Komende week zomerse temperaturen: ‘Lokaal meer dan 20 graden’
Connect with us

Meest bekeken

Komende week zomerse temperaturen: ‘Lokaal meer dan 20 graden’

Na een regenachtige en koude week slaat het weer komende week helemaal om. Weeronline geeft aan dat we bij aanvang van de weg nog wat regenbuien krijgen, maar toch ook lange zonnige periodes. Vanaf dinsdag schiet de temperatuur aanzienlijk omhoog. In het zuiden en het noorden wordt het dan 15 tot 20 graden.

Vanaf maandag krijgen we meer zon en blijft het meestal droog. Af en toe is er sluierbewolking, maar de zon breekt daar goed doorheen. In het noorden loopt de temperatuur op tot 11 graden en in het zuiden naar 15 graden.

Dinsdag stijgen de temperaturen nog meer naar 18 tot 21 graden. Het blijft opnieuw overwegend droog. Af en toe is er nog bewolking, maar ook dinsdag breekt de zon overal goed door.

Tot aan het paasweekend is er vervolgens wat meer wisselvallig weer. Er is meer bewolking en we krijgen hier en daar een regenbui. Maar ook dan blijft het relatief warm en zonnig, met temperaturen die schommelen tussen de 15 en 21 graden.

Meest bekeken

André Hazes (28) gebroken door liefdesverdriet: “Monique Westenberg (44) wil niet meer met hem!”

André Hazes is vorige week naar New York gevlogen met zijn regisseuse, dit liet Yvonne Coldeweijer weten. Een paar dagen later verscheen er plots een foto met een stuk tekst op de Instagram van Monique Westenberg. Monique schrijft daar: “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal.

Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” Niet veel later liet Coldeweijer haar gedachtes de vrije loop: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn.”

André Hazes krijgt de bons?
Echter kwamen er al snel hele tegenstrijdige berichten in de media. Weekblad Weekend heeft op hun blad namelijk een gigantische kop: “Kansen André lijken verkeken. Monique heeft een ander!” Een insider zou het blad het volgende hebben laten weten: “Sterker nog, ik hoor hier overal dat ze al een ander heeft. In Hillegersberg gaat het verhaal al een paar weken rond. Ze is hier ook al samen met die man gezien. Onder andere bij Brasserie Abrazo.” Weer een dag later komt plots vernietigend nieuws voor fans van Dré vanuit het management. De zanger zal namelijk nog ruim anderhalf jaar uitgeschakeld blijven. Geen nieuwe liedjes. Geen optredens. Niks. Op social media vermoeden fans en critici dat André het nieuws van Monique, die een ander zou hebben, slecht zou kunnen verwerken. Of dit een van de redenen is dat de zanger nóg eens anderhalf jaar uitgeschakeld is, is onduidelijk. Hier meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Edsilia Rombley diep in de problemen na uitspraken over Glennis Grace!

Edsilia Rombley heeft zich uitgesproken over het feit dat Glennis Grace niet (tijdelijk) uit de groep gezet is uit gelegenheidsformatie ‘Ladies of Soul’. De aantijgingen aan het adres van de zangeres zijn behoorlijk zwaar, echter gaan de shows binnenkort weer verder. Mét Glennis. Het statement van Ladies of Soul luidde: “Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld waarin zij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in een supermarkt.

Ook neemt zij verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel. Als Ladies of Soul betreuren wij uiteraard het incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen. Het is een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit had mogen plaatsvinden. Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op.” Wat volgde was een stormloop aan fans die hun kaarten weer kwijt wilden: “Kan ik de kaarten nog terug brengen.”

Edsilia Rombley maakt zich niet geliefd met uitspraak over Glennis Grace!
Edsilia is vrijdag bij Eva Jinek aangeschoven om, onder andere, hier over te praten. De zangeres laat weten wat er nu écht vervelend aan de gehele situatie is, en dat is vooral wat dit met ‘de groep’ doet. Edsilia: “Het vervelende is dat het voor ons echt heel lastig en vervelend is. Juist, het is vooral vervelend dat het voor hun lastig en vervelend is. Of het vervelend is voor een in elkaar geslagen Jumbo-medewerker dat Glennis vrolijk op het podium gaat staan zingen wordt niet benoemd. Edsilia vervolgt: “En mensen, het is niet alleen collega. Het is ook natuurlijk een vriendin.” Daarnaast geeft de zangeres aan dat ze eigenlijk helemaal niet weet wat er precies gebeurd is: “Dus we weten ook het hele verhaal eigenlijk niet. We hebben haar maar één keer gezien in deze zes weken.” Hieronder meer kritiek:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Topmodel Doutzen Kroes riskeert een Instagram-verbod door bizarre steunbetuiging

Doutzen Kroes staat niet alleen bekend als een internationaal topmodel. De Friese schone houd er ook nogal afwijkende ideeën op na. De laatste tijd was het wat rustiger rondom Kroes, maar nu riskeert ze verstoten te worden van Instagram, door een opmerkelijke foto en steunbetuiging.

Wappie
Kroes staat sinds de uitbraak van het coronvirus in de volksmond bekend als een ‘gekkie’ of een zogenoemde’wappie’. Die titel is haar door veel mensen gegeven door haar complotuitspraken over het virus, de maatregelen en eigenlijk over de volledige crisis. Veel mensen vroegen zich destijds af wat er met Kroes aan de hand was.

De laatste tijd leek Kroes hier een beetje vanaf gestapt te zijn. Haar Instagram-posts waren voornamelijk verbroederend en positief van aard. Tot nu.

Steun aan omstreden Isa Kriens
Want out of the blue dropt Kroes een complotbom. In een Instagram-verhaal deelt ze een foto van zichzelf. Ze heeft een shirtje aan waarop ‘zelf nadenken’ staat. Ze plaatst daarbij haar wijsvinger tegen haar slaap (dat beeld nadenken uit) en voegt de volgende tekst bij de afbeelding:

”Jammer dat ik Isa Kriens niet kan taggen. Ze heeft een andere mening dan de mainstream en ze wordt gecensureerd. Als dat geen stof tot nadenken is.”

 

Wie is Isa Kriens?
Dat Doutzen haar vriendin Kriens niet kan taggen, is omdat Instagram blijkbaar heeft ingegrepen en haar van het sociale netwerk heeft afgegooid.

Dat is ook niet zo gek, als je beseft dat Isa Kriens roept dat je leukemie moet bestrijden zonder officiële behandeling. Dat gaat nog veel verder dan een complotdenker.

Anyway, door het openlijk steunen van Kriens riskeert Doutzen Kroes nu zelf een Instagramverbod. De vraag is wat zij dan gaat doen om haar volgers op de hoogte te stellen van haar afwijkende ideeën.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending