Kleuterschool zet ouders op hun plaats met een "brutaal" bordje. Nu is het internet boos op de woorden van de leraar.
Connect with us

Nieuws

Kleuterschool zet ouders op hun plaats met een “brutaal” bordje. Nu is het internet boos op de woorden van de leraar.

De meeste mensen met jonge kinderen weten dat het soms moeilijk is om je kleintjes achter te laten in de kleuterschool of bij een kinderdagverblijf. Stresserende ochtenden en zieke kinderen die liever thuis willen zijn, raken ouders recht in het hart.

Maar moeder of vader zijn is geen wandeling in het park, maar loont allemaal de moeite.

Het is bijna twee jaar geleden dat Juliana Farris Mazurkewicz haar dochter ging ophalen bij een kleuterschooltje in Hockley in Texas. Op de deur hing een bordje …

Op het bordje stond geen gebruikelijk verzoek aan de ouders om extra kledij of extra lunch mee te nemen voor een uitstap. Het was een persoonlijk verzoek aan de ouders om hun gedrag te veranderen.

Sommige ouders waren erg boos toen ze het bordje lazen, maar Juliana was het eens met elk woord. Ze maakte een foto van het bordje en postte het op Facebook.

Publiée par Juliana Mazurkewicz sur Mardi 10 janvier 2017

Maar Juliana had geen idee dat meer dan een miljoen mensen op amper enkele dagen tijd op haar bericht zouden reageren.

Blijkbaar had iedereen er een mening over.

Dit was wat er op het bordje stond:

“Je haalt je kind op! Blijf van je telefoon af!

Je kind is blij om je te zien! Ben jij niet blij om je kind te zien? We hebben kinderen gezien die hun werkjes aan hun ouders proberen te geven en de ouders is met de telefoon bezig.

We hebben een kind horen zeggen: ‘Mama, mama, mama …’ en de ouder besteedt meer aandacht aan hun telefoon dan aan hun eigen kind. Dat is schokkend. Blijf van je telefoon af!”

Op amper enkele uren tijd hadden honderden ouders al gereageerd op de post van Juliana. Iedereen had er iets over te zeggen. Sommige ouders waren positief, terwijl anderen vonden dat de kleuterschool niet het recht had om zich te bemoeien met het gedrag van de ouders.

Juliana was echter helemaal niet overstuur. Ze begreep wat het personeel wilde zeggen en besefte dat ze zelf haar telefoon vasthield toen ze het bericht las.

“Ik was een beetje geschokt, maar ik had geen negatieve gevoelens jegens de school. Ik weet dat het personeel het beste voorheeft met de kinderen, zelfs tot op het punt waarop ze de ouders zouden beledigen.”

Posted at the daycare today!

Publiée par Juliana Mazurkewicz sur Vendredi 27 janvier 2017

Of je nu met je kinderen, geliefden of vrienden bent, denk twee keer na alvorens je telefoon vast te nemen. Je hoeft er echt geen 24 uur op 24 mee bezig te zijn!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending