Kijkers Miljoenenjacht gaan los om ‘vreselijk ondankbare’ thuiswinnaar
Connect with us

BNers

Kijkers Miljoenenjacht gaan los om ‘vreselijk ondankbare’ thuiswinnaar

Voor velen zou het een droom zijn om de voordeur te openen en Winston Gerschtanowitz met een gouden koffertje te zien staan, wat betekent dat je geld hebt gewonnen.

Helaas is niet iedereen even enthousiast over zijn komst. Thuiswinnaar Rita was vanavond niet bijzonder hartelijk.

‘Ondankbare Rita’

In de studio won Hermien een aanzienlijk bedrag van 149.000 euro. Daarom mocht Winston ook een thuiswinnaar verblijden.

Toen hij aanbelde bij de woning (waar het huisnummer was afgeplakt), leken de bewoners niet al te blij hem te zien.

Hoewel hij uiteindelijk even naar boven mocht komen, stapte Winston niet binnen. Daarom moest hij Rita het geld maar voor de deur overhandigen.

Veel kijkers vinden dit ontluisterend, vooral omdat de Postcode Loterij thuiswinnaars van tevoren informeert.

Op sociale media gaat het flink los. Sommige mensen vinden de thuiswinnaars ‘ondankbaar’. Hier zijn enkele reacties:

“Niet op TV willen is begrijpelijk. Maar dit waren gewoon afschuwelijke chagrijnige mensen. Dat kun je horen. #miljoenenjacht”

Thuiswinnaars slaan op de vlucht

Twee weken geleden vond er ook al iets opmerkelijks plaats bij de thuiswinnaars. Een stel uit Laren werd op zondagochtend al gebeld door de Postcode Loterij.

Ze kregen te horen dat er iets groots zou worden uitgereikt. Het stel belde vervolgens de p0litie.

Ze dachten dat ze te maken hadden met een cr!minele organisatie en vluchtten naar Zeeland.

Pas toen ze in hun vakantiehuisje de televisie aanzetten en Winston bij hen voor de deur zagen staan, drong het tot hen door dat ze daadwerkelijk hadden gewonnen.

De reactie van de thuiswinnaars bij de Postcode Loterij is inderdaad opmerkelijk te noemen. Het feit dat sommigen niet eens de moeite nemen om Winston binnen te laten en het geld voor de deur overhandigd willen krijgen, roept vragen op over de houding van sommige gelukkige winnaars.

Het is begrijpelijk dat niet iedereen op televisie wil verschijnen, maar het gebrek aan enthousiasme en vriendelijkheid kan als ondankbaar worden ervaren, vooral gezien het feit dat de Postcode Loterij vooraf contact opneemt met de winnaars.

De reactie van het koppel uit Laren, dat dacht dat ze te maken hadden met een cr!minele organisatie en daarom de p0litie belden, lijkt misschien wat overdreven.

Echter, dit incident benadrukt wel de paranoia die sommige mensen ervaren als het gaat om onverwachte telefoontjes over grote prijzen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de deelname aan loterijen, zoals de Postcode Loterij, voor velen een vorm van entertainment is en dat het winnen van grote geldprijzen een onverwachte gebeurtenis kan zijn.

Hoewel de reacties van sommige winnaars misschien verbazing wekken, moeten we bedenken dat iedereen anders reageert op onverwachte gebeurtenissen en de impact van zo’n ervaring.

BNers

Kijkers genieten enorm van De Bauers en zeggen allemaal hetzelfde

Na twee decennia afwezigheid zijn Frans Bauer en zijn familie terug op televisie, en de ontvangst is hartverwarmend.

Vanavond werd de tweede aflevering uitgezonden, na de première vorige week. Kijkers zijn laaiend enthousiast en genieten opnieuw volop van de belevenissen van de Bauers.

De aflevering van vanavond draaide om de viering van Frans’ vijftigste verjaardag, een prachtige mijlpaal die zijn familie niet onopgemerkt voorbij laat gaan.

Als Abraham wordt Frans flink in de watten gelegd, met ontbijt op bed en zelfs een gigantische Abraham in de tuin.

Zijn vrouw Mariska verrast hem met een fanfare, inclusief een speciaal voor hem geschreven lied. Het is een ontroerend moment dat de kijkers opnieuw in vervoering brengt.

Op sociale media, vooral op Twitter, barst het los van positieve reacties. Dit keer geen kritiek, maar puur genot.

Een kijker genaamd Liesbeth deelt haar enthousiasme: “Het is weer genieten hoor. De ultieme feelgood tv.”

Bella sluit zich hier volledig bij aan en verklaart: “De Bauers zijn de leukste bekende familie van Nederland.”

Ook Deendondersteen laat van zich horen op social media: “Oh zo lief allemaal, ik smelt gewoon!” Het is duidelijk dat de charme en warmte van de Bauers een breed publiek weten te raken.

Het is verfrissend om eindelijk weer eens een positief artikel te lezen in deze tijd waarin kritiek vaak de boventoon voert.

Het is ook een herinnering aan de kracht van feelgood televisie, die mensen samenbrengt en een glimlach op hun gezichten tovert. Heb jij ook genoten van de uitzending? Laat dan je reactie achter in de comments en geef een hartje!

Doorgaan met lezen

BNers

Brief uitgelekt: ”Joost Klein mag niet naar Eurovisie Songfestival”

Als het aan ongeveer 250 mensen met hoofdzakelijk een moslimachtergrond ligt, zal Joost Klein niet afreizen naar het Eurovisiesongfestival in Zweden.

Deze groep heeft een brief geschreven en voert campagne voor een boycot van het evenement vanwege de oorlog in Gaza en de deelname van Israël.

In de brief wordt gesteld: “Terwijl de voorbereidingen voor het Eurovisiefestival in volle gang zijn, voert Israël een genocide uit op 2,3 miljoen Palestijnen, die al 17 jaar opgesloten zijn in Gaza.

Ze worden moedwillig uitgehongerd en alle grenzen worden gesloten.” Onder de ondertekenaars bevinden zich Najib Amhali, Ramsey Nasr, Walid Benmbarek, Jerry Afriyie en Tofik Dibi.

Ze verwijzen naar het nummer “Europapa”, waarin Joost Klein’s vader wordt geciteerd met de zin: “Het is een wereld zonder grenzen”.

De briefschrijvers betogen dat de utopie van Joost’s vader niet geldt voor Palestijnen en vragen Joost “met klem” om zijn deelname te heroverwegen.

Het protest tegen de deelname van Joost Klein zal aanstaande zaterdag plaatsvinden.

De pro-Palestijnse organisaties BDS Nederland en de Rotterdam Palestina Coalitie zullen demonstreren bij Eurovision in Concert in AFAS Live, waar 30 van de 37 landen zullen optreden.

De demonstratie staat gepland van 16:30 tot 19:30 uur op het plein tussen AFAS Live en de ArenA van Ajax.

Ondanks het protest doet het nummer “Europapa” het goed bij de bookmakers. Op dit moment staat Joost op de vijfde plaats en wordt zijn winkans geschat op 8 procent.

De grootste concurrenten van Joost zijn Zwitserland, Kroatië en Italië, met respectievelijk 25, 16 en 13 procent kans volgens de bookmakers.

Paragnost Liesbeth van Dijk voorspelde eerder dat Joost derde zal worden en suggereerde dat hij zal optreden met blauwe wezens; de Smurfen.

Het protest tegen Joost Klein’s deelname aan het Eurovisiesongfestival is een uitdrukking van de groeiende bezorgdheid en verontwaardiging over de situatie in Gaza en de rol van Israël daarin.

Het is een onderwerp dat veel emoties losmaakt en waarover de meningen sterk verdeeld zijn.

Aan de ene kant zijn er mensen die vinden dat artiesten een platform moeten gebruiken om aandacht te vragen voor ernstige mensenrechtenschendingen en internationale conflicten.

Ze geloven dat deelname aan een evenement zoals het Eurovisiesongfestival legitimiteit geeft aan regimes die betrokken zijn bij onderdrukking en gew*ld.

Aan de andere kant zijn er ook mensen die vinden dat muziek en entertainment los moeten staan van politiek.

Ze stellen dat artiesten het recht hebben om deel te nemen aan evenementen zonder daarvoor gestraft te worden of onder druk te worden gezet.

Joost Klein zelf heeft nog niet gereageerd op de oproep tot boycot. Het is mogelijk dat hij ervoor kiest om zijn deelname voort te zetten, ondanks het protest.

Wat zijn beslissing ook zal zijn, het zal ongetwijfeld blijven leiden tot discussie en debat over de rol van artiesten in politieke kwesties en de vraag of entertainment los kan staan van de realiteit van wereldwijde conflicten.

Doorgaan met lezen

BNers

Gordon en Martien hebben het heel gezellig met elkaar

Als je aan de doorsnee televisiekijker vraagt wie de meest polariserende figuren in de media zijn, is de kans groot dat Martien Meiland en Gordon hoog op de lijst eindigen.

Dit duo, bekend om hun ongefilterde persoonlijkheden en flamboyante gedrag, heeft een schare fans, maar ook een groep critici die hen als irritant beschouwen.

De combinatie van Gordon met Gerard Joling wordt vaak als vermakelijk ervaren, terwijl Erica Meiland’s nuchterheid een tegenwicht biedt aan de extravagante Maxime en Martien.

De vraag rijst wat er gebeurt als je Gordon en Martien samenbrengt in één televisieprogramma. Zal dit de kijkcijfers ten goede komen of juist niet? Dat blijft een spannend vraagstuk dat we vanavond zullen ontdekken, maar laten we eerst kijken naar een voorproefje.

De chemie tussen Gordon en Martien Meiland is niet te ontkennen!

Gordon heeft een bezoek gebracht aan de familie Meiland, waarbij hij Martien, Maxime, Montana en Erica heeft ontmoet. Dit is geen ongewone gebeurtenis, aangezien vele bekende Nederlanders al eerder bij de Meilands over de vloer zijn gekomen.

Gordon, die net herstellende is van een meniscusoperatie, beweegt zich wat ongemakkelijk voort. De dag is gevuld met diverse activiteiten, waaronder golfen, een bezoek aan de fysiotherapeut en natuurlijk het genieten van een goed glas wijn. Tussen de bedrijven door is er voldoende tijd voor luchtige gesprekken.

Opvallend is dat Gordon het vooral heeft over zijn ex-partners, terwijl Martien een bijzondere interesse lijkt te tonen in Gordon, meer dan in andere bekende Nederlanders.

Normaal gesproken valt Gordon op aanzienlijk jongere mannen, maar met Martien, die op 62-jarige leeftijd 7 jaar ouder is dan de 55-jarige Gordon, lijkt er een bijzondere connectie te zijn.

Als deze twee een stel worden, zou dat wel eens het showbizz-koppel van de eeuw kunnen zijn. Laten we de beelden bekijken:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending