Klein meisje komt kerk binnen en zoekt bekend gezicht - dan ziet ze de bruidegom
Connect with us

Meest bekeken

Klein meisje komt kerk binnen en zoekt bekend gezicht – dan ziet ze de bruidegom

Als ouder zijnde, is een van de mooiste en beste momenten als je geliefde kind zijn of haar armpjes opent en “mama!” of “papa!” roept.

In de onderstaande videoclip krijgen we precies zo’n moment te zien!

Toen de bruid en bruidegom gingen trouwen, kreeg hun 1-jarige dochtertje de glorieuze taak om een bloemenmeisje te zijn – een rol die ze op haar hele bijzondere manier invulde en iedereen deed glimlachen.

Als de dag ten einde is, loopt het meisje in haar mooie, witte jurk naar het altaar in het smalle gangpad. Alle omstanders willen een beetje aandacht van het meisje, maar zij is op zoek naar maar één persoon.

“Ga naar papa”, zegt een van de mensen, en wanneer het meisje eindelijk haar geliefde vader in het oog krijgt zet ze het op een lopen! Ze rent zo hard als de kleine beentjes haar kunnen dragen, steekt haar armpjes uit en roept “papa!”.

Wanneer ze haar einddoel bereikt, pakt hij haar op in een warme omhelzing. Het is echt een ontzettend schattig moment!

Het is geweldig om te zien hoe haar gezichtje oplicht als ze haar vader ziet.

De clip is een mooie herinnering aan hoe sterk de band is tussen ouder en kind. Hoeveel mensen herkennen zichzelf in deze beelden?

Meest bekeken

Enorm slecht nieuws: Zorgpremie volgend jaar fors duurder

Slecht nieuws voor verzekerden, want uit berekeningen voor Prinsjesdag blijkt dat de zorgpremie volgend jaar fors duurder gaat uitvallen. Het gaat om een verhoging van meer dan 10 euro per maand.

In een tijd waarin we steeds meer moeite hebben met het betalen van de rekeningen, komt dit nieuws niet als gelegen. En dat is nog zacht uitgedrukt.

137 euro per maand
Haagse bronnen melden aan De Telegraaf dat de zogeheten rekenpremie, een richtlijn voor zorgverzekeraars, omhoog gaat naar een bedrag van 1.649 per jaar. Dat komt neer om 137 euro per maand. Ter vergelijking: vorig jaar was de rekenpremie vastgesteld op 127 euro.

De vraag is hoeveel verzekerden een dergelijk bedrag zullen moeten betalen. Het is namelijk aan een verzekeraar om de definitieve premie vast te stellen. Strikt gezien kunnen verzekeraars ervoor kiezen om buffers in te zetten om de premie lager te doen uitvallen. In de praktijk gebeurt dat echter zelden en nemen zij de richtlijn van het ministerie over.

Zorgtoeslag stijgt ook
Het ministerie van Volksgezondheid houdt al langer rekening met een forse stijging van de zorgpremie. Een hogere zorgpremie wordt veroorzaakt door hogere lonen en kosten in de zorg.

De zorgtoeslag gaat volgend jaar overigens ook fors omhoog, maar wel eenmalig, met ruim 400 euro per jaar. Dat bedrag is niet per se bedoeld om de stijgende zorgpremie te compenseren, de toeslag wordt vooral gebruikt als middel om geld voor koopkrachtverlichting bij lage (midden)inkomens te krijgen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes geeft eindelijk toe: Andre Hazes jr. zwaar verslaafd

https://dagelijksenieuws.nl/showbizz/2928/rachel-hazes-geeft-eindelijk-toe-andre-hazes-jr-zwaar-verslaafd/?fbclid=IwAR2zCTrS0Djrrz80pSHi60MrZL6LmxMsdbx1TpuTi4VT6P9vzX8O-Y0f7XsRachel Hazes heeft op haar Instagram een emotioneel bericht geplaatst. In het bericht zien wij een grote taart met een foto van haar zoon Andre Hazes erop en de tekst ‘one year.’ Volgens een aantal mensen vieren ze dat Andre nu precies een jaar clean zou zijn van al zijn verslavingen.

Rachel zegt er het volgende over:

“Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn.”

Volgens Yvonne Coldeweijer is het gewoon om promotie te kweken voor de documentaire van Andre. Anders had Rachel dit nooit naar buiten gebracht en kon je het ook gewoon in de privé kringen houden en vieren.

Hieronder de foto:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Enorme buien, hagel en harde wind op komst: ”Weekend wordt guur”

Tsja, je hoeft alleen maar even naar buiten te kijken om te kunnen concluderen dat de zomer achter ons ligt. Leuk voor de een, terwijl de ander het zonnetje prefereert. Maar goed, we kunnen tenminste terugkijken op een aardig hete zomer.

Maar wat ligt er voor de boeg? Op korte termijn ziet het er bedroevend uit. Weerplaza voorspelt een zeer guur weekend met enorm felle buien (goed voor de boeren!) en een verwoestende noordenwind.

Typisch herfstweer

Vandaag is een grauwe dag. De temperaturen schommelen tussen de 16 a 17 graden. ”Maar in het weekend kan het zelfs guur worden tijdens buien”, aldus Wilfred Jansen van Weerplaza. ”Er vallen tal van korte, felle buien met windstoten en mogelijk komt er zelfs een beetje hagel. De temperatuur kan tijdens zo’n bui tot onder de 10 graden dalen.”

Enorme buien, hagel en harde wind op komst: ''Weekend wordt guur''

Weekend stuk kouder

Het herfstweer domineert het gehele weekend, zo voorspelt Weerplaza. Buien, flinke wind en op zondag zelfs een temperatuur die zal uitkomen tussen de 12 en 15 graden. ”Vanaf vrijdag waait er een harde wind vanuit het noorden. Dan wordt het echt een stuk kouder. De felle buien maken het helemaal guur.”

Begin volgende week wordt het, dankzij een hoge drukgebied, wat droger en zonniger. Later in de week wordt het weer wat wisselvalliger. De temperatuur gaat dan ook weer iets omhoog.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending