Kerel vraagt vriendin op bizarre manier ten huwelijk
Connect with us

Funny

Kerel vraagt vriendin ten huwelijk door ring om uier van koe te schuiven

ring om uier

Er zijn talrijke manieren om iemand ten huwelijk te vragen. Sommige vinden plaats in Venetië of bij de Eiffeltoren in Parijs, andere ’s nachts bij kaarslicht of tijdens een romantisch diner. Het is een intens moment dat voor altijd herinnerd wordt.

Zolang er liefde is tussen de twee geliefden is het natuurlijk moeilijk om dit moment te verknallen. Of toch niet? Een huwelijksaanzoek met de verlovingsring om de uier van een koe lijkt ons een strak plan om alle romantiek overboord te gooien.

Het onderstaande kiekje werd gepost in de Facebookgroep That’s It I’m Ring Shaming: The Reckoning. Een jongedame had dit in haar nieuwsoverzicht gezien en besloot om dit met de groep te delen.

ring om uier

En de koe dan?

De foto ging weinig verrassend viraal en lokte heel wat reacties uit. Een grote meerderheid was in shock en maakten zich een beetje zorgen om het koebeest. Ook de aanstaande bruid kreeg heel wat medelevende reacties.

Een volger laat weten: “Oh, mijn god. Hoe groot is je vinger dat jouw ring op een speen past?”

Het is niet meteen geweten of de vrouw al of niet ja zei. Feit is wel dat dit een huwelijksaanzoek is om nooit meer te vergeten. Helaas om de compleet foute redenen. Wat vind jij van dit bizar huwelijksaanzoek?

Doorgaan met lezen

Funny

Aartsmoeilijke puzzel: Welke vogel ziet er anders uit?

puzzel vogels

Breinkrakers zijn ontzettend leuk. Ze hoeven helemaal niet zo lang of ingewikkeld te zijn, een optische illusie of een raadsel is vaak al voldoende.

Met het ouder worden verliezen we vaak de focus en de zin om puzzels en breinkrakers op te lossen. Dat heeft wellicht te maken met de ouderdom. Maar de vreugde om het correcte antwoord te vinden wordt er niet minder op.

Vandaag vonden we een ontzettend leuke puzzel op het internet. De uitdaging is moeilijker dan je zou denken. Volgens de bedenker slagen de meeste mensen er niet in om de oplossing binnen de 30 seconden te vinden.

De uitdaging bestaat erin om te achterhalen welke vogel van de drie anders is dan de andere. Dit is de foto? Ben je er klaar voor?

puzzel vogels

Scan de foto heel traag met je ogen en ontdek de fout. Hieronder presenteren we het antwoord.

Vogel nummer 1 is heel anders.

Het heeft duidelijk meer vederen op zijn borst dan nummers 2 en 3. Had hij dit gevonden binnen de dertig seconden?

Doorgaan met lezen

Funny

BEELDEN: Tiener eindigt rijexamen op slechtst denkbare manier

rijexamen

Heel wat mensen zijn best nerveus voor hun rijexamen. Daardoor worden ze onhandig en dat kan zware gevolgen hebben. Het Buffalo Police Department uit Minnesota deelde daar een prachtig voorbeeld van.

In de Verenigde Staten hebben de meeste auto’s een automatische versnelling. Zo is schakelen een stuk simpeler. Er zijn doorgaans vier standaarden: vooruit, achteruit, parkeren en neutraal.

Maar voor mensen die dit niet gewoon zijn, zoals beginners, is dit toch niet altijd zo makkelijk. Dat moest deze tiener tijdens haar rijexamen op de harde manier leren.

Het 17-jarige meisje zette de versnelling van de auto per abuis in vooruit in plaats van achteruit. Eenmaal ze gas gaf, ramde de auto de stoep en belandde letterlijk in de tegenoverstaande gevel.

De rijexaminator moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis worden afgevoerd. De auto en het gebouw liepen behoorlijk wat schade op. De bestuurster zelf kwam er zonder kleerscheuren vanaf en er was op het moment van de impact niemand in het gebouw.

Dit bewijst nog maar eens dat een ongeluk in een klein hoekje schuilt. Was jij ook zo zenuwachtig voor jouw rijexamen?

Doorgaan met lezen

Funny

Optische illusie: Vind jij alle zes de dieren in deze prent?

dieren op prent

De opdracht is simpel, maar dat wil nog niet zeggen het makkelijk is. Puzzelaars moeten alle zes de dieren vinden in deze prent.

Deze optische illusie ging compleet viraal op de sociale media. Amper 17 procent van de mensen lukt het om alle dieren te vinden. Wie dit in minder dan zes seconden kan oplossen, heeft het record verbroken.

De tekening lijkt op een doodgewoon landschap, met grasland, struiken, bomen en bergen.

dieren op prent

Maar wie verder kijkt dan zijn neus lang is, ziet zes verschillende dieren. Vind jij ze allemaal? Let op. Hieronder volgt de oplossing.

  • Een kameel in de bergen.
  • Een krokodil in de linkse boom.
  • Een hert tegen de boom en gras.
  • Een slang in het gras.
  • Een vlinder in de bloemen.
  • Een konijn, in de bladeren rechts.

Kon jij ze allemaal vinden? Hoe lang moest jij erover doen?

Doorgaan met lezen

Trending