Katja Schuurman krijgt veel kritiek op minimalistisch jurkje: “Met je voorgevel…”
Connect with us

Celeberties

Katja Schuurman krijgt veel kritiek op minimalistisch jurkje: “Met je voorgevel…”

Katja Schuurman is een vrouw die geen flirt te noemen is. De brunette maakte onlangs bekend dat ze flink is afgevallen. Al dit gewichtsverlies was het gevolg van het feit dat ze zich depressief voelde nadat ze het uitmaakte met de vader van haar kind. De presentatrice heeft deze gedeponeerde emoties nu onderdrukt bij een jonge vrouw van in de twintig.

In een interview over haar “nieuwe lichaam” zei Katja het volgende: “Ik ben er echt kapot van. Nou, verdriet, ik ben gewoon niet blij. En de bijwerking van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt. Het is nu zomer en dus kan Katja de kans beter aangrijpen om te pronken met haar looks. Iedereen die Katja volgt op Instagram weet dat je als volger ook bepaalde dingen kunt krijgen. Onder zijn laatste post kwam echter nogal wat kritiek.

Katja Schuurman koos voor een luchtige jurk!

Katja ging naar een feestje en koos er een nieuwe jurk voor uit. Katja schreef het volgende bij de foto: “Zo begon ons feest dit weekend… Ik stond op de bus te wachten. Wat een geweldige avond… (Ja, deze jurk is een beetje een stof, maar het werkte geweldig die avond!) ” Het is een behoorlijk opvallende jurk waar niet iedereen het over eens lijkt te zijn: “Ze is hier weer om te pronken met haar façade! Gelukkig zijn er velen die Katja verdedigen: “Een aardige man. En maak je geen zorgen over nederige haatzaaiende uitlatingen. “Een ander zei: ‘Beantwoord nooit een vraag en een antwoord dat je al weet… Wat je ook draagt, hoe je je voelt, je bent een mooie vrouw. “Hopelijk laat Katja haar minimalistische kledingstijl deze zomer niet lijden onder een aantal ingrediënten:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending