Koning Willem-Alexander en Máxima in het geheim met prinses Amalia en ‘schoonzoon’ in New York
Connect with us

Celeberties

Koning Willem-Alexander en Máxima in het geheim met prinses Amalia en ‘schoonzoon’ in New York

Prinses Amalia werd onlangs met een mysterieuze jongen gespot in New York. Volgens Duitse media zijn de twee al een halfjaar verliefd op elkaar en Willem-Alexander en Máxima kwamen in het geheim ook een bezoekje brengen…

Amalia onthulde onlangs in haar biografie dat ze van jongens houdt die galante manieren hebben. Dat hebben Duitsers volgens haar beter onder de knie dan Nederlanders. Pasgeleden werd de kroonprinses met een mysterieuze jongen gespot in New York. Om wie het ging bleef nog even een raadsel, maar het Duitse Bunte zegt zeker te weten dat de negentienjarige Isebrand Kaldewei het hart van Amalia heeft veroverd.

Romantisch moment

Isebrand komt uit Münster en zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd bekend is. Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed: hij studeert momenteel Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg en heeft daarvoor een jaar in Amerika gestudeerd.

Eind november kwam Isebrand Amalia opzoeken in New York. Ze werden gespot door Nederlandse toeristen die het meteen opvielen dat de twee er verliefd uitzagen. Het was een romantisch moment: hand in hand stonden ze op de Brooklyn Bridge en keken ze naar de ondergaande zon.

De Nederlandse toeristen legden het moment vast en weekblad Story publiceerde de foto’s. Hoewel velen toen nog zeiden dat het wellicht een gewone vriend van Amalia was, meldt het Duitse Bunte dat de twee al erg serieus met elkaar zijn.

‘Schoonzoon’ ontmoet

Ze zouden al een halfjaar verliefd op elkaar zijn en Amalia zou hem graag aan haar ouders hebben willen voorstellen. Willem-Alexander en Máxima zouden daarom in het geheim naar New York afgereisd zijn om hun nieuwe ‘schoonzoon’ te ontmoeten, waarnaar Amalia daarna nog tijd met Isebrand alleen zou hebben gehad. Kort voor Amalia’s achttiende verjaardag zou het kersverse stel gezamenlijk teruggevlogen zijn naar Europa.

Celeberties

Vreselijk spandoek over Marco Borsato gaat álle grenzen voorbij!

Marco Borsato is al enige weken in opspraak in de media vanwege een beschuldiging van een 22-jarige jongedame. De dame in kwestie zegt al sinds haar vijftiende last te hebben van “onzedelijke betastingen” door de zanger. De zanger heeft inmiddels ook aangifte gedaan een valse aangifte en het doen van een lasterlijke aanklacht. Het Openbaar Ministerie heeft voorrang gegeven aan deze zaak omdat het zoveel in de media komt.

In de media lijken sommige personen al een kant te kiezen, die van de zanger of die van het meisje. Echter kan dat niet gedaan worden omdat alleen een rechter mag beslissen of het aangeleverde bewijs doorslaggevend is of niet. Tot deze uitspraak is gedaan is het alleen maar gissen naar wie waar schuldig aan is als buitenstaander. Een paar Feyenoord-supporters dachten hier echter anders over en maakten een absurd spandoek.

Spandoek over Marco Borsato en Steven Berghuis gaat álle grenzen voorbij!

Onder andere Jordi van de Bovenkamp deelde de bizarre foto die hier onderaan het artikel te zien is. Hij schrijft erbij: “Lekker viraal laten gaan om te laten zien dat sommige “supporters” hun hele hoofd gevuld hebben met kak. Lizzy & Joy zijn de dochtertjes van Ajax-speler Steven Berghuis en dit spandoek is er omdat Berghuis een transfer maakte van Rotterdam naar Amsterdam.” Er zijn eerder al misselijkmakende spandoeken gemaakt door supporters van Feyenoord vanwege deze overstap. Dit is er weer eentje waarmee ze laten zien dat het nóg lager kan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen wéér naar botox-kliniek: “Onherkenbaar..”

Sarah van Soelen staat inmiddels wel bekend als iemand die de botox-kliniek niet schuwt. We hebben eerder al beelden gezien van de blondine van hoe ze er ooit uit gezien heeft. Dat is behoorlijk heftig wanneer je het vergelijkt met de huidige stand van zaken. Maar natuurlijk kunnen we verwachten dat het nooit helemaal af is.

Sinds haar breuk met André zien we heel wat meer van het leven van de blondine op haar Instagram. In het verhaal laat ze altijd zien waar ze is en wat ze aan het doen is. En afgelopen vrijdag heeft de blondine weer eens een bezoekje gepleegd aan Dr. Samana, zo valt te lezen op haar Instagram. Wanneer we ‘Samana’ even opzoeken zien we al snel dat het om “Injectables & plastische chirurgie” gaat. Laten we even meekijken wat er nu allemaal weer moet gebeuren.

Sarah van Soelen heeft even haar rimpels weg laten werken!

Wanneer we de foto’s van de 25-jarige blondine erbij pakken, dan kunnen we geen rimpel vinden eerlijk gezegd. Toch is Sarah er van overtuigd dat ze rimpels heeft. Ze laat in haar video dan ook het volgende weten: “Ik ga weer mijn rimpels wegspuiten, hoe lekker. Ik doe dat niet onder stoelen of banken steken, dat doe ik. Ik doe het ook voor mijn migraine, want daar heb ik ook last van. Dus we gaan het even weer mooi maken!“. Hieronder foto’s van de behandeling. Mocht je nog even het veranderende gezicht van Sarah door de jaren heen willen bewonderen, dan kan dat via deze link. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

NET BINNEN: André Hazes en Monique zijn terug samen

Heel Nederland wil natuurlijk weten of André Hazes en Monique Westenberg opnieuw samen zijn. Monique deelt een kiekje dat tot heel wat verwarring leidt. Blijkt dat André weer gewoon bij haar op de bank zit. Of toch niet?

Nadat ze een foto van André deelde, ontstond heel wat ophef op de Instagram van Monique. Op de foto zien we hoe iemand op de bank ligt, met een tijdschrift voor zijn gezicht. De blondine schrijft bij het plaatje: “Mijn kleine Avenger! Hij wilde graag een eigen bankje in zijn kamer waar hij lekker op kan ‘chillen’.”

André senior

Volgers reageren meteen dat dit gewoon de oude André is en niet hun zoon. “Ik zie dat hij ook gelijk achttien is geworden”, reageert de vriend van Roxeanne, Erik Zwennes. Monique antwoordt: “Volgens de meesten is hij 27.”

Het is dus gewoon André Hazes die doet alsof hij zijn zoontje is. Een volger merkt op: “Leuke foto van z’n papa op de kleine man z’n bankje.” Een andere fan vraagt zich terecht af: “Dit is toch gewoon André senior?”

Onder het bericht ontstaan gelijk een hele discussie. De ene vindt dat de persoon op de bank toch de handen van een kind heeft, terwijl anderen vinden dat hij toch wel heel grote voeten heeft voor een kind.

Doorgaan met lezen

Trending