Kijkers verbaasd door nieuw gezicht Martien Meiland: “Waarom!?”
Connect with us

Meest bekeken

Kijkers verbaasd door nieuw gezicht Martien Meiland: “Waarom!?”

Fans van Chateau Meiland kunnen hun geluk niet op met de nieuwe afleveringen, de kerstspecial. Martien Meiland en co waren in het Franse skigebied Val Thorens om de boel daar weer heerlijk en hysterisch op stelten te zetten. Natuurlijk ging er weer van alles mis en waren er weer genoeg gilletjes van de vader des huizes te horen.

Maar dat was niet het voornaamste en meest opvallende aan de nieuwe kerstspecial van het gezin. Martien viel namelijk behoorlijk op op de televisie. Niet vanwege alle hysterie die gemaakt werd om bijvoorbeeld op een sneeuwscooter te stappen. Nee, in de witte sneeuw bleken twee hele dikke zwarte lijnen de show te stelen. Martien had namelijk kort daarvoor besloten om zijn wenkies weer eens goed bij te werken. Dit is overigens iets wat ieder jaar blijkt te gebeuren. Alleen de ene keer wat heftiger dan de andere keer.

Martien Meiland is weer bij de schilder geweest!

Ook de kijkers thuis was deze nieuwe verandering niet ontgaan. Op Twitter regende het van de reacties over de wenkbrauwen van Martien. Zo valt er te lezen: “Als het aan de wenkbrauwen van Martien ligt wordt het alles behalve een witte kerst… Die wenkies spot je nog in een sneeuwstorm.” en “Martien heeft zijn wenkbrauwen weer opgepoetst….” Om er nog even van na te genieten kun je de video én de Tweets hieronder bekijken.

Meest bekeken

Extreme beveiliging bij Hugo de Jonge ingezet! (beelden)

Er is vandaag extra beveiliging ingezet voor Hugo de Jonge. Ze hebben zelfs een politie post geplaatst om alles in de gaten te houden. Dit hebben ze gedaan omdat er teveel dreiging was, het adres van Hugo de Jonge was namelijk openbaar geworden op het internet. Ook zijn er camera’s opgehangen.

Extra voorzorgsmaatregelen

Deze maatregelen zijn natuurlijk logisch omdat het adres van Hugo de Jonge werd verspreid op het internet. Dit is al langer bekend bij de politie en daarom hebben ze besloten om nu extra voorzorgsmaatregelen te nemen. “We nemen deze maatregelen op basis van informatie die het Openbaar Ministerie heeft”.

Vorige week is er een man opgepakt die bij het huis van Hugo de Jonge stond om verhaal te halen. Dit deelde hij via live-beelden. Hij zat niet lang vast en was weer vrijgelaten.

Ook stond er een man voor zijn deur met een masker op. Natuurlijk geen fijne situaties!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prinses Alexia steelt de show en zet trend met opvallende jurk!

Prinses Alexia is ook wel de modekenner gebleken binnen het koninklijke gezin. In voorgaande jaren zijn er meerdere accounts gelekt die onder handen zouden zijn van de middelste prinses. Hierop werden modeartikelen gedeeld die ze zelf aan zou trekken, geheel anoniem. Ook op familiefoto’s weet de prinses regelmatig de show te stelen met haar outfits.

Het leuke aan de kleding van de koninklijke familieleden is dat het vaak niet al te duren merken zijn. Zo werd onlangs nog een familiefoto gedeeld, zoals je hier kunt zien, waar veel kleding gewoon van de H&M bleek te zijn. Natuurlijk is dit niet altijd het geval met de galajurken waarin de koningin en ook de prinsessen in verschijnen. Die zijn vaak gemaakt door modeontwerpers. Nu schijnt de middelste prinses ook het voorbeeld te zijn geweest voor de Belgische prinses Eléonore.

Alexia zet trend!

Bij een bezoek aan het Koninklijk Theater Carré tijdens het muziekgala ter ere van de vijftigste verjaardag van Máxima zagen de koninklijke leden er natuurlijk weer prachtig uit. Op onderstaande foto is de middelste prinses te zien in een groene jurk die destijds ook al onder de aandacht kwam. Onder de foto van de koninklijke familie is een fotoreeks van het Belgische koningshuis te zien. Een beetje swipen en we zien de Belgische prinses precies dezelfde jurk dragen als onze prinses. Alleen wel in een ander kleurtje:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig: “André Hazes heeft geen burn-out maar vecht tegen iets anders”

André Hazes (27) ligt nog steeds in de lappenmand. De zanger kampt met een emotionele burn-out.

Al is daar niet iedereen zo zeker van. Volgens de geruchtenmolen heeft André Hazes helemaal geen burn-out.

Sommige bronnen zeggen dat de zanger “enkele verslavingen moet aanpakken”, citeert TV-Familie hen. “Ja, hij moet afkicken.”

“André wil weer gezond worden nadat hij zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij is tot inzicht gekomen en wil opnieuw de betere versie van zichzelf worden.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending