcast deelde Gordon een hartverscheurende ervaring.

“Ik kwam thuis na het ondertekenen van de contracten van mijn nieuwe bedrijf en toen kreeg ik het bericht dat mijn ‘date’, waar ik zeven maanden mee was, is 0verleden,” vertelde hij.

Hij weigerde de identiteit van de persoon prijs te geven, maar zijn verdriet was duidelijk voelbaar.

“Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, en die zijn eigen geld heeft en dan gaat hij dood. Dat is spijkerhard.”

Deze tragedie komt op een al moeilijke tijd voor Gordon, die nu opnieuw moet omgaan met verlies en r0uw, en ook op zoek moet naar een nieuwe levenspartner.

Het is duidelijk dat deze gebeurtenis niet betrekking heeft op Gavin, aangezien Gordon aangaf dat de man in kwestie zijn eigen geld verdiende.

Hoewel Gordon eerder een relatie had met de veel jongere Gavin, liep ook die relatie uit op een ramp. Na een veelbelovend begin en zelfs een huwelijksaanzoek, ging het mis.

Gordon beschreef deze tijd als “inktzwart”, waarbij hij zelfs twee zelfm00rdpogingen ondernam. Recentelijk probeerde hij het opnieuw.

In Roddelpraat onthulde Dennis Schouten dat Gordon vanaf de tweede verdieping van een gebouw in Dubai sprong. Gelukkig liep hij geen ernstige verw0ndingen op.

Deze openbaringen tonen de diepe emotionele strijd waar Gordon doorheen gaat, zelfs te midden van professionele successen zoals de heropening van zijn koffiezaakje.

Het illustreert ook het belang van openheid over mentale gezondheid en het zoeken naar ondersteuning tijdens moeilijke tijden.

De reacties op Gordons onthullingen waren overweldigend. Velen stuurden steunberichten en wensten hem kracht toe in deze zware periode.

Deze steun kan van onschatbare waarde zijn voor iemand die door verdriet en verlies wordt getroffen.

Hoewel het leven van Gordon momenteel wordt overschaduwd door r0uw en pijn, is er hoop dat hij met de juiste steun en tijd de kracht zal vinden om deze moeilijke periode te doorstaan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending