Knappe dochter van Danny de Munk laat vrijwel niets aan de verbeelding over:
Connect with us

Meest bekeken

Knappe dochter van Danny de Munk laat vrijwel niets aan de verbeelding over:

Danny de Munk kennen we allemaal wel, maar zijn dochter Bo is wat minder bekend bij het grote publiek. Maar we gokken dat dat niet heel lang meer gaat duren.

Ze doet namelijk mee aan Dance Dance Dance en we moeten je zeggen, dat is geen straf om te zien. De inmiddels 22-jarige dochter van de zanger weet alle aandacht naar zich toe te krijgen met haar spetterende dansjes op het podium van het goed bekeken programma. Ook vader doet zo nu en dan eventjes mee natuurlijk.

Dochter Danny de Munk kan er wat van!

Zo nu en dan komen er natuurlijk kiekjes op Instagram van de 22-jarige Bo. Misschien dat dat je kan overhalen om eens te gaan kijken op vrijdag half 9!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo de Munk🦋 (@bodemunk_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo de Munk🦋 (@bodemunk_)

Meest bekeken

Zien: Bridget Maasland heeft een nieuwe liefde gevonden!

Bridget Maasland is weer aan het daten. In haar eigen podcast zegt ze het erg naar haar zin te hebben met de nieuwe vlam…

In Bridget & Friends praat ze met haar RTL Boulevard-collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella. Zij merken dat Bridget straalt en denken wel te weten waarom. Bridget geeft vervolgens toe: “Ik had een heel leuke date.”

Justine wil meer weten en zegt: “Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk.” Waar ze hiervoor datete met een Duitse man, gaat ze nu voor een Nederlander. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.”

Het is niet, net als haar ex André Hazes, een bekende Nederlander. “Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien.” In dezelfde podcast vertelt Bridget ook over haar cosmetische ingrepen.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Temptation Island-verleider na heftige overlijden vriendin: ’Verloren in eigen ziel’

Eerder deze week werd bekend dat de vriendin van voormalig Temptation Island-deelnemer Karim Leone plotseling is overleden. De 24-jarige Vlaming, die vier jaar geleden te zien was als verleider in het tv-programma, laat weten dankbaar te zijn voor ’steun en lieve berichten’ die hij krijgt.

„Jullie helpen mij om hierdoor te geraken. Ik ben gebroken en verloren in mijn eigen ziel en lichaam”, laat hij weten in zijn Insta Stories. „Het verlies van mijn liefde doet zoveel pijn. Ik weet niet hoe ik dit ga kunnen verwerken. Ik zal mijn uiterste best moeten gaan doen om verder te gaan en de prachtige momenten te koesteren van ons samen.”

De voormalige realityster laat weten dat er vrijdag een livestream te volgen zal zijn ’om onze laatste woorden en gedachten te zeggen over Clarissa’.

Clarissa Bruno

De vriendin van Karim overleed maandag plotseling op 25-jarige leeftijd. De voormalige verleider maakte het tragische nieuws bekend op sociale media. „Mijn vrouw, mijn beste vriend, mijn alles! Alles staat plots stil voor mij. Ik ben gebroken door jouw liefde en onze band die wij hadden samen. Er gaat een stukje leven van mij mee met jou”, schreef hij bij een reeks foto’s en video’s van hen samen.

Een paar uur later deelde hij wederom een foto van de twee samen: „Ik wil laten zien hoe trots ik ben dat jij bij mij was, hoe mooi onze relatie was! Zo happy, gelukkig en positief dat we waren. Je bent zó speciaal voor mij en vele anderen. Zie je in de hemel, lieve schat!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws: ‘Nederland verliest Gordon (52 jaar)’

Gordon gaat furore maken in België. De presentator laat donderdag weten bezig te zijn met een nieuw tv-programma voor onze zuiderburen.

De manager van Gordon laat aan Shownieuws weten dat het programma toevallig op zijn pad kwam, maar dat hij het heel leuk vindt om iets te doen in België. Over de inhoud van het programma kan Gordon nog niks zeggen, maar de manager laat wel weten dat Gordon ‘superblij” is met deze nieuwe uitdaging.

Gordon is niet de eerste BN’er die scoort in België. Onder andere Matthijs van Nieuwkerk, André Hazes en Gers Pardoel gingen hem voor.

UPDATE: Gordon deelt later op de avond een foto met Laura Tesoro. De voormalig Songfestivalster is onder andere bekend als coach in de Vlaamse versie van The Voice Kids.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending