Katja Schuurman bevestigt nieuwe relatie met bekende Nederlander: We kennen hem allemaal
Connect with us

BNers

Katja Schuurman bevestigt nieuwe relatie met bekende Nederlander: We kennen hem allemaal

Katja Schuurman, die inmiddels 48 jaar oud is, blijft er nog steeds stralend uitzien en is gewoon een mooie vrouw.


Na haar mislukte relatie met Niek Schrijvershof verkondigde Katja in april nog dat ze klaar was met mannen, althans voor een vaste relatie.

Hallo, Niek
Katja gaf aan dat er wel mannen in haar leven mochten zijn, maar niet voor een langdurige verbintenis.

Echter, het lijkt erop dat ze deze beslissing niet lang heeft kunnen volhouden. In de nieuwste editie van Story magazine staat namelijk een opmerkelijk verhaal. Precies een maand nadat Katja de bovenstaande uitspraak deed, werd ze gespot met…

Niek Schrijvershof. Maar daar blijft het niet bij, want in het magazine staat ook een foto waarop de twee elkaar hartstochtelijk kussen in het openbaar tijdens een romantisch diner.

Schuurman

En alsof dat nog niet genoeg is, sprong Katja zelfs op de rug van Niek. Dat doe je natuurlijk niet als je ‘gewoon vrienden’ bent.
Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft voorlopig nog niet gereageerd, maar zwijgen wordt vaak gezien als instemmen.

Het is duidelijk dat Katja’s standpunt over relaties mogelijk is veranderd, en ze lijkt opnieuw comfort en verbondenheid te vinden bij Niek.

Ondanks haar eerdere verklaring om geen vaste partnerschappen meer aan te gaan, suggereert deze recente ontmoeting dat ze haar standpunt misschien aan het heroverwegen is.

Katja Schuurman en Niek Schrijvershof hebben een geschiedenis samen, wat een intrigerend element toevoegt aan hun recente hereniging.


Fans en toeschouwers zijn ongetwijfeld nieuwsgierig naar de aard van hun huidige relatie en of deze zal uitgroeien tot iets serieus.

Alleen de tijd zal uitwijzen of deze hereniging een nieuw hoofdstuk markeert in het liefdesleven van Katja.

Voor nu kunnen we slechts speculeren over de dynamiek tussen Katja en Niek. Hun openbare uitingen van genegenheid en de gedeelde momenten die zijn vastgelegd op de foto suggereren een diepe connectie en een mate van intimiteit die verder gaat dan vriendschap.

Misschien is deze onverwachte hereniging een teken dat ze iets speciaals in elkaar hebben herontdekt.

Terwijl Katja Schuurman blijft zwijgen over haar relatie met Niek Schrijvershof, zullen fans en de media reikhalzend uitkijken naar updates of verklaringen van het stel.

Katja Schuurman lachend

Het is duidelijk dat hun verhaal de aandacht en nieuwsgierigheid van velen heeft getrokken, terwijl ze afwachten wat er de komende dagen en weken zal gebeuren.

In de wereld van liefde en relaties wordt vaak gezegd dat het hart wil wat het hart wil. En in het geval van Katja Schuurman lijkt het erop dat haar hart haar terug heeft geleid naar Niek Schrijvershof.

Alleen de tijd zal uitwijzen of deze herleefde romance zal uitgroeien tot een blijvende partnerschap of dat het slechts een vluchtige connectie is in de reis van de liefde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Story Nederland (@storynl)


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending