Katja Schuurman post bijzonder kiekje met André Hazes senior.
Connect with us

Uncategorized

Katja Schuurman post bijzonder kiekje met André Hazes senior.

Katja Schuurman nam even de tijd om haar huis op te ruimen en daarbij stootte ze op een ontroerende herinnering. De zwangere vrouw vond een kiekje uit de oude doos: een foto van haar met niemand minder dan André Hazes senior.

De actrice schreef op Instagram: “Dat opruimen heeft ook z’n leuke kanten: je komt weer ’s wat tegen!” We zien de jonge Katja met de overleden André Hazes op haar schoot.

De fans kunnen geen genoeg krijgen van het kiekje. Een volger reageerde: “Goud waard.” Een andere fan schreef: “Inlijsten en noooooit meer weg doen!”

Uncategorized

“Zo werd Bridget Maasland pijnlijk aan de kant gezet door ex!”

Hans Klok heeft een tijdje terug flink uitgehaald naar Bridget Maasland. Een van de dames in zijn show is Nathalie. Dat is de dame waar haar ex-man, Pepijn, nu getrouwd mee is. Het is dus ook de vrouw die voor de helft van de tijd voor haar zoon Mees zorgt.

Ze is nu ernstig ziek en volgens Hans Klok heeft de blondine nog nooit enig medeleven naar de stiefmoeder van haar zoon getoond. De blonde presentatrice is in 2009 bedrogen door haar toenmalige vriend die stiekem wat had met Nathalie. Ook is haar ex-man even later onverwacht getrouwd met haar is Las Vegas waar hun zoontje bij was die van te voren ook nergens iets van wist.

Bridget Maasland krijgt koekje van eigen deeg
De goochelaar geeft alle ophef die nu ontstaan is om de blondine “een koekje van eigen deeg”. Hij geeft aan dat ze nu over zichzelf heen krijgt wat ze altijd bij iedereen doet als gossipjournalist.

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Dit is echt briljant! Hij plakt een watje met tape vast in zijn oor. Lees hier waarom.

Dit kan voor jou de oplossing zijn!

Veel mensen voeren de raarste dingen uit om ergens vanaf te komen, maar soms werkt het wel. Ook hebben wij wat gekke tipjes voor jou op een rijtje gezet. Deze zullen misschien wel wat voor jou kunnen betekenen.

Met dit eenvoudig product heb je echt oneindig veel nuttige mogelijkheden. We hebben het hier over VapoRub.

Smeer een beetje achter je oor en weg zijn alle insecten. Ideaal voor in de zomer! Insecten hebben namelijk een hekel aan de geur eucalyptus. Niet alleen insecten zijn er geen fan van maar ook honden en katten haten het. Breng wat aan op de plaatsen in huis waar je hond vaak plast en hij zal het niet meer doen, net als je kat die geen kattenkwaad meer zal uithalen op die plekken in je huis.

Het werkt niet alleen tegen dieren, VapoRub heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen.

Bepaalde vrouwen die last hebben van striemen gebruiken dit product ook, het helpt de striemen te genezen. Heb je last van migraine of nekpijn, smeer dan een beetje op je slaap of in je nek. De pijn wordt verzacht en het helpt je spieren te ontspannen. Voor het slapengaan helpt het je dus ook om sneller tot rust te komen.

Spierpijn kan dus ook op deze manier verholpen worden. Bij erge hoofdpijn kan er een watje met wat VapoRub in je oor geplaatst worden en plak er wat kleefband overheen. Dit helpt bij de genezing.

Bij puistjes kan er een klein puntje aangebracht worden zodat de puist uitdroogt. Ook bij verkoudheid is VapoRub goed te gebruiken. Je voeten zijn de beste plek om medicijnen te absorberen. Smeer bij een verkoudheid dus wat onder je voeten, sokjes aan en het zal niet in je bed terecht komen. Ook helpt dit tegen hoesten. Zin in een stoombadje? Doe dan wat VapoRub in een bak met heet water, handdoek over je hoofd en stomen maar! Schimmel en/ of kalknagels kunnen bestreden worden door wat aan te brengen voor het slapengaan.

Ideale tips, vind je ook niet?

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Gerard Joling laat weten dat Jan Smit liegt over zijn gezondsheidsproblemen

Jan Smit kondigde onlangs aan al zijn optredens tot het einde van dit jaar af te zeggen. Volgens eigen zeggen omdat hij last zou hebben van acute laryngitis. Dat is een chique naam voor een strottenhoofdontsteking. Volgens Gerard Joling klopt daar echter maar weinig van. Op Radio 100% NL liet hij weten dat hij daar sterke twijfels bij heeft. “Ik denk niet dat het alleen stemproblemen zijn”, zei hij.

Uitleg van Gerard Joling wat betreft Jan Smit
Joling verwacht dat Smit er psychisch doorheen zit. “Ik denk dat Jan gewoon een dikke vette burn-out heeft, want die keelontsteking die hij omschreef in het Latijns klinkt heel leuk, maar dat is gewoon een keelontsteking.

Met een week penicilline ben je daar wel vanaf. Nee, ik denk dat Jan gewoon even gas terug moet nemen en te veel heeft gedaan.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending