Kinderen liggen roerloos neer op de grond – wanneer de politiehelikopter beseft waarom, nemen ze meteen actie
Connect with us

Lifestyle

Kinderen liggen roerloos neer op de grond – wanneer de politiehelikopter beseft waarom, nemen ze meteen actie

Kinderen zitten vaak boordevol energie en ideeën. Sommigen meer dan anderen. Ik herinner me bijvoorbeeld die keer toen ik ongeveer 5 was en het een geweldig idee vond om mijn en mijn broers bed te bekladden met markeerstift.

Creatief en prachtig, dacht ik… al dachten mijn ouders daar toen anders over.

Deze kinderen uit het Britse Surrey vonden het hogst nodig om hun creativiteit te gebruiken. Toen ze naar paaseitjes zochten als deel van een inzamelactie voor een goed doel, namelijk voor een kindje met leukemie, hoorden de kinderen plots een helikopter.

Politiehelikopter
Toen ze omhoog keken beseften ze dat het een politiehelikopter was.

De politie was namelijk twee verdachten van een inbraak aan het achtervolgen, toen de twee mannen elk een andere weg insloegen. De kinderen konden zien in welke richting de mannen liepen… en zonder aarzelen hielpen ze de politie in hun zoektocht.

Want de kinderen hadden het briljante idee om neer te liggen en een menselijke pijl te vormen met hun lichamen.

Lichamen als een pijl
Op het eerste zicht begreep de politie niet wat ze aan het doen waren – maar al snel beseften ze dat de kinderen in de vorm van een pijl lagen om de richting aan te duiden waarin ze de daders zagen rennen.

De twee mannen van 27 en 28 jaar oud werden later gearresteerd voor een inbraak, dankzij het uiterst geniale idee van de kinderen. De politie vloog later terug per helikopter om de kinderen te helpen voor hun behulpzame daad.

Bekijk de briljante reactie van de kinderen in de video hieronder:

Over slimme kinderen gesproken! Ik ben niet zeker of ik als kind al op zo’n slim idee zou zijn gekomen. Deel als je akkoord bent dat wat deze kinderen deden geweldig was!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending