Kat heeft haar hele leven op straat gewoond, maar kijk nu hoe ze een pasgeboren baby beschermt.
Connect with us

Nieuws

Kat heeft haar hele leven op straat gewoond, maar kijk nu hoe ze een pasgeboren baby beschermt.

De liefde van ouders voor hun kinderen is echt speciaal. Maar zelfs degenen zonder kinderen bouwen vaak speciale banden met kinderen. Dit geldt zeker voor ons mensen, maar het geldt ook voor andere dieren.

Toen ik dit mooie verhaal hoorde over een kat genaamd Sapphire die probeerde de pasgeboren dochter van haar adoptieouders te redden en beschermen, was ik meteen ontroerd.

Eerder dit jaar werd een Siamese kat gespot in de straten van Kingston, Ontario in Canada. Ze zag er niet goed uit, dus een vriendelijke ziel redde haar, in de hoop haar een beter leven te geven.

De held nam contact op met Carla Reilly Moore en haar man, die een asiel voor huisdieren runnen, en het paar besloot om de kat in huis te nemen, die ze later Sapphire noemden.

“Hoewel we geen reddingscentrum voor huisdieren hebben, richten we ons vooral op boerderijdieren. Maar om een ​​of andere reden toen we een oproep voor Sapphire ontvingen, hebben we haar meteen in huis genomen, geen vragen gesteld. Ik merkte dat ik ja zei voordat ik wist wat ik zei, ‘zei Carla.

Publiée par Carla Reilly sur Dimanche 15 juillet 2018

Carla en haar man namen het dier eerst mee naar de dierenarts. Daar hoorden ze dat ze oogproblemen had en een gebroken bekken had. Sapphire had nog een lange weg te gaan voordat ze weer in topvorm zou zijn.

‘Het had een auto kunnen zijn, of misschien was ze door iemand geschopt, we weten het gewoon niet,’ zei Carla.

Misschien vanwege de manier waarop ze gewond was geraakt, had Sapphire moeite om dicht bij de mensen te komen en het was bijna onmogelijk om haar vertrouwen te winnen. De kat bracht haar eerste nacht door in Carla’s huis onder het bed en ze bleef daar 24 uur lang.

Maar toen zag Sapphire de pasgeboren dochter van Carla, Mary, en alles veranderde. In het begin bewonderde Sapphire Mary op een veilige afstand. Maar al snel was haar liefde voor de baby enorm, en Sapphire probeerde zelfs Mary te beschermen alsof ze haar eigen kind was.

Publiée par Happy Tails Farm Sanctuary/CCWR sur Jeudi 13 septembre 2018

“We merkten al snel dat Sapphire de baby leek te beschermen. Als de hond langskwam, sprong ze op en liep naar Mary toe, ‘zei Carla.

Sapphire aarzelde niet om Mary te beschermen. Dit maakte echt indruk op Carla en haar man en maakte hen trotse ouders van hun nieuwe harige familielid.

Nu kan Mary lopen en Sapphire aaien. En Sapphire op haar beurt knuffelt en kust Maria.

Publiée par Happy Tails Farm Sanctuary/CCWR sur Jeudi 13 septembre 2018

Stel je voor hoeveel Sapphire heeft meegemaakt en toch is ze ongelooflijk liefdevol en zorgzaam.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending