Koning Willem-Alexander en Máxima laten niet met zich sollen: ‘We worden bedreigd’
Connect with us

Celeberties

Koning Willem-Alexander en Máxima laten niet met zich sollen: ‘We worden bedreigd’

De laatste keer dat het koninklijk paar naar Griekenland trok, zorgde voor heel wat commotie. Maar ook het vakantietripje ervoor ging niet onopgemerkt voorbij.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan minstens twee keer per jaar naar hun buitenverblijf in Griekenland. Ook in augustus trokken ze naar het zonnige gebied.

Van die reis publiceerde het Duitse dagblad Bild foto’s van koningin Máxima in bikini. Ook op sociale media circuleerden de foto’s van Máxima en een ietwat onhandige Willem-Alexander.

Boete bij overtreding

De verspreiding van die foto’s laat het paar niet zomaar aan zich voorbijgaan, aangezien in 2005 een mediacode werd afgekondigd die stelt dat zo’n privéfoto’s niet verspreid mogen worden. Ze stapten dan ook naar de Duitse rechter.

Máxima en Willem-Alexander hebben die rechtszaak nu gewonnen. The Post Online schrijft dat bij overtredingen een boete van 250.000 euro kan worden opgelegd. De uitgever van het blad legde zich neer bij de uitspraak van de rechter.

Celeberties

Zien: Eloise van Oranje plaatst hele brutale foto met “Koninklijke inkijk”!

Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, juist, dat is haar volledige naam. In de media ook wel vaak simpelweg Eloise van Oranje genoemd dus laten we het daar maar even bij houden.

Deze 18-jarige dame doet iets wat we nog nooit een koninklijk lid hebben zien doen. Dat is namelijk gigantisch actief zijn op social media. De jongedame is al een behoorlijk influencer aan het worden met haar, inmiddels, 200.000 volgers. Maar we gaan het nu eventjes hebben over haar meest recente creatie op haar social media-account.

Eloise van Oranje plaatst “brutale foto”

We weten natuurlijk niet wat haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien, hiervan vinden. Een aantal van de reacties onder haar foto: “Mooi brutaal meisje ben je. !!!” aldus een ruim 40-50-jarige man. Een andere reactie: “we hebben inkijk uwe hoogheid”. Zie foto hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Experts waarschuwen Koningin Maxima: “Let heel goed op Alexia!”

Het blijkt van noodzaak voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima om hun tweede dochter Alexia scherp in het oog te houden. Experts zeggen dat een tweede kind, die dus géén troonopvolgster is, het vaak zwaarder te verduren krijgt dan de troonopvolgster Amalia of het jongere zusje Ariane.

Dit komt doordat de tweede dochter duidelijker in de schaduw staat van haar oudere zus die ooit Koningin van Nederland zal worden. Wanneer Willem-Alexander iets aparts doet met een van de kinderen, dan is dit dan ook altijd Amalia. Dit is omdat ze natuurlijk klaargestoomd moet worden voor haar toekomst. Het schept een hechtere band die de tweede dochter op een andere manier zal ervaren.

Maxima en Willem moet goed op Alexia letten volgens Experts

Aangezien ze de puberteit betreden is het van grote noodzaak dat de tweede (en derde) dochter zich niet minderwaardig voelen. En dan hebben we het natuurlijk ten opzichte van hun grote zus. Die krijgt namelijk een enorme verantwoordelijkheid en een andere aanpak in opvoeden dan haar jongere zusjes.

Amalia is pas 16 maar moet wel al voor grote zenders haar woordje doen. Dit gebeurd natuurlijk met strenge afspraken en zal vooralsnog niet spontaan gebeuren om versprekingen te voorkomen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: ‘Frits Wester raakt zijn baan kwijt’

De video dat Frits Wester dronken zou lijken ging afgelopen week viraal. Dit kwam omdat de verslaggever wat stuntelig overkwam tijdens de opnames van het RTL Nieuws met onder andere een dubbele tong. Zelf zegt de journalist dat hij moe was en net een ‘tukkie’ had gedaan waarvan hij nog wakker moest worden.

Niet de eerste keer

Dit was volgens kijkers niet de eerste keer dat Frits Wester hoogstwaarschijnlijk dronken op de buis verscheen. Vorig jaar in Den Haag, na het overlijden van oud-minister-president Wim Kok, gaf hij ook al erg warrige reacties op camera.

Verdacht

Kijkers vonden dit verdacht en zagen direct dat Wester te diep in het glaasje had gekeken. Destijds gebruikte hij zo ongeveer dezelfde smoes en vertelde dat hij oververmoeid was. De journalist zou geen oog dicht hebben gedaan voor een aantal nachten omdat hij lastig gevallen werd door een parasiet. RTL zag het door de vingers, maar of het dit keer weer het geval is weet nog niemand.

Rijden onder invloed

De directie van RTL wil namelijk een hartig woordje met de verslaggever spreken over zijn acties. Dat Frits van een drankje houdt, is algemeen bekend in Den Haag. Naast dat Wester eigenaar is van een bruine kroeg in Voorburg, is hij in het verleden al eens veroordeeld voor rijden onder invloed.

‘Niet ontslaan maar laten behandelen’

Binnenkort zal de RTL-directie laten weten of ze Frits zijn mogelijke dronkenschap nogmaals door de vingers zullen zien. In het Binnenhof maken ze zich zorgen en hopen een aantal politici dat zijn talenten boven zijn acties worden verkozen. In Privé laat een anonieme bron weten: ,,Als de directie van RTL verstandig is, dan wordt hij niet ontslagen, maar eisen ze van hem dat hij zich laat behandelen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending