Kevin krijgt een ongelooflijke make-over, omdat hij sinds het overlijden van zijn moeder zijn haar niet geknipt heeft.
Connect with us

Nieuws

Kevin krijgt een ongelooflijke make-over, omdat hij sinds het overlijden van zijn moeder zijn haar niet geknipt heeft.

Vaak heb je geen zin om voor bepaalde dingen te zorgen als je een moeilijke tijd doormaakt. De man in de video hieronder had zijn moeder verloren en sinds die dag besloot hij zijn haar niet meer te knippen. Totdat zijn vrouw hem verraste op hun trouwdag.

Dertig jaar geleden leerden Toni en Kevin elkaar kenden. Maar de laatste vijf jaar heeft Kevin zijn haar niet meer geknipt, zelfs niet om bij te werken. Zijn mooie grijze haren en baard zouden de Kerstman jaloers maken!

Toni vond dat haar man eruitzag als een van de bandleden van ZZ Top of een biker. De vriendelijke Kevin legde aan Rachael Ray en make-over artieste Stacy London uit waarom hij zijn haar niet meer knipte.

„Ongeveer 16 jaar geleden verloor ik mijn moeder aan kanker. Ze was in de tuin en vroeg me om de rest van haar haren te knippen – dit is echt gebeurd – en nadat dat gebeurde, knipte mijn dochter mijn haar en ik bracht wat tijd met mijn moeder door.”

„Toen we haar verloren, besloot ik om mijn haar te laten groeien en het te doneren aan ‘Lock of Love’ Dit is mijn vierde keer.”

Locks of Love is een liefdadigheidsorganisatie die haar ontvangt van mensen die het willen doneren. Van het haar worden pruiken gemaakt voor kinderen en jongeren die vanwege ziektes hun haar hebben verloren. Ook in Nederland zijn er een aantal stichtingen waarbij dit mogelijk is, zoals Stichting Haarwensen bijvoorbeeld.

Toni hoopte dat Kevin van zijn nieuwe look zou houden. Ze kon haar ogen nauwelijks geloven toen ze zag hoe hij eruit zag.

Hieronder kun je de make-over zelf zien. Het doneren van haar is een prachtig initiatief, waar je veel mensen ontzettend blij mee kan maken. Het is een geweldig gebaar van Kevin en een ongelooflijke transformatie!

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending