Kleuterschool zet ouders op hun plaats met een "brutaal" bordje. Nu is het internet boos op de woorden van de leraar.
Connect with us

Meest bekeken

Kleuterschool zet ouders op hun plaats met een “brutaal” bordje. Nu is het internet boos op de woorden van de leraar.

De meeste mensen met jonge kinderen weten dat het soms moeilijk is om je kleintjes achter te laten in de kleuterschool of bij een kinderdagverblijf. Stresserende ochtenden en zieke kinderen die liever thuis willen zijn, raken ouders recht in het hart.

Maar moeder of vader zijn is geen wandeling in het park, maar loont allemaal de moeite.

Het is bijna twee jaar geleden dat Juliana Farris Mazurkewicz haar dochter ging ophalen bij een kleuterschooltje in Hockley in Texas. Op de deur hing een bordje …

Op het bordje stond geen gebruikelijk verzoek aan de ouders om extra kledij of extra lunch mee te nemen voor een uitstap. Het was een persoonlijk verzoek aan de ouders om hun gedrag te veranderen.

Sommige ouders waren erg boos toen ze het bordje lazen, maar Juliana was het eens met elk woord. Ze maakte een foto van het bordje en postte het op Facebook.

Publiée par Juliana Mazurkewicz sur Mardi 10 janvier 2017

Maar Juliana had geen idee dat meer dan een miljoen mensen op amper enkele dagen tijd op haar bericht zouden reageren.

Blijkbaar had iedereen er een mening over.

Dit was wat er op het bordje stond:

“Je haalt je kind op! Blijf van je telefoon af!

Je kind is blij om je te zien! Ben jij niet blij om je kind te zien? We hebben kinderen gezien die hun werkjes aan hun ouders proberen te geven en de ouders is met de telefoon bezig.

We hebben een kind horen zeggen: ‘Mama, mama, mama …’ en de ouder besteedt meer aandacht aan hun telefoon dan aan hun eigen kind. Dat is schokkend. Blijf van je telefoon af!”

Op amper enkele uren tijd hadden honderden ouders al gereageerd op de post van Juliana. Iedereen had er iets over te zeggen. Sommige ouders waren positief, terwijl anderen vonden dat de kleuterschool niet het recht had om zich te bemoeien met het gedrag van de ouders.

Juliana was echter helemaal niet overstuur. Ze begreep wat het personeel wilde zeggen en besefte dat ze zelf haar telefoon vasthield toen ze het bericht las.

“Ik was een beetje geschokt, maar ik had geen negatieve gevoelens jegens de school. Ik weet dat het personeel het beste voorheeft met de kinderen, zelfs tot op het punt waarop ze de ouders zouden beledigen.”

Posted at the daycare today!

Publiée par Juliana Mazurkewicz sur Vendredi 27 janvier 2017

Of je nu met je kinderen, geliefden of vrienden bent, denk twee keer na alvorens je telefoon vast te nemen. Je hoeft er echt geen 24 uur op 24 mee bezig te zijn!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gozer vind zijn vrouw te hitsig en zoekt advies: “Om 06:00 wil ze er al op!”

Stel je vind je vrouw te hitsig en weet niet zo goed hoe je daar mee om moet gaan, wat doe je dan? Vroeger ging je met je kleine probleempjes naar de Hitkrant maar als je wat ouder bent dan is dat misschien geen goed idee meer. Nee deze legde zijn probleem voor aan de nationale krant…

Vriendin te hitsig

De ene man zou er goud voor over hebben maar de andere man vind het helemaal niks, een te hitsige vriendin. De arme gozer waar we nu over schrijven is zo iemand. Hij schrijft: “Ik ben een man die zelf van veel seks houdt, maar mijn lief kan ik niet bijhouden! ’s Nachts geeft ze me een por als ze zin heeft en ’s morgens om zes uur springt ze boven op me”. Je zou denken dat het wel meevalt als dit alles is maar hij heeft nog meer te klagen.

“Ik kan niet rustig in de zetel zitten om naar tv te kijken, zonder dat ze mijn broek los ritst. Ik voel me gevleid dat ze me aantrekkelijk vindt, maar steeds meer voel ik me als een stuk vlees. Onlangs, op de bruiloft van mijn nicht, heeft ze me de hele tijd gezoend en betast, en wilde ze steeds naar buiten voor een vluggertje. Iedereen was erover aan het roddelen en lachen, en dat vond ik niet leuk. Hoe kan ik haar duidelijk maken dat het te veel is?”.

Het advies

Gelukkig kwam de krant met advies in een reactie. De krant schrijft: “Ze is waarschijnlijk dolverliefd op je en kan niet genoeg van je lichaam krijgen, maar er is een tijd en een plaats voor alles. Proberen van bil te gaan op een familiefeest geeft blijk van weinig respect. Dring aan op een serieus gesprek. Leg uit dat je haar ook leuk vindt en van seks houdt, maar dat er ook grenzen moeten gesteld worden. Praat over respect en waardigheid”.

Hopelijk kan die arme gozer er wat mee maar ik vraag me af of hij echt geholpen is. Misschien heeft één van jullie nog een advies? Het lijkt me ook handig om het eens van de andere kant te bekijken… Waarschijnlijk zijn er een hele hoop mannen die dit lezen en die precies weten hoe de vrouw zich voelt 😉

Bron: Clint

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Deze werkgever geeft personeel uniek kerstcadeau: maand lang gratis boodschappen

Ja lieve mensen, ze bestaan nog: werkgevers die om mensen geven. In deze dure tijden kunnen we wel een beetje verlichting in onze portemonnee gebruiken. Joris Toonders heeft een internetbedrijf en wil zijn personeel op een ludieke manier hun kerstcadeau geven.

Alle personeelsleden van het bedrijf mogen gedurende de gehele maand december boodschappen doen op kosten van de baas. ”Er is geen maximum bedrag aan verbonden, ik vertrouw mijn werknemers”, aldus deze super werkgever uit Breda.

Deze werkgever geeft personeel uniek kerstcadeau: maand lang gratis boodschappen

100 medewerkers

Het klinkt bijna te bizar voor woorden, maar toch is het zo. Meer dan 100 werknemers mogen alle boodschappen die zij doen in december declareren bij de eigenaar.

Toonders: ”Ze kregen allemaal al een folder, boodschappentas en een gouden envelop van de baas. In die gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen gaan worden.”

Niet de eerste keer

Of mensen er misbruik van gaan maken? Daar is Joris niet bang voor. Hij vertrouwt zijn collega’s en hoopt dat iedereen er flink van gaat genieten.

Joris houdt niet voor het eerst een ludieke actie voor zijn personeel. In 2016 gaf hij alle mannen van zwangere vrouwen een betaalde vakantie van 4 weken.

Hij doet dit vanuit een goed hart en niet om mensen te lokken. ”Er willen hier genoeg mensen werken. Ik doe het vooral omdat ik het leuk vindt.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Je kunt nu een scheetpomp kopen die je windjes opzuigt voordat ze beginnen te ruiken

Er zijn van die gadgets waarvan je meteen je wenkbrauwen moet optrekken. Deze scheetpomp is er exact eentje in die categorie. Dit is het meest bizarre kado voor jouw vrienden of vriendinnen. Deze ‘scheetstofzuiger’ is namelijk speciaal voor de echte vieze stinkerds op de markt gebracht.

FartVac ‘scheetstofzuiger’

FartVac, zoals het product heet, bestaat uit een luchtpomp en een koolstoffilter. Ken jij iemand in jouw omgeving die echt ongelofelijk stinkt als hij of zij een windje laat? Dan is dit het ultieme kado en hoef je niet verder te zoeken.

FartVac zegt hierover het volgende: “FartVac is ’s werelds eerste scheet vacuüm- en filtersysteem. Met behulp van een met de hand geactiveerde luchtpomp en een actief koolfilter vermindert FartVac de stank van winderigheid. Door verantwoordelijkheid te nemen en te proberen je scheet geur te verminderen, kun je nu zonder schaamte een scheet laten – geen pijn meer lijden als je je gas moet inhouden. Doe mee en omarm de natuurlijke functies van je lichaam.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alfamarama (@alfamarama)

Hoe werkt dit?

De grote vraag is natuurlijk: hoe werkt dit geniale apparaat? Op de website staat: “FartVac verwijdert de geur en filtert het met een koolstoffilter. Normaal gesproken worden scheten door onze kleding gevangen en ontsnappen ze binnen een periode van ongeveer 5 seconden. Dit is het moment waarop FartVac ze kan neutraliseren en filteren.”

Dit is wat ons betreft nog steeds geen hele duidelijke uitleg en laat best wel wat vraagtekens achter. Ze komen op de website wel met een duidelijke disclaimer: “Steek geen enkel deel van dit product in uw lichaam. Alleen voor uitwendig gebruik.” Voor wie is dit het ultieme product?

Doorgaan met lezen

Trending