Kijkers zijn woedend nadat ze zien hoe Peter Gillis werknemer Samir behandelt!
Connect with us

Meest bekeken

Kijkers zijn woedend nadat ze zien hoe Peter Gillis werknemer Samir behandelt!

In de laatste aflevering van Massa Is Kassa was te zien dat Peter Gillis naar de horecabeurs ging. Omdat Peter Gillis op een streng dieet zit moest Samir maar alles proeven.

Zielig voor Samir

Veel kijkers vonden dit vreselijk. Het was namelijk duidelijk te zien dat Samir veel te vol zat en dat hij ook dingen moest proeven die hij niet lust. De kijkers van het programma kregen medelijden met Samir.

Samir moest van zijn baas alles proeven omdat Peter op dieet zit. Samir werd min of meer gedwongen door Peter om ook dingen te proeven die hij niet lust. “Ik lust het niet baas”, zegt Samir. Daarop reageert Peter: “Maar de klanten wel. Proeven dus!”. Vervolgens steekt Samir het toch maar in zijn mond.

Een van de kijkers hoopt dat Samir een goed salaris heeft. “Waarom zou je je anders zo laten misbruiken?” vraagt een kijker zich af. Een oplettende kijker benadrukt dat Samir zelfs ijs met advocaat moet eten van zijn baas. “Peerke snapt niet dat de beste man geen alcohol mag, maar Peerke zijn enige religie is Hatseflatsen”, aldus de kijker. Peter wordt zelfs een ‘sadistische feeder’ genoemd.

Meest bekeken

Sarah van Soelen en Monique Westenberg maken weer flinke ruzie

Monique en Sarah zijn weer bezig met elkaar. In het verleden kopieerde ze elkaar al vaker door dezelfde kleding aan te doen of hetzelfde kapsel te nemen.

Eerder beweerde Sarah van Soelen in uitgelekte privé gesprekken dat Monique haar juist kopieerde, omdat ze oud is en Andre met een jonge dame ging en ze daarom ook al haar bloemenjurkjes in de kast had opgeborgen.

Maar het leek er ook vaak op dat Sarah toch echt ook Monique kopieerde of aan het pesten was door dezelfde kleding aan te trekken.

En vandaag zien we dat de dames weer bezig zijn. Op de onderstaande foto hebben beide dames een trui aan van hetzelfde merk en dezelfde collectie. Alleen bij Sarah is hoofdkleur grijs en bij Monique wit, maar wel duidelijk met allebei een grootte hartjes smiley.

Hieronder de foto van de twee.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moslimorganisaties roepen Talpa op om Meilandjes te boycotten

Enkele Nederlandse moslimorganisaties hadden Talpa opgeroepen om de samenwerking met de Meilandjes te heroverwegen. Andere bedrijven zetten de samenwerking met de tv-familie wel op na de ferme uitspraken van Erica Meiland. De zender gaat daar niet in mee.

Talpa had eerder laten weten dat de uitspraken van de Meilandjes voor eigen rekening zijn. De zender benadrukt wel dat ze tegen het intentioneel kwetsen van bevolkingsgroepen of medemensen zijn. Talpa wil niet ingaan of de uitlatingen van Erica hieronder vallen.

De moslimorganisaties bestempelden de uitlatingen van Erica als racistisch en xenofoob. “Haar uitspraken getuigen niet alleen van evidente onwetendheid omtrent islam en moslims, maar voeden ook het anti-moslimsentiment in dit land. Tevens wordt een grote groep mensen in onze samenleving weggezet en gedemoniseerd”, klonk het.

In haar biografie had de kasteelvrouw moslimvrouwen met een hoofddoek vergeleken met pinguïns. Zij vindt dat de islam heel veel ellende veroorzaakt. Maxime liet weten dat ze haar moeder verdedigt, maar nooit bepaalde bevolkingsgroepen wilde kwetsen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Na heftig drama mag prinses Alexia óók aan het werk!

Alexia zit momenteel nog op school in Wales in de zogenaamde ‘Prinsessenschool’. Sinds de prinses daar lessen volgt zijn er al verschillende beelden opgedoken in de media. Zo verschenen er eerst foto’s van de middelste prinses in kleding waar veel Nederlanders van schrokken. Dit was echter voor de ‘Queer Focus Week’ op het Atlantic College UWC in Wales waarin aandacht gevraagd wordt voor de LGTBI-community.

Niet veel later kwam de prinses voor in een video van een demonstratie waarin ze rondliep met een bord op straat. Ook dit was vanuit school georganiseerd en de demonstratie was om aandacht te creëren voor de klimaatveranderingen van tegenwoordig. Maar nu lijkt het erop dat de prinses in de voetsporen van haar grote zus en troonopvolgster gaat treden. Niet in de zin van ’troonopvolgster’, maar wel stiekem in de keuken van een inmiddels bekend strandtentje.

Alexia mag ook aan de slag in strandtent!

In februari werd de strandtent ‘Oase Beach Club’ namelijk is as gelegd door een verwoestende brand. Dit is de strandtent waar Amalia veel gewerkt heeft onder de schuilnaam ‘Claire’. De prinses bleef destijds onherkenbaar door een andere coupe op haar hoofd waardoor niemand haar wist te herkennen. Nu schijnt het dat Alexia inmiddels ook haar eerste uurtjes heeft gehad in de inmiddels opgebouwde nieuwe club, afgelopen zomer. De schuilnaam is nog niet bekend en ook niet of de prinses zich ook onherkenbaar gemaakt heeft. De kans is groot dat het de bedoeling is om er volgende zomer weer aan de slag te gaan. We vermoeden dan ook dat er een hoop mensen zullen komen kijken of ze een broodje kunnen scoren bij de prinses nu dit bekend geworden is. Hieronder de verwoestende beelden van de strandtent, eerder dit jaar:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending