Knappe, geheime dochter van Poetin online afgeslacht
Connect with us

Celeberties

Knappe, geheime dochter van Poetin online afgeslacht

De zogenaamd geheime dochter van Vladimir Poetin, Luiza Rozova, ook bekend als Elizaveta Krivonogikh, krijgt het zwaar te verduren op Instagram. Het achttienjarige meisje zou een dochter zijn van de Russische president. De studente heeft dit zelf altijd ontkend.

Momenteel krijgt ze op de sociale media constant reacties van mensen die zich afvragen of ook zij veilig in een bunker zit. Andere personen schelden haar uit voor rat.

(Lees verder onder de foto’s)

 

Dochter van Poetin?

Op haar Instagram heeft Luiza meer dan 100.000 volgers. Enkele maanden terug stopte ze met posten. Daardoor gingen mensen natuurlijk aan het speculeren. Mensen denken dat ze van Poetin het verbod kreeg om nog iets te zeggen. De reacties onder haar berichten worden momenteel gevuld met scheldtirades als ‘dochter van een moordenaar, psychopaat en drugsverslaafde’.

Onlangs is haar account dan offline gehaald. Het is niet duidelijk of zij dit zelf deed of dat Instagram zelf heeft ingegrepen.

Celeberties

Zie hier de zoenfoto van vreemdgaande Nicol Kremers

Er doen keiharde geruchten de ronde dat Nicol de jongere vriendin van peter Gillis vreemdgegaan zou zijn. Dennis Schouten deelde namelijk een foto waarop Nicole zoenden met een onbekende man tijdens carnaval. Ook ging het gerucht dat Nicol vreemdgegaan zou zijn met de Nederlandse zanger Ferry de Lits.

Er zou nu dus sprake zijn van een relatiecrisis tussen Peter en Nicol en er werd zelfs al beweerd dat de twee uit elkaar zouden zijn. Maar Nicol vertelde gisteren live in de uitzending van Shownieuws dat er niets klopt van deze beweringen.

Over de zoenfoto zegt Nicol dat het in een gaybar was en dat ze met haar beste vriend zoende die zelf ook op mannen valt. Over het tweede gerucht dat Nicol het met de Nederlandse zanger Ferry de Lits gedaan zou hebben reageert Peter zelf ook in de uitzending van Shownieuws.

Peter zegt er het volgende over:

,,Die treedt op mijn park op, maar ook in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen. Nicol maakt een keer een selfie met hem op Snapchat en dan is het meteen van: ‘hebben ze al iets samen?”’

,,Ja jongens, ik snap ook niet waar het allemaal vandaan komt. Allemaal afgunst is het”, concludeert hij, waarop Nicol zegt: ,,En jaloezie.”

Dat Nicol voor de grap haar beste vriend zoent in een gaybar is al vreemd, maar goed wellicht was dat een grap ofzo. Maar de geruchten dat Nicol het gedaan zou hebben met Ferry de Lits zijn wel heel sterk. Zou het dan echt allemaal niet kloppen of wordt Peter gewoon in de maling genomen door Nicol?

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter Gillis reageert op vies bedrog Nicol Kremers

Peter Gillis heeft gereageerd op het ‘vreemdgaan’ van Nicol. Er is een foto verschenen waarop Nicol zoenend te zien is met een andere man, maar volgens Peter is er hier geen sprake van bedrog. ,,Allemaal afgunst en jaloezie!”

Gisteren ging er een foto rond op social media waarop Nicol aan het zoenen was met een andere man. Die foto zou gemaakt zijn tijdens carnaval, waar Nicol erg los zou zijn gegaan.

De zoenfoto

Peter en Nicol zouden namelijk in een relatiecrisis zitten omdat Nicol naast het zoenen met een man tijdens carnaval, ook nog een avontuurtje beleefd zou hebben met de Nederlandse zanger Ferry de Lits. Maar volgens Peter en Nicol is er sprake van een misverstand.

In een videogesprek met Shownieuws legt Nicol uit waar de zoenfoto vandaan komt. ,,In een gaybar voel ik me veilig en leuk, er staan dan allemaal gaymannen om ons heen. Eén van die jongens is een soort van mijn ‘gay bestie’ en die kust mij altijd recht op mijn mond. Ja, en als daar dan een foto van wordt gemaakt, inclusief de roddels die dan volgen, is dat heel erg jammer vind ik.”

Hatseflatsen met Ferry de Lits

En dan het tweede gerucht: het hatseflatsen met Ferry de Lits. ,,Die treedt op mijn park op, maar ook in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen. Nicol maakt een keer een selfie met hem op Snapchat en dan is het meteen van: ‘hebben ze al iets samen?”’, legt Peter uit.

Peter vindt het dan ook storend dat er dit soort geruchten verspreid worden over zijn Nicol. ,,Ja jongens, ik snap ook niet waar het allemaal vandaan komt. Allemaal afgunst is het”, concludeert hij, waarop Nicol zegt: ,,En jaloezie.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gigantische tegenslag voor André Hazes: “Dit raakt hem keihard!”

André Hazes is natuurlijk al maandenlang van de radar verdwenen. Tenminste, zo goed als dat mogelijk is met de aanwezigheid van de juicekanalen van tegenwoordig. De zanger heeft volgens zijn management een emotionele burn-out. Dit is volgens verschillende juicekanalen niet aan de orde, of in ieder geval niet alleen dat. Yvonne Coldeweijer meldde al dat de zanger naar een kliniek gegaan zou zijn om af te kicken van een verslaving.

Na deze opname heeft de zanger zich buiten beeld gehouden in de media, tot op de dag van vandaag. Dat betekent natuurlijk dat er geen inkomsten meer zijn, want er zijn geen optredens. Nu zullen er vast nog inkomsten uit de gespeelde muziek op de online platformen zijn. Maar dat is natuurlijk niets vergeleken wat het wel kan zijn. Maar, Dré heeft daarnaast natuurlijk ook andere bronnen van inkomsten. Zoals zijn kledingmerk AH6. Maar helaas pindakaas…

André Hazes haalt merk uit de lucht!

De zanger heeft moeten stoppen met zijn kledingmerk omdat het gewoonweg niet verkocht werd. Vorig jaar opende de zanger nog een pop-up store in Bataviastad. De verwachting van lange rijen voor de deur met de aanwezigheid van de zanger in de winkel werden teniet gedaan. Echter bleef de stormloop niet alleen uit tijdens de opening van de winkel, ook de maanden die daarop volgden. Afgelopen weekend zouden de laatste dagen zijn geweest dat de kleding nog te koop in zijn winkel was tegen hoge kortingen. Online is de winkel al eventjes gesloten voor verkoop. Daar komt nu ook bij dat het officiële account op Instagram verdwenen is en omgedoopt tot een ander merk. Yvonne Coldeweijer: “Volgens een spion liep de AH6 kleding niet meer goed. En daarom gaat het merk schijnbaar een doorstart maken onder de naam Rockstar!” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Trending