Kapper probeert te spotten met een jong kind, maar wacht tot je de reactie ziet van het kind.
Connect with us

Meest bekeken

Kapper probeert te spotten met een jong kind, maar wacht tot je de reactie ziet van het kind.

Kinderen onderschatten omdat je ouder en groter bent dan hen kan een grote vergissing zijn.

Dat was ongetwijfeld het geval voor deze kapper. Hij dacht namelijk dat hij een genie was door herhaaldelijk met een kind te lachen die zijn kapperszaak regelmatig binnenkwam.

Had hij de waarheid echter geweten, zou hij leren dat het eigenlijk niet hem was die lachte met het kind, andersom, het kind die spotte met hem.

Op een dag stapte een op het eerste zicht arme jongen, die aan het manken was, een drukke kapperszaak binnen. Wanneer hij dat deed, bukte de kapper zich lichtjes en fluisterde hij zijn klanten iets toe.

Hij zei: “Dat jongetje is echt het domste jongetje van de hele stad! Wacht even, ik al het je tonen.”

De kapper stapte op het jongetje af en haalde een briefje van 100 euro uit zijn zak. In zijn andere hand hield hij een muntstuk van 2 euro.

Daarop zei hij, met de handen open, tegen de jongen: “Hier jongen, kies een hand. Welke wil je?”

Het jongetje keek zorgvuldig naar beide handen, maar koos daarna voor het hand met 2 muntstukken.

“Haha, wat heb ik je gezegd!” lachte de kapper. Hij draaide zich om en lachte breed naar zijn klant toen het jongetje weg ging.

“Die idioot leer het nooit.”

Een beetje later verliet de klant de kapperszaak en ging verder op zijn pad.

Daar, een beetje verder in de straat, zag hij het jongetje zitten in het ijssalon.

Hij redeneerde dat er iets niet juist was, en stapte het ijssalon binnen. Hij vroeg aan het jongetje “Dag jongen, ik heb een vraag voor jou. Waarom kies je altijd voor het 2 euro muntstuk en niet voor het briefje van 100 euro?”

De jongen stopte met het eten van zijn ijsje, ging rechtstaan met een brede lach op zijn gezicht en antwoordde: “De dag dat ik kies voor het briefje van 100 euro kies, is de dag waarop dit spelletje stopt.”

Meest bekeken

Maarten van Rossem snoeihard over André Hazes: ‘Hij moet in een psychiatrische inrichting’

Hoewel André Hazes er alles aan doet om buiten de schijnwerpers te blijven, blijft hij hét onderwerp op juicekanalen. Ook Maarten van Rossem krijgt weleens de nieuwste roddels over André mee, maar begint zich ernstige zorgen te maken. ,,Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?”

De ‘juice’ over André lijkt maar niet op te houden. Hoewel hij al een tijd lang onder de radar probeert te blijven, wordt er nog altijd veel over de zanger gemeld. Maarten van Rossem vindt alle geruchten over André onzin, zo vertelt hij in zijn podcast.

‘André moet in psychiatrische inrichting’

,,Al die rare mensen waar het over gaat… Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol”, zegt Maarten.

‘Niet goed snik’

Van Rossem heeft sowieso niets aardigs te zeggen over de juicekanalen. Ook de ‘juice’ over andere artiesten hoeft hij niet te weten. ,,Zal ik je zeggen wat ik ervan vind? Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt”, zegt Maarten. ,,Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dat ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?”

Giftig sap

Volgens Maarten is de rol van de media de afgelopen tijd totaal veranderd. ,,RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog te netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck”, vindt hij. ,,Yvonne Coldeweijer is een prominente Nederlandse vrouw geworden. Juice, dat betekent sap. Dat klopt ook, het is onaangenaam sap, giftig sap.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending