Kijkers gaan helemaal stuk om stomdronken Evelien in Lang Leve de Liefde!
Connect with us

Meest bekeken

Kijkers gaan helemaal stuk om stomdronken Evelien in Lang Leve de Liefde!

In Lang Leve de Liefde krijg je de kans én de tijd om iemand écht goed te leren kennen. In een luxe villa ontmoet je iemand die de programmamakers aan jou willen koppelen waarvan ze denken dat het een goede match is. Soms hebben ze het bij het rechte eind, maar veel vaker loopt de date in het honderd.

Maar toch, leuk om naar te kijken vanaf je veilige bank in je woonkamer natuurlijk. We hebben van alles voorbij zien komen. Van mensen die stiekem gaan roken tot mensen die elkaar compleet afkraken om het opleidingsniveau dat de ander heeft gevolgd. Maar Evelien weet het allemaal nog vele malen leuker te maken voor de kijkers thuis.

Evelien kacheltje lam in Lang Leve de Liefde!
Evelien is namelijk kacheltje lam geworden tijdens de eerste avond met Ruben. Ruben is gelukkig een zorgzaam type en vraag vaak genoeg of het nog gaat. Evelien probeert nog even te scoren bij een vriend van Ruben om vervolgens lekker draaiend in bed te gaan liggen. Gelukkig gaat de attente Ruben nog even een glaasje water en een emmertje voor haar halen!

Celeberties

Sterkte: Ex van Sonja Bakker in hoger beroep tegen veroordeling mishandeling

De ex-verloofde van Sonja Bakker, Barry Suijdam, gaat in hoger beroep tegen zijn veroordeling voor mishandeling. Dat bevestigt een woordvoerder van het gerechtshof Amsterdam aan Shownieuws.
Barry werd vorige maand veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur voor het mishandelen van de dieetgoeroe. “Hij heeft zijn levensgezel aan armen en haar naar zich toegetrokken. Ook heeft hij haar meerdere malen geslagen”, vertelde een woordvoerder van de rechtbank eerder.

Agressietherapie

Begin januari vertelde Barry exclusief aan Weekend er na de relatiecrisis alles aan te doen om het goed te maken met zijn Sonja: hij zou in agressietherapie zijn gegaan en dat werkte goed. Het stel woonde zelfs weer samen in Sonja’s huis op Ibiza. “We zijn van plan te blijven tot de scholen weer opengaan”, liet de dieetgoeroe toen weten. “Als ik de beelden zie van die rellen in Nederland, lijkt dit me een goede keuze. In Nederland lijkt het wel burgeroorlog. Mijn hart gaat uit naar alle ondernemers die getroffen worden. Je bijt al op een houtje en dan wordt ook nog eens je winkel geplunderd.” Toch bleek dat ook het Spaanse eiland hun relatie niet kon redden: Barry was alleen teruggevlogen naar Nederland. Sonja kwam enkele dagen later terug.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Buitenland reageert verbaasd op zeer heftige foto van koning Willem Alexander

De koning in Nederland is anders dan andere leiders want in het buitenland zijn ze vaak een iets ‘heftiger’ persoon gewend. Trump en Willem Alexander bijvoorbeeld zijn echt twee totaal andere personen. Eigenlijk zouden we best blij mogen zijn met een leider als Willem Alexander en zijn vrouw Maxima. Ik zou persoonlijk liever Willem als leider hebben dan bijvoorbeeld Erdogan.

Onze koning en koningin proberen zo normaal mogelijk te blijven, wist je bijvoorbeeld dat Willem wel eens vliegt en zijn vliegbrevet heeft? Maar hij vliegt niet alleen want hij springt soms ook wel eens op een motor.

Willem Alexander op de motor
Dit wisten wij ook niet maar vinden het waarschijnlijk de meest toffe foto die we van onze koning hebben gezien. Kijk zelf maar, onze Willem zit op een crossmotor met bijpassende kleding.

Stel je woont in het buitenland en je ziet een koning op zo’n stoere motor zitten, leuk toch? Ik zou niet heel snel denken dat dat een koning is als ik onderstaande foto zou zien:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Slecht nieuws: De terrassen gaan waarschijnlijk toch niet open

Volgens het Outbreak Management Team is het geen goed idee om de terrassen zo vroeg alweer open te gooien.

“We zitten op dit moment met hoge getallen en overvolle ziekenhuizen en puur vanuit de medische kant is het nog een maand te vroeg”, zegt Andreas Voss, arts-microbioloog van het Radboudumc in Nijmegen tegen NU.nl

Marion Koopmans die viroloog is kan geen specifieke tijd aangeven als het gaat om meer coronaversoepelingen en zegt ook dat het te vroeg is.

“Ik zou niet bij de eerste mogelijke gunstige signalen dat meteen doen, want dan ben je in no time terug bij af.”

Gisteren lieten we nog weten dat de terrassen en andere winkels waarschijnlijk toch niet opengaan. Ook de avondklok zou eindelijk stoppen en deze plannen worden morgen met het OMT overlegd.

De afgelopen weken waren er weer enorm veel stijgingen maar deze week lijkt dit eindelijk weer wat te dalen.

Terassen open
“Het grote probleem is dat er ook gereisd gaat worden als de terrassen opengaan”, zegt arts-microbioloog Marc Bonten. “We kunnen echt geen opleving van het aantal infecties en ziekenhuisopnames gebruiken.”

Marc is het niet eens met de burgemeesters die zeggen dat de terrassen weer open moeten: “Er is in de ziekenhuizen geen mogelijkheid om op te schalen. Mensen op de afdelingen in het ziekenhuis schrikken hiervan.”

Als we kijken naar wat het OMT zelf zegt achten wij de kans dus niet heel erg groot dat de terrassen weer open gaan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending