Klare taal: Roxeanne Hazes legt uit waarom ze haar moeder Rachel niet wil zien!
Connect with us

Celeberties

Klare taal: Roxeanne Hazes legt uit waarom ze haar moeder Rachel niet wil zien!

Rachel en Roxeanne Hazes hebben al jaren geen contact met elkaar vanwege een vermeende ruzie. Echter weet geen enkel roddelblad precies de reden van deze ruzie te melden. We gokken dat we deze taak maar eens aan de welbekende juicekanalen moeten overlaten. Echter hebben de twee zich onlangs nog rijkelijk uitgesproken over elkaar en het missende contact.

Rachel in weekblad Story: “Een moeder moet er voor haar kinderen zijn. En ik ben er voor hen! Mijn deur staat altijd voor hen open. Dat geldt ook voor Roxeanne. Momenteel is er geen contact, maar wanneer zij besluit te komen, is ze altijd welkom”, aldus Rachel. En: “Ik respecteer haar besluit. Loslaten is ook houden van en dat contact komt vanzelf wel weer. Ik laat iedereen daarin vrij.” Het mag duidelijk zijn dat Rachel haar dochter prima in haar leven wil toelaten. Zal het uitblijvende contact wellicht vanuit Roxeanne komen?

Rachel en Roxeanne Hazes hebben nog steeds geen contact!

Roxeanne heeft zelf ook haar woordje gedaan afgelopen zomer in een podcast genaamd ‘Front Row’. Roxeanne: “Kijk, ik ben van bepaalde dingen die er in het leven gebeuren rondom de familie Hazes gewoon geen onderdeel. En dat is echt heel erg fijn. Ik ben een eigen persoon, ik maak mijn eigen muziek, ik heb mijn eigen gezin. En ik merk dat ik mij heel erg richt op positiviteit.” Het mag duidelijk zijn dat het nieuws rondom Rachel en zoon André niet altijd even gezellig en leuk is. Rondom Roxeanne is het veelal positief. Het lijkt dus te werken. Roxeanne heeft zich bij ‘Hazes is de Basis’ ook uitgesproken over haar broer: “Het is natuurlijk ontzettend jammer dat Dré er niet bij is. Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt, op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu.”

Celeberties

“Je gelooft nóóit bij wie André Hazes tegenwoordig slaapt!”

André Hazes heeft natuurlijk een enorm bewogen jaar achter de rug. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat hij meerdere bewogen jaren achter de rug heeft. Met verschillende vrouwen is de zanger door het leven gegaan welke stuk voor stuk uitgebreid in de roddelmedia naar voren kwamen. Na een korte relatie met ene Anne Rose kwamen de geruchten dat hij het wellicht weer met Monique Westenberg zou gaan proberen.

Echter zijn deze plannen alweer gauw van de baan geschoven, iets wat werd bevestigd door roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Coldeweijer liet weten dat de zanger even op reis gegaan is om zichzelf te vinden: “Hij is al bijna drie weken helemaal alleen op reis. Zonder camera’s dit keer want hij is op zoek naar zichzelf.” Guido den Aantrekker begreep Dré wel: “Hij is ontzettend op zoek naar zichzelf en Amerika is een land waar hij zich altijd heel erg happy gevoeld heeft.”

André Hazes heeft weer een slaapplek gevonden!

Deze reis is gemaakt nadat de zanger meerdere malen in het uitgaansleven gespot is. Hierin werd Dré gezien terwijl hij biertjes dronk met andere vrouwen, samen met Wesley Sneijder en nog wat vrienden. De zanger is inmiddels weer terug van zijn reis in Amerika en lijkt zichzelf weer gevonden te hebben. Wanneer we het hebben over Dré die zichzelf weer vindt dan hebben we het over de rust die hij weer gevonden heeft. Volgens fans zijn er veel verschillende soorten Dré’s, wanneer hij bij Monique is, is hij echter het meest zichzelf. En het meest tot rust. Echter was de vraag natuurlijk of Monique óóit deze zanger nog in huis zou nemen. Nou, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Verschillende bronnen melden dat de zanger weer bij Monique slaapt en dat er wellicht zelfs sprake is van een nieuwe kinderwens.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws Hans Kazàn: ik leef al dagenlang in vreselijke onzekerheid

Hans Kazàn verblijft nog altijd in een ziekenhuis in het Spaanse Marbella, waar hij afgelopen week werd opgenomen. Onderzoeken hebben tot nu toe niets opgeleverd, maar de 68-jarige illusionist probeert positief te blijven, al kost hem dat veel energie.

‘Bij elk mens komen af en toe nare dingen over de vloer, je moet het incasseren en accepteren. Maar nu ben ik wel even aan het eind van mijn Latijn,’ aldus Kazàn in een gesprek met De Telegraaf.

Onzekerheid

Een jaar geleden onderging Kazàn een operatie om een slagaderlijke bloeding in zijn aorta te voorkomen. ‘Dat van die hartoperatie klinkt heftig, maar wat ik nu doormaak is veel erger. Van zo’n operatie merk je namelijk niets, maar ik leef nu al zeventien dagen in vreselijke onzekerheid. Als er niet snel een oplossing komt, ga ik hier aan kapot. Het is hopeloos, maar ik blijf positief en denk voortdurend: ’Kazàn…je hebt voor hetere vuren gestaan.’

Ziekenhuis

Hans’ vrouw Wendy bracht hem naar het ziekenhuis en is geen moment van zijn zijde geweken. ‘Het is verschrikkelijk om te zien dat Hans met de dag zwakker wordt. Zelfs een stukje van twee meter lopen, van zijn bed naar het toilet, is een onmogelijke opgave. En na een telefoongesprek van een paar minuten is hij helemaal uitgeput. De artsen zijn zeker kundig, de medische zorg in Spanje is hoogstaand, maar ik heb me wel voorgenomen: als het aan het einde van deze week nog zo slecht gaat met Hans, dan vraag ik een second opinion aan in een ander Spaans ziekenhuis. Hij krijgt nu de benodigde stofjes via een infuus, maar daar kan een mens niet op leven. Ik vraag me dan ook werkelijk af en toe af… komt dit nog wel goed?’.

Uitslag

De uitslagen van de onderzoeken die de illusionist heeft ondergaan laten nog even op zich wachten. ‘Ik hoop het nog mee te maken. Maar ik blijf het positief bekijken hoor. Dat moet ook wel als je lezingen geeft onder het motto: Vallen en opstaan. Ik heb helaas nu al veel bedrijven, waarvoor ik deze spreekbeurten geef, teleur moeten stellen. Maar zodra ik weer kan, ga ik zeker weer het podium op, met weer een nieuwe ervaring. Kijk, ik ben een veerkrachtig mens en kom na alle ellende er telkens weer sterker uit. Aan die gedachten houd ik mij ook nu maar vast. Dat is immers mijn hele leven al zo geweest,’ zegt Kazàn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Sarah van Soelen verspreekt zich in gesprek met Najib Amhali!

Najib Amhali heeft een podcast genaamd ‘Wat kan er nou gebeuren’ en heeft vorige week Sarah van Soelen uitgenodigd. In de podcast van Najib gaat het vaak over verslavingen van bekende mensen die in zijn show voorbij komen. Sarah heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een tijdje verslaafd is geweest aan verschillende middelen.

Yvonne Coldeweijer heeft altijd gezegd dat dit veel langer heeft geduurd dan ze zelf zegt, waaronder tijdens de relatie met André Hazes. Sarah heeft dit zelf altijd weten te ontkennen. Echter lijkt de blondine zich behoorlijk te verspreken in de podcast met Najib. De twee hebben het tijdens hun gesprek over hun functioneren wanneer ze onder invloed waren van het beroemde witte poedertje. Najib: “Maar wel onder invloed hiervan reed ik wel gewoon.” Sarah reageert hier op: “Ik reed al-tijd. Ik heb altijd dag en nacht gereden. Met alcohol én verboden middelen op!”

Sarah van Soelen moet afkloppen bij Najib Amhali…

Naast de schokkende onthullingen dat deze twee volwassen de weg op gaan met een neus én lever vol troep, vervolgt het gesprek. Najib: “Ben je weleen aangehouden?” Natuurlijk hoop je dat iemand die zó onverantwoordelijk is, dat diegene direct van de weg geplukt wordt. Helaas. Sarah antwoord opvallend: “Nee, even afkloppen, nee. Nog nooit.” Het mag dus duidelijk zijn dat Sarah even afklopt zodat ze de volgende keer niet gepakt zal worden wanneer ze bezopen of besnoven achter het stuur zou kruipen. Coldeweijer maakt daarom een duidelijke kanttekening: “Afklopen? Waarom moet je dat afkloppen? Je bent toch clean? Liar liar pants on fire!” Of Sarah nu wel of niet nog gebruikt laten we maar even in het midden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze niet uitsluit het nog eens te gaan doen. Desbetreffende stuk hieronder vanaf 36:48!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending