Kaatje stuurt appje naar overleden papa en krijgt antwoord: 'Hartverwarmend!'
Connect with us

Nieuws

Kaatje stuurt appje naar overleden papa en krijgt antwoord: ‘Hartverwarmend!’

Het verlies van een ouder moet onvoorstelbaar moeilijk zijn. Ikzelf kan gelukkig niet uit eigen ervaring spreken, maar Kaatje wel. Zij heeft haar vader enige tijd geleden verloren en besloot hem een sms te sturen. Tot haar grote verbazing kreeg ze antwoord.


Het gemis van een ouder kan verwoestend zijn. Vaak hoor je verhalen waarin iemand bijna bezwijkt onder het verdriet na het verlies van een of beide ouders.

Gelukkig kunnen de meesten van ons hier niet over meepraten, maar Kaatje wel. Ze miste haar vader zo erg dat ze hem dit wilde laten weten.

En hoe kon dat beter dan door hem een sms te sturen naar zijn nummer? Wat zou er immers kunnen gebeuren? Nou… Kaatje kreeg plotseling een berichtje terug. Ze was geschrokken, maar gelukkig liep het goed af.

Het ontvangen van een sms uit het niets, waarin staat dat iemand je elke dag mist, moet heel vreemd zijn. Je begrijpt waarschijnlijk niet wat er aan de hand is en stuurt misschien wel een vraagteken terug. Precies zo ging het in dit geval. Kaatje kreeg twee vraagtekens terug.


Ze schrok ervan en legde uit dat het het oude nummer van haar vader was, die in 2020 was overleden.

Gelukkig begreep de ontvanger dat dit geen grapje was en besloot Kaatje op te vrolijken. Hij vroeg: “Wil je een foto zien van mijn kat die een beetje gek doet?”

Dat leek Kaatje wel wat, dus kreeg ze een foto van een vrolijke kat. Toen ze vroeg hoe de kat heette, was het antwoord ‘Lucky’. Toevallig dezelfde naam als de hond die ze ooit van haar vader had gekregen. Het kan raar lopen.

De ontvanger stuurde haar een digitale knuffel en zo kwam alles goed. Voor Kaatje voelde het alsof ze even contact had gehad met haar vader, en dat was heel fijn!

My dad died in 2020 and I texted his old phone number
byu/Present_Tax_8302 intexts


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending