Kijkers Massa is Kassa walgen van dit gênante gedrag van Peter Gillis
Connect with us

Celeberties

Kijkers Massa is Kassa walgen van dit gênante gedrag van Peter Gillis

Peter Gillis kennen we allemaal van het programma Massa is Kassa. Deze miljonair heeft zijn eigen programma en daarin laat hij zijn leven met zijn gezin in het vakantiepark zien. Als je dit programma wel eens kijkt weet je dat hij een hele bijzondere snuiter is. De laatste aflevering heeft voor veel commotie gezorgd. Deze ‘multimiljonair’ dingt zelfs af bij de kleinste koopjes.

Massa is Kassa: Lekker afdingen in Spanje

Peter en Nicol hebben een lekkere vakantie naar Spanje geboekt. Peter heeft een mooie penthouse geboekt en daarna is het tijd om lekker te gaan eten. Lekker tapasje? Nope. Ze besluiten bij een Nederlandse snackbar te eten en frikandellen naar binnen te stouwen. Tijdens het shoppen zijn kijkers echt verbaasd over het gedrag van het stel.

Peter vind 8 euro voor een sjaal namelijk veel te duur. Hij vergeet zomaar even dat hij auto’s van een half miljoen heeft en een camper van nog meer geld heeft aangeschaft. Tijd om te besparen dus. Peter is lekker aan het afdingen, maar als de verkoper akkoord is is hij zelfs niet tevreden.

Bedankt Ali Baba

Als de verkoper uiteindelijk akkoord gaat met Peter zijn voorstel, blijkt hij nog steeds niet tevreden te zijn. “Zeg eens dat hij moet opschieten”, zegt ie tegen Nicol. “Nou Ali Baba, jij hebt je omzet ook weer gehad voor vandaag”, tegen de verkoper. Lekker bezig hoor Peter!!

Kijkers kunnen dit gedrag niet aanzien. En zeg nou zelf, dit gaat toch veel te ver. Bekijk de aflevering hier. Hieronder alvast wat reacties van vaste kijkers:

Celeberties

Lil’ Kleine ruilt Jaimie Vaes in voor oud-deelneemster Love Island

Na de zware mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes vluchtte Lil’ Kleine naar het buitenland. Eerder vertoefde de rapper in Marbella. Ondertussen is hij gespot op Ibiza. En daar is hij niet alleen.

Lil’ Kleine zat drie nachten in de cel en is daarna vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. De rapper bleef niet bij de pakken zitten en ontvluchtte meteen het land.

Nieuwe liefde?

Verschillende belangrijke opdrachtgevers lieten al weten dat ze de samenwerking met Lil’ Kleine per direct stopzetten. De rapper laat het niet aan zijn hart komen en besloot om gezellig vakantie te vieren in Marbella. Nu is hij gespot op Ibiza.

Op een kiekje gedeeld door RoddelPraat is te zien dat de artiest samen met een andere vrouw op een terrasje zit. Juice Channel weet dat het gaat om oud-deelneemster van Love Island Kelly van der Minne. Heeft de rapper Jaimie nu al ingewisseld voor een nieuwe vriendin?

Het is overigens niet de eerste keer dat Lil’ Kleine samen met haar gezien is. “De twee zijn vorige zomer ook eens samen gezien op een boot, maar dit was toen wel in groepsverband.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Hier zal Linda de Mol het komende half jaar ondergedoken blijven!”

Linda de Mol heeft aangegeven voorlopig niet meer te willen werken. Dit vanwege de The Voice-schandalen en alles wat daarbij op haar bordje terecht is gekomen. Zo staat haar broer, John de Mol, flink onder vuur omdat het onder zijn “toeziend oog” gebeurd is. Maar haar ex-vriend, Jeroen Rietbergen, is één van de hoofdpersonen in het verhaal van Tim Hofman en BOOS. Daarnaast is de presentatrice ook geconfronteerd met het feit dat ze de verhalen van deze slachtoffers al enige tijd zou kennen en hier niet mee gedaan zou hebben. Het statement destijds kwam op haar online magazine te staan.

Er stond: “Eerlijk en open alles vertellen, dat was mijn intentie. Zodra ik weer een klein beetje uit het zwarte gat opgekrabbeld zou zijn, zou ik mijn verhaal doen op mijn eigen platform. Ik heb na gisteren besloten helemaal niets meer te zeggen.” Maar hoe nu verder.

Linda de Mol trekt zich terug!

Het is inmiddels bekend dat Miljoenenjacht niet door zal gaan. Eerst werd door Evert Santegoeds vernomen dat Winston Gerschtanowitz deze taak op zich zou nemen. Echter is het volgende gemeld door Marco Louwerens: “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor. In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken.” Evert liet eerder al weten waar de presentatrice verscholen zit: “Ja, we weten dat het niet goed met haar gaat. En dat ze waarschijnlijk in Portugal zit. Daar bezitten zij en haar broer een prachtige villa aan de kust in het mondaine Vale do Lobo. Er werd algemeen aangenomen dat zij dáár even op adem zou willen komen.” En dat is niet mis:

Doorgaan met lezen

Celeberties

John van den Heuvel is kapot van verdriet na heftig verlies

John van den Heuvel laat op zijn Instagram account weten kapot van verdriet te zijn door het plotseling overlijden van zijn stiefvader die hij beschouwde als zijn echt vader.

John zegt er zelf het volgende over:

‘Tot mijn groot verdriet overleed vandaag plotseling mijn stiefvader Jan van den Heuvel, die ik mijn leven lang beschouwde als mijn eigen vader. Hij gaf me niet alleen een gelukkige jeugd maar bleef me altijd steunen en achter me staan.’

‘Hij was een liefdevolle opa voor zijn kleinkinderen, die gek op hem waren. Het is hard en verdrietig hem vandaag voor het laatst in zijn vertrouwde huis te zien.’

‘De mooie herinneringen bieden troost en het feit dat m’n vader vredig in zijn slaap is overleden is iets om dankbaar voor te zijn. Ik ga deze eigenwijze, slimme, eigenzinnige maar lieve man enorm missen. Pa ik houd van je.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending