Kijkers zijn woedend om foto van MAFS-deelnemers
Connect with us

Meest bekeken

Kijkers zijn woedend om foto van MAFS-deelnemers

De liefde hebben ze dan niet gevonden in Married at First Sight, maar mooie vriendschappen wel. MAFS-kandidaten Monique, Bert, Lars, Ferry en José gingen er dit weekend op uit. Al was het volgens sommige woedende kijkers iets té gezellig…

Dat de MAFS-deelnemers elkaar helemaal gevonden hebben is leuk om te zien. Maar met de huidige maatregelen rondom corona is het uitje van de vijf niet helemaal gepast. Maar een groepsfoto die Monique deelde op Instagram maakt pas echt de tongen los. De vijf poseren op een brug in Gorinchem en staan dichtbij elkaar. Ferry slaat zijn armen zelfs om José en Monique heen.

Geen anderhalve meter afstand
De MAFS-kandidaten nemen de maatregelen niet bepaald in acht, en dat wordt ze door sommige fans niet in dank afgenomen, ‘1,5 meter??’, reageert een kijker. ‘Iets met anderhalve meter,’ schrijft een ander. De opmerkingen onder het bericht zijn beperkt, wat wil zeggen dat niet iedereen een reactie kan achterlaten. Monique en de andere deelnemers hebben niet op de kritiek gereageerd.

Laatste koppel uit elkaar
Vorige week werd bekend dat ook Monique en Aron uit elkaar zijn. Monique gaf het al in de finale-uitzending een beetje aan, maar helaas: de twee ontwikkelden geen verliefde gevoelens voor elkaar. Toch hebben ze wel erg hun best gedaan om uit te zoeken wat het nu precies was tussen hen beiden. Monique: ‘Nadat het weken op en af ging, dachten we: wat nu?’ De twee hebben hun huwelijk omgezet in vriendschap. ‘En dat is een goede start. We hebben veel geluk gehad samen, ondanks dat we geen trouwpapiertje meer hebben,’ aldus Aron.

Celeberties

Bibian Mentel gaat binnenkort sterven, uitzaaiingen in de hersenen

Paralympisch kampioen Bibian Mentel heeft erg slecht nieuws gekregen want er zijn uitzaaiingen geconstateerd in de hersenen. Ze heeft van haar dokter te horen gekregen dat het zo slecht met haar gaat dat ze alvast afscheid moet gaan nemen van haar geliefden.

Toen Bibian 27 jaar oud was kreeg ze te horen dat ze botkanker had waardoor ze een onderbeen kwijtraakte. Vlak na de amputatie kreeg ze weer slecht nieuws want de kanker kwam telkens terug. Vorig jaar had ze ook een operatie gehad.

Bibian heeft van de artsen te horen gekregen dat ze niet meer te genezen is.

“De vrouw die zo’n toonbeeld van onverzettelijkheid en doorzettingsvermogen is, gaat haar strijd tegen kanker toch verliezen”, schreven haar en haar man in een bericht aan vrienden en familie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gordon haalt heel hard uit naar Jan Smit: ‘Geen autoriteit’

Gordon deelt in zijn GorDonDiablo Show een flinke sneer uit aan collega Jan Smit, die in het huidige seizoen van The Voice voor het eerst als coach in de draaistoel zit. “Hij is geen toevoeging”, zo stelt hij.

De zanger vindt dat Jan allesbehalve thuishoort in het populaire programma. “Het is een schat van een jongen hoor en hij heeft een prachtige carrière. Jan heeft alleen niet de autoriteit.”

ANOUK

Niet alleen Gordon, ook mede-coach Anouk lijkt niet blij met het aandeel van Jan. Zo botst het regelmatig tussen de twee en sommeerde de zangeres hem in een eerdere aflevering zelfs dat hij ‘zijn bek moest houden’.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Douwe Bob betrokken bij ernstig bootongeluk!

Het is geen fijne dag voor Douwe Bob (28). De zanger is vanochtend met zijn boot ‘Ellen’ tegen een vrachtschip van 135 meter gebotst.

Lekker met zijn bootje varen liep anders af dan Douwe Bob gehoopt had. Toen hij tussen Harlingen en Kornwerderzand op de Waddenzee voer, kreeg hij een aanvaring met een 135 meter lang vrachtschip. De oorzaak zou de dichte mist zijn die er op dat moment was. De politie en de KNRM rukten uit om te helpen. Douwe’s boot is inmiddels in Harlingen, het vrachtschip kon weer verder varen.

Aanwezigen en Douwe Bob worden ondervraagd door politieagenten. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij het ongeluk.

Doorgaan met lezen

Trending