Keihard bewijs: The Masked Singer is doorgestoken kaart
Connect with us

Meest bekeken

Keihard bewijs: The Masked Singer is doorgestoken kaart

Gisterenavond werd duidelijk wie de winnaar werd van the Masked Singer. Het was Jamai in het cupido pak en dit wisten wij je al weken eerder te vertellen. Onze informant had dus gelijk over de winnaar en alle andere kandidaten die in de pakken zaten. Maar daar bleef het niet bij want onze informant wist ook al te vertellen dat de oud en nieuw special van The Masked Singer al is opgenomen en wie daar in de pakken zitten en wie heeft gewonnen.

Er is ons ook te horen gekomen dat het programma verder doorgestoken kaart is. Wie door gaat naar de volgende ronde en wie uiteindelijk wint is van te voren allemaal al bepaald, maar waarschijnlijk had je dit zelf ook al door. Verder was er veel kritiek over de langdradigheid van de uiteindelijke finale. Veel kijkers vonden dat het te lang duurde en er veel reclame tussendoor was te zien.

Wil je niet weten wie er in de pakken zit van de oud en nieuw special en wie er daar wint lees dan niet verder.

In de pakken van de oud en nieuw special zitten de volgende bn’ers.

Kerstboom – Nick Schilder

oliebol – Robert ter Brink

Klok – Quinty Trustfull

Sneeuwpop – Glennis Grace

De winnaar wordt de Kerstboom en dat is dus Nick Schilder.

Meest bekeken

Monique en André trekken net voor lockdown samen naar de Efteling

Zaterdagmiddag genoten Monique Westenberg en haar zoontje André van een gezellig dagje in de Efteling. De blondine deelt een heleboel schattige kiekjes van hun dagje uit en ze beleefden duidelijk de tijd van hun leven.

Het gaat zichtbaar beter met Monique. Onlangs had ze het nog openhartig over haar mentale gezondheid. “Bij mij is het glas nooit halfleeg. Ik heb geen haat. Ik denk alleen maar in liefde”, vertelde ze.

Monique heeft een zware periode achter de rug. Tijdens die tijd investeerde ze vooral veel liefde in zichzelf. “Ik ben gelijk begonnen met mentale coaching, omdat ik het niet in m’n eentje kon redden. (…) Ik ben veel gaan bewegen, gaan wandelen met de honden en veel liefde van de mensen om me heen want dat helpt altijd.”

Het heeft er bovendien alle schijn van dat het nog wel goedkomt tussen haar en André. De zanger is vaak bij haar thuis op bezoek en zijzelf stelde zich heel vergevingsgezind op. André Hazes zelf verwijderde ondertussen alle foto’s met Sarah op zijn Instagram. Dat wijst erop dat de breuk definitief is.

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Nederlandse dokter in Zuid-Afrika: ‘Omnicron zou weleens zegen kunnen zijn’

Drie weken terug is de omnicronvariant van het coronavirus voor het eerst vastgesteld in Zuid-Afrika. Sindsdien verspreidt het zich razendsnel over de hele wereld. Toch lijken de symptomen een stuk milder. Hugo Tempelman, een Nederlandse arts werkzaam in Zuid-Afrika, denkt dat dit wel eens gunstig zou kunnen zijn.

Tempelman verklaart: “Omnicron is zo sterk dat het in twee weken tijd delta van de kaart heeft geveegd.” De arts was van dichtbij betrokken bij de ontdekking van de variant en voert er nu ook onderzoek naar.

Besmettelijker

Tempelman geeft aan dat de variant inderdaad veel besmettelijker is. Wel zijn er minder overlijdens. “Ook het ziektebeeld is veel milder. Of dat nu te maken heeft met de infectie zelf, of met het feit dat 60 procent van de Zuid-Afrikanen al een eerste keer ingeënt is, is niet duidelijk. Maar we zien dus wel een bescherming tegen erge ziekte.”

Minder respiratoire aandoeningen

De tendens in de ziekenhuizen is eveneens hoopgevend. “We zien druk op de ziekenhuizen, maar dat is vooral op de eerstelijnszorg, waar mensen met medicatie naar huis kunnen. We zien veel minder mensen met respiratoire aandoeningen, veel minder langdurige COVID, veel minder geur- en smaakverlies, veel minder longontsteking. We zien nu mensen met keelpijn, gewrichtspijn, abdominale pijn.”

Zegen?

Tempelman maakt wel de nuance dat we pas binnen zes maanden echt kunnen zeggen of omnicron een zegen was.

Daarover zegt hij: “Het is nog te vroeg en te gevaarlijk om te spreken van een blessing. Iedereen die ziek wordt activeert wel zijn immuunsysteem en maakt antilichamen aan. Misschien kunnen we het over een paar maanden wél zeggen. Zoveel mensen zijn ziek geweest en hebben antilichamen, waardoor een volgende strain minder kans heeft.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dave Roelvink schrijft heftige afscheidsbrief aan pasgeboren zoontje

Vanaf morgen is Special Forces VIP te zien op Videoland, waarin tien BN’ers een harde en niets ontziende training krijgen van voormalig Special Forces. Een van de deelnemers is Dave Roelvink en die kreeg het zwaar te verduren.

Zware beproeving

De BN’ers zijn als test twee weken lang zwaar afgesnauwd en gekleineerd. Erik Wegewijs, voormalig officier bij de Special Forces, legt uit: “De wereld waarin de Special Forces operaties uitvoeren is kwetsbaar, onvoorspelbaar, complex en heeft meerdere gezichten. Eigenschappen als mentale veerkracht zijn essentieel. In Special Forces VIPS zoomen we met name in op het gedrag dat de deelnemers vertonen als ze onder constante druk staan. Als zij geen status, geen zekerheid en geen houvast hebben.”

Wegewijs vervolgt: “Wij bepalen voor hen wanneer, hoe en waarom zij uit hun comfortzone gaan. De vraag is of ze in staat zijn om zichzelf hieruit te denken. Of dat ze zich laten leiden door emotie. Beschikken zij over mentale eigenschappen die Special Forces Operators ook bezitten?”

Dave Roelvink schrijft afscheidsbrief

Dave Roelvink beaamt dat ze stuk voor stuk gesloopt en afgepeld werden. Op een bepaald ogenblik moest hij zelfs een afscheidsbrief schrijven aan zijn pasgeboren zoontje. “Dat was een heftig moment, dat doe je liever niet. Maar het geeft wel een beeld van wat die jongens van de Special Forces doen. Dat is het doel van het programma. Laten zien wat die jongens doorstaan en of je daar zelf geschikt voor zou zijn.”

Doorgaan met lezen

Trending