Knappe prinses Ariane valt enorm op in nieuwe gezinsfoto van Koninklijk Huis!
Connect with us

Celeberties

Knappe prinses Ariane valt enorm op in nieuwe gezinsfoto van Koninklijk Huis!

De feestdagen zijn weer in aantocht. Prinses Amalia, Alexia en Ariane zijn dus weer bij Koning Willem Alexander en Koningin Maxima om samen te zijn tijdens de feestdagen. Wie het Koninklijk Huis op Instagram volgt is altijd als eerste aanwezig om de nieuwste kiekjes te zien van het RVD. De drie dochters zien elkaar niet veel meer sinds dit jaar.

De oudste heeft sinds een paar dagen een nieuwe rol in Nederland te vervullen naast haar studie. Onlangs heeft ze namelijk haar zitting in de Raad van State genomen waar haar vader de voorzitter is. Vanwege haar achttiende verjaardag zou de prinses nu officieel Koningin van ons land kunnen worden. De middelste van de drie dochter zit tegenwoordig in Wales op school en is daardoor veel van huis. Voor zover wij weten heeft de jongste van de drie het nog niet zo druk, gelukkig. De veertienjarige prinses valt echter wel flink op tussen het gezin.

Prinses Ariane groeit de rest voorbij!

Het mag inmiddels duidelijk zijn, of er moet nog een groeispurt aankomen, dat Alexia de kleinste van de drie zal zijn. De achttienjarige Amalia lijkt haar moeder inmiddels voorbij te zijn gegroeid, maar vaderlief wint het nog steeds qua lengte als we de foto zien. Maar een nieuwe opvallende deelnemers lijkt de race te gaan winnen. De jongste van het stel lijkt namelijk haar oudste zus nu al in te gaan halen. Ze lijkt haar moeder en Alexia al voorbij te zijn. Amalia moet het inmiddels ook misschien al af laten weten. Gezien haar jonge leeftijd is het dus goed mogelijk dat ze over een paar jaar neer moet kijken op onze koning. Foto hieronder te zien:

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending