Kinderjuf mishandeld gehandicapt kind, alleen maar omdat ze in haar luier gepoept had. Schandalig!
Connect with us

Nieuws

Kinderjuf mishandeld gehandicapt kind, alleen maar omdat ze in haar luier gepoept had. Schandalig!

Waarschuwing: Deze video bevat beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Dit is het weerzinwekkende moment waarop een medewerkster van een kinderdagverblijf een gehandicapt kind op het hoofd schopt omdat ze in haar luier gepoept had.

De harteloze vrouw slaat het weerloze kind, dat op de grond ligt, ook met een zware rugzak. In de schokkende video zien we hoe de vrouw over het kind staat en roept: “Jij bent dom! Kom hier en laat me je schoonmaken.”


Het kind huilt of schreeuwt niet als het twee keer geraakt wordt en lijkt niet te kunnen praten. Ze kijkt alleen op naar de vrouw aan wie ze werd toevertrouwd om voor haar te zorgen.


De verwerpelijke feiten vonden plaats in Johannesburg in Zuid-Afrika. Het kinderdagverblijf wordt uitgebaat door een lokale dokter en er zijn drie gehandicapte kinderen die er dagelijkse verzorging krijgen.

Volgens de lokale media werd de kinderverzorgerster in kwestie ondertussen ontslagen. Lokale autoriteiten bevestigen dat de zaak onderzocht wordt om de veiligheid en de gezondheid van de kinderen te garanderen.

De familie van het slachtoffer werd ingelicht over de feiten en zal bijstand krijgen om een strafrechtelijke procedure op te starten.

Dit is echt een blaam voor alle hardwerkende en zorgzame kinderverzorgsters en kinderjuffen! Hopelijk krijgt deze gewetenloze vrouw de straf die ze verdient en mag ze nooit meer met kinderen werken.

OPGELET: DE ONDERSTAANDE VIDEO BEVAT HARDE SCÈNES DIE NIET GESCHIKT ZIJN VOOR GEVOELIGE KIJKERS.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending